Η κοπή της βασιλόπιτας και οι βραβεύσεις στον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 η κοπή της βασιλόπιτας στον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς. Ταυτόχρονα, η διοίκηση του Ομίλου βράβευσε τους αριστούχους μαθητές και μαθήτριες, τις μαθήτριες που εισήχθησαν την περασμένη χρονιά (2018) σε ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και τους αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν σε αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, ευχαριστώντας παράλληλα ονομαστικά, όλους όσους στήριξαν και στηρίζουν το έργο του Ομίλου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε ένα ιδιαίτερα ζεστό και οικογενειακό κλίμα, όπου εκατοντάδες κόσμου, αθλητές, προπονητές, διοίκηση, παλαίμαχοι κωπηλάτες, αλλά και απλοί φίλοι του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς αντάλλαξαν ευχές για ένα 2019 γεμάτο υγεία κι επιτυχίες σε κάθε επίπεδο.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν οι κ. Τελιγιορίδου Ολυμπία και Αντωνίου Μαρία, οι οποίες λόγω υποχρεώσεων δεν κατάφεραν δυστυχώς να παρευρεθούν, όπως και ο κ. Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καστοριάς Αδαμόπουλος Σωτήρης.

Μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Καστοριάς Καπρής Δημήτρης, οι πρόεδροι και των δύο συνδέσμων Γουνοποιών κ.κ. Κορεντσίδης Γιάννης και Χατζησυμεωνίδης Γιώργος, ο πρώην βουλευτής κ. Τζηκαλάγιας, ο λογιστής του Ομίλου κ. Κενανίδης Παύλος, ο τεχνικός σύμβουλος του Ομίλου σε θέματα που αφορούν τα κτιριακά του κ. Μανούσης Θέμης, ο εκπρόσωπος του Ομίλου στην Κωπηλατική Ομοσπονδία και μέλος του Δ.Σ. της κ. Παπαγιάννης Κωνσταντίνος, ο επίτιμος πρόεδρος της κωπηλατικής Ομοσπονδίας κι επί χρόνια μέλος του Δ.Σ. του Ομίλου κ. Μπατσόπουλος Θανάσης, και άλλοι πολλοί εκλεκτοί φίλοι.

 

 

nokastorias.wordpress.com