Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Αργύρης Πεδουλάκης και πολλά ακόμα μέλη της οικογένειας του μπασκετικού Παναθηναϊκού βρέθηκαν σε γνωστό κινηματογράφο για την προβολή του ντοκιμαντέρ του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Σε μια ιδιαίτερη μέρα για τον Δημήτρη Διαμαντίδη η οικογένεια του μπασκετικού Παναθηναϊκού έδωσε το “παρών”. Η πράσινη ΚΑΕ και η Stoiximan δημιούργησαν το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του, με τίτλο “Δημήτρης Διαμαντίδης, THE PANATHINAIKOS LEG3ND”, εξιστορώντας την πορεία του “3D” από τα νεανικά χρόνια στην Καστοριά ως το φινάλε στο ΟΑΚΑ, μπροστά στον κόσμο που αποχαιρέτησε τον μεγάλο αρχηγό του “τριφυλλιού”.

Η πρώτη προβολή πραγματοποιήθηκε παρουσία υψηλών προσκεκλημένων: Το παρών έδωσαν οι Παύλος, Θανάσης και Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο πρόεδρος της 24MEDIA, Δημήτρης Μάρης, ο CEO της 24MEDIA, Σταύρος Δρακουλαράκος, ο Γιάννης Σπανουδάκης (μέλος του Δ.Σ. του Stoiximan), ο Πάνος Κωνσταντόπουλος (Διευθυντής Επικοινωνίας και Marketing της Stoiximan) όπως επίσης και όλα τα μέλη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Μεταξύ άλλων το “παρών” έδωσαν οι Παύλος, Θανάσης και Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Αργύρης Πεδουλάκης, Τζέιμς Γκιστ, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Βλάντο Γιάνκοβιτς.

Διαμαντίδης: «Θα μου λείψει ο Παναθηναϊκός»

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης δήλωσε πως θα του λείψει ο Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της προβολής του ντοκιμαντέρ προς τιμήν του.

Ο «3D» δήλωσε πως:

«Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα, τον Παναθηναϊκό και την εταιρεία “Stoiximan”. Είχαν πολλά χρόνια να δω πλάνα που ήμουν μικρός. Πρόκειται για ανθρώπους που αγαπώ. Είδα φίλους που έχω να δω καιρό. Ήταν κάτι πολύ όμορφο και αξίζουν συγχαρητήρια. Δεν περίμενα να πάει έτσι η ζωή μου και η καριέρα μου. Το έχω ξαναπεί πολλές φορές, πραγματικά νιώθω ευλογημένος. Ήταν κάτι πολύ όμορφο. Μέσα σε ένα ντοκιμαντέρ 55′ βλέπεις όλη την πορεία που έκανε ένας αθλητής για να φτάσει εδώ που έφτασε. Πιο πολύ χάρηκα για τα πλάνα που ήμουν μικρός στην Καστοριά, δεν τα είχα δει καν. Τα άλλα τα έχουμε δει είναι πρόσφατα».

Για τις… πλάκες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, που παρουσιάζονται κατά τη διάρκεια της ταινίας είπε: «Έχω μια εμμονή με το μπουφάν μου και με την Καστοριά, αλλά ο “Σάρας” το παρατράβηξε, εκεί με την λίμνη!» και πρόσθεσε: «Όλο το ντοκιμαντέρ ήταν δύο λέξεις: συγκίνηση και περηφάνια».

Επιπλέον, ο Διαμαντίδης υπογράμμισε: «Δεν υπάρχει κανένα απωθημένο. Ήταν πάρα πολύ ωραίο που έμεινα στον Παναθηναϊκό 12 χρόνια, που προσέφερε όσα ήθελα, δεν έχω κανένα παράπονο και είμαι ευτυχισμένος. Ο Παναθηναϊκός θα μου λείψει, αυτό είναι το μόνο σίγουρο, θα μου λείψουν τα πάντα. Όταν έχεις έναν τρόπο ζωής και έρχεσαι σε μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό… Θα μου λείψει, έτσι είναι η ζωή, προχωράει. Όποτε μπορώ θα πηγαίνω στο γήπεδο. Είναι καλοκαίρι τώρα, δεν μπορώ ακόμα να το καταλάβω. Θα το συνειδηποιήσω από τον Σεπτέμβριο που θα αρχίσει την προετοιμασία η ομάδα».

Όσο για το αν γνωρίζει πότε θα αποσυρθεί η φανέλα με το Νο. 13, υποστήριξε: «Δεν ξέρω πότε, τι και πώς, δεν το σκέφτομαι».

Ύψιστη τιμή: Αποσύρεται το “13” του Διαμαντίδη!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποσύρει το νούμερο 13 του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Όπως ανακοινώθηκε από επίσημα χείλη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, οι “πράσινοι” θα αποσύρουν το νούμερο 13 ως ένδειξη τιμής και αναγνώρισης για τον Δημήτρη Διαμαντίδη, που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση!

Την απόφαση έκανε γνωστή ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ, Τάκης Τριαντόπουλος, στο περιθώριο της προβολής του ντοκιμαντέρ για τον “3D” που ετοίμασαν οι “πράσινοι”.

Υπενθυμίζουμε ότι ανάλογη τιμή είχε γίνει και στον Φραγκίσκο Αλβέρτη αφού το “4” βρίσκεται πλέον κρεμασμένο στην οροφή του ΟΑΚΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Φωτορεπορτάζ από την κλήρωση Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου ΕΠΣ Καστοριάς

Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την κλήρωση Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου ΕΠΣ Καστοριάς

Η συμμετοχή του Ποδηλατικού Συλλόγου Καστοριάς “620” στην εκδήλωση “Παπαρρόδεια 2023”

Μία συμβολική ποδηλατοδρομία στην μνήμη των πεσόντων

Το τρίπτυχο «εξωστρέφεια, διαφάνεια, πρόοδος» προέταξε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος στην ομιλία του στην Γ.Σ. της ΕΠΟ, κάνοντας τον απολογισμό της μέχρι τώρα θητείας του από τον περασμένο Αύγουστο που ανέλαβε.

Το τρίπτυχο «εξωστρέφεια, διαφάνεια, πρόοδος» προέταξε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος…

Τέθηκε σε κυκλοφορία το Ημερολόγιο της Ποδοσφαιρικής Οικογένειας της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.

Τέθηκε σε κυκλοφορία το Ημερολόγιο της Ποδοσφαιρικής Οικογένειας της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Τέθηκε σε…

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΜΗΜΑΤΩΝ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-Άροσις ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 9 & ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Αγωνιστική Δραστηριότητα Τμημάτων Α.Σ. Καστοριάς-Άροσις

Πρωτάθλημα Παγκορασίδων Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΠΑΟΚ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ 42-26

Το Σάββατο 6 Μαΐου πραγματοποιήθηκε ο αγώνας Πρωταθλήματος Παγκορασίδων στο Κλειστό Γυμναστήριο…

Το «Ευχαριστώ» της ομάδας Δ. Μακεδονίας που συμμετείχε στο Run Greece 2019, προς τον τοπικό ΣΕΓΑΣ και τους Α. Ράπτη και Β. Παμπουκίδη

Το «Ευχαριστώ» της ομάδας Δ. Μακεδονίας που συμμετείχε στο Run Greece 2019,…

Το Άργος Ορεστικό υπέταξε και το Αγρίνιο

Με όπλο την εξαιρετική άμυνα, αλλά και την ψυχή των παικτών του…

Ελένη Μάρκου:”Το χρυσό ποδοσφαιρικό ραβδί της Καστοριάς”

Στο “Ματιές στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο η 21χρονη παίκτρια με καταγωγή από την…