Η Ένωση Στρατιωτικών Καστοριάς  έκοψε την πίτα της. Στην εκδήλωση ανακηρύχτηκε επίτιμο μέλος η Χάλκινη Ολυμπιονίκης, Ανθλγός (ΠΖ) Γιαζιτζίδου Χριστίνα

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, στο φιλόξενο χώρο της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Άργους Ορεστικού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Αδαμόπουλος Σωτήριος, ο Δκτής του 15ου Συντάγματος Πεζικού, Σχης (ΠΖ) Σιόρεντας Χρήστος, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ), Σχης (ΣΔΓ) Τσουκαράκης Ανέστης.

Επίσης παρευρέθηκαν εκπρόσωπος του Δήμου Άργους Ορεστικού, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Ε.Σ.Π.Ε. Κοζάνης, Υπλχος (ΤΘ) Πετκίδης Θεόδωρος και Υπλγός (ΠΖ) Πανάγος Ευάγγελος, αντίστοιχα, ο Πρόεδρος της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Καστοριάς, Παπαδόπουλος Κυριάκος, εκπρόσωποι  της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς, εκπρόσωπος της Ένωσης Απόστρατων Αστυνομικών Καστοριάς, ενώ χαιρετισμό απέστειλαν η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Τελιγιορίδου Ολυμπία και η Βουλευτής Καστοριάς της ΝΔ Μαρία Αντωνίου.

Την πίτα ευλόγησε ο πανοσιολογιότατος πατήρ Πασχάλης Σωτηρόπουλος.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Ένωσης, Αλχίας (ΠΖ) Μαρινέλης Χρήστος, μίλησε για το έργο και τις δράσεις της Ένωσης την προηγούμενη χρονιά, ενώ τόνισε πως η Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΑΣ θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά, ακόμα πιο δυναμικά, σε συνεργασία με την Π.Ο.Ε.Σ. την προσπάθεια για την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων των συναδέλφων.

Στην εκδήλωση η Ένωση Στρατιωτικών Καστοριάς τίμησε και ανακήρυξε επίτιμο μέλος της την καταγόμενη από την περιοχή και χάλκινη Ολυμπιονίκη του Λονδίνου, Ανθλγό (ΠΖ) Γιαζιτζίδου Χριστίνα, ενώ παρέδωσε τιμητικές πλακέτες σε τρία μέλη της, τα οποία έχουν συμμετάσχει στις περισσότερες εθελοντικές αιμοδοσίες, δίνοντας το παράδειγμα ανιδιοτελούς προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης.

Νωρίτερα, στον ίδιο χώρο, πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης, όπου εγκρίθηκε ομόφωνα ο οικονομικός απολογισμός και ισολογισμός του προηγούμενου έτους 2018  και ο προϋπολογισμός του 2019.

 «Η Ένωση ευχαριστεί θερμά τα μέλη και τους φίλους για την τιμή που μας έκαναν με την παρουσία τους».        

 

 

 

You May Also Like

Η «Βασίλισσα της Ομορφιάς» ήταν τέρας

  Η διάσημη Μεξικάνα που βυθίστηκε στις καταχρήσεις, σκότωσε τα δύο παιδιά…

Βραβεία Natura 2000: πέντε ελληνικές υποψηφιότητες στον τελικό, η μια από την Καστοριά! Ψηφίστε τώρα τον υποψήφιο της επιλογής σας!

Βραβεία Natura 2000: πέντε ελληνικές υποψηφιότητες στον τελικό, η μια από την…

Η Π.Ε. Καστοριάς για το έντομο που εμφανίστηκε φέτος  στην καλλιέργεια της φασολιάς

Η Π.Ε. Καστοριάς για το έντομο που εμφανίστηκε φέτος  στην καλλιέργεια της…

Ελληνικό #MeToo: Κέντρα υποδοχής θυμάτων Ποινικό αδίκημα η σεξουαλική παρενόχληση – Πού μπορούν να απευθυνθούν τα θύματα

Table of Contents Hide Ελληνικό #MeToo: Κέντρα υποδοχής θυμάτων Ποινικό αδίκημα η…

Τι είπαν οι Πατρινοί για τα Ραγκουτσάρια (βίντεο)

Οι εντυπώσεις του «Πληρώματος 94» από την Πάτρα για τα καρναβάλια της Καστοριάς!

Επιμνημόσυνη δέηση για τους αστυνομικούς που έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος

Επιμνημόσυνη δέηση για τους αστυνομικούς που έχασαν τη ζωή τους κατά την…

Ο. Τελιγιορίδου: Οικονομικό βοήθημα 1000 ευρώ σε 25 πρώην εργαζόμενους της ΕΔΗΚΑ

Ο. Τελιγιορίδου: Οικονομικό βοήθημα 1000 ευρώ σε 25 πρώην εργαζόμενους της ΕΔΗΚΑ

Εκδρομή: RAMMSTEIN στο ΟΑΚΑ 30/05/23,από Καστοριά

Το Rockoverdose.gr διοργανώνει μεγάλη εκδρομή στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας για τους…

Ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης ζητά εγγράφως την παύση των μέτρων για τη Δ.Ε. Μεσοποταμίας

Ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης ζητά εγγράφως την παύση των μέτρων για…