Μία νίκη και μία ήττα για τα κορίτσια του βόλεϊ

Δύο αγώνες είχαμε αυτό το Σαββατοκύριακο για τις ομάδες της Ακαδημίας Πετοσφαίρισης Καστοριάς. Οι Παγκορασίδες αντιμετώπισαν εκτός έδρας τον ΓΣ Κοζάνης κι επικράτησαν με 3-0, μετά από ένα γκραν γκινιόλ 3ο σετ, όπου ενώ  έχαναν με 24-17, κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι και να το πάρουν τελικά με 27-25! Έτσι, οι Παγκορασίδες μας παραμένουν αήττητες μετά το τέλος του Α΄Γύρου και προηγούνται στη βαθμολογία.

Στον άλλο αγώνα της Κυριακής , η γυναικεία ομάδα, που αποτελείται κατά το πλείστον από μαθήτριες της Γ’ Λυκείου που προετοιμάζονται για τις Πανελλήνιες και δεν έχουν χρόνο για συστηματική προπόνηση, αντιμετώπισαν τον Αστέρα Γρεβενών κι έχασαν με 3-0.Παρά την ήττα της ομάδας ,το κοινό χειροκρότησε τα κορίτσια του Βαγγέλη Φωτόπουλου, που δόξασαν το καστοριανό βόλεϊ την περσινή χρονιά και φέτος, παρά τις αυξημένες σχολικές τους υποχρεώσεις , βοηθούν την ομάδα συμμετέχοντας σε αρκετούς αγώνες.

 

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΓΣ  ΚΟΖΑΝΗΣ – ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ  0-3  (17-25)  (12-25)  (25-27)

Α.Π.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (ΦΙΛΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ) ΤΖΗΜΑ Β.,ΚΑΤΑΡΑΧΙΑ Ε., ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ Π.,  ΧΑΛΙΒΙΔΟΥ Μ., ΜΑΚΡΙΔΟΥ Χ., ΝΟΛΗ Κ., ΚΑΡΑΤΑΓΛΙΔΟΥ ΟΥ., ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ Ρ.,  ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ Χ. (libero)

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Α.Π. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ –ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ  : 0-3  (24-26)  (15-25)  (14-25)

Α.Π.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ) ΗΡΓΗ Φ, ΗΡΓΗ Α, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ Ο, ΜΕΛΛΙΟΥ Α, ΚΑΛΑΦΑΤΙΔΟΥ Κ, ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ Μ, ΚΟΥΛΛΑ Μ,  ΚΟΚΚΑΛΕΝΙΟΥ Ε, ΣΥΤΙΛΙΔΟΥ Α, ΓΚΑΜΠΕΣΗ Ε, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Ε, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Β, (libero), ΚΟΚΚΑΛΕΝΙΟΥ Σ, (libero)

Fouit.gr