Η κοπή της βασιλόπιτας και οι βραβεύσεις στον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 η κοπή της βασιλόπιτας στον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς. Ταυτόχρονα, η διοίκηση του Ομίλου βράβευσε τους αριστούχους μαθητές και μαθήτριες, τις μαθήτριες που εισήχθησαν την περασμένη χρονιά (2018) σε ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και τους αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν σε αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, ευχαριστώντας παράλληλα ονομαστικά, όλους όσους στήριξαν και στηρίζουν το έργο του Ομίλου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε ένα ιδιαίτερα ζεστό και οικογενειακό κλίμα, όπου εκατοντάδες κόσμου, αθλητές, προπονητές, διοίκηση, παλαίμαχοι κωπηλάτες, αλλά και απλοί φίλοι του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς αντάλλαξαν ευχές για ένα 2019 γεμάτο υγεία κι επιτυχίες σε κάθε επίπεδο.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν οι κ. Τελιγιορίδου Ολυμπία και Αντωνίου Μαρία, οι οποίες λόγω υποχρεώσεων δεν κατάφεραν δυστυχώς να παρευρεθούν, όπως και ο κ. Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καστοριάς Αδαμόπουλος Σωτήρης.

Μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Καστοριάς Καπρής Δημήτρης, οι πρόεδροι και των δύο συνδέσμων Γουνοποιών κ.κ. Κορεντσίδης Γιάννης και Χατζησυμεωνίδης Γιώργος, ο πρώην βουλευτής κ. Τζηκαλάγιας, ο λογιστής του Ομίλου κ. Κενανίδης Παύλος, ο τεχνικός σύμβουλος του Ομίλου σε θέματα που αφορούν τα κτιριακά του κ. Μανούσης Θέμης, ο εκπρόσωπος του Ομίλου στην Κωπηλατική Ομοσπονδία και μέλος του Δ.Σ. της κ. Παπαγιάννης Κωνσταντίνος, ο επίτιμος πρόεδρος της κωπηλατικής Ομοσπονδίας κι επί χρόνια μέλος του Δ.Σ. του Ομίλου κ. Μπατσόπουλος Θανάσης, και άλλοι πολλοί εκλεκτοί φίλοι.

 

 

nokastorias.wordpress.com

You May Also Like

Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς Αναζήτηση…

Πραγματοποιήθηκε η Ενημερωτική Ημερίδα για την Αδειοδότηση των Κτηνοτροφικών Εγκαταστάσεων στη Διποταμία.

Φιλικοί αγώνες ακαδημιών Σιάτιστας-Α.Σ. Καστοριάς

Φιλικοί αγώνες ακαδημιών Σιάτιστας-Α.Σ. Καστοριάς

Συνελήφθησαν δυο ημεδαποί για κατοχή ναρκωτικών σε περιοχή των Γρεβενών

Συνελήφθησαν την Τρίτη, (26-06-2017) το βράδυ σε περιοχή των Γρεβενών, από αστυνομικούς…

Γ. Κασαπίδης: Βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής και ενισχύουμε την επιχειρηματικότητα με έργα και υποδομές για την αναβάθμιση όλων των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων των ανθρώπων της υπαίθρου

Σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη, στόχος του έργου είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής, αλλά και η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις, του Τμήματος Αμαξοστασίου, της Π.Ε. Καστοριάς.

Παρεμβάσεις από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Τμήμα Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Π.Ε.…

Πανελλαδική έρευνα Π.Ι.Σ. για τον κορωνοϊό και τις υπηρεσίες υγείας: Ενημερωμένοι δηλώνουν 9 στους 10 Έλληνες

Πανελλαδική έρευνα Π.Ι.Σ. για τον κορωνοϊό και τις υπηρεσίες υγείας: Ενημερωμένοι δηλώνουν…

Σύσκεψη του Δημάρχου Καστοριάς με τους Προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων

Ακολούθησε ένας γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος με τις τοποθετήσεις των Αντιδημάρχων και των Προέδρων των Δημοτικών Κοινοτήτων.