Παρά τις φήμες που τον ήθελαν στην πόρτα της εξόδου, ο Μάρκος Βελλίδης ανανεώνει και παραμένει στον ΠΑΟΚ και τη νέα σεζόν…

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα, κάτι που ειπώθηκε και επίσημα δια στόματος του Λούμπος Μίχελ, ωστόσο, τα δεδομένα στην περίπτωση του Μάρκου Βελλίδη δεν αλλάζουν, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να ανανεώνουν το συμβόλαιο του δεδομένου ότι τον Ιανουάριο υπέγραψε για έξι μήνες με οψιόν για ακόμη δυο χρόνια.

Η ανανέωση του συμβολαίου του Βελλίδη σε καμία περίπτωση δεν σχετίζεται με το αρχικό πλάνο του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση στη θέση Νο1 και δεν αλλάζει την φιλοσοφία των “ασπρόμαυρων” για το πως θα κινηθούν στην αγορά.

Απλά τόσο ο προπονητής της ομάδας όσο και ο πρόεδρος του Δικεφάλου εκτιμούν απόλυτα τον επαγγελματισμό του Βελλίδη καθώς και τη στάση του από την πρώτη στιγμή που ντύθηκε στα “ασπρόμαυρα”. Μόνο τυχαία δεν ήταν τα όσα δήλωσε για εκείνον ο Βλάνταν Ίβιτς στη συνέντευξη Τύπου της προηγούμενης Παρασκευής:

“Αναφορικά με τον Βελλίδη, είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη δουλειά του. Ξεκίνησε και έπαιξε από την πρώτη στιγμή και είναι μεγάλος επαγγελματίας, δουλεύει καθημερινά στο 100%, δεν έχω κανένα θέμα, αλλά η απόφαση μας είναι να φέρουμε έναν τερματοφύλακα, που θα μπορεί να παλέψει για να είναι βασικός. Ψάχνουμε, δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη και όπως είπε και ο πρόεδρος, μόλις γίνει η μεταγραφή θα το μάθετε…”

Με δεδομένο -λοιπόν- πως η προετοιμασία του Δικεφάλου ξεκινάει σε λίγες ημέρες και το θέμα της απόκτησης τερματοφύλακα παραμένει -για την ώρα- στον “αέρα”, στον ΠΑΟΚ δεν ήθελαν να ρισκάρουν το παραμικρό, προχωρώντας στην ανανέωση του συμβολαίου με τον Βελλίδη, δίνοντάς του παράλληλα την ευκαιρία που ήθελε παρά τις όποιες μεταγραφικές κινήσεις.

Από την πλευρά του, ο 29χρονος πορτιέρο ζύγισε καλά τα δεδομένα της παραμονής του στον ΠΑΟΚ και αποφάσισε να παραμείνει για να “παλέψει” για τη θέση του, παρά να αξιοποιήσει τις προτάσεις που είχε…

Αξίζει να σημειώσουμε πως το σκεπτικό της ανανέωσης του Βελλίδη προκύπτει και από την επιθυμία του προέδρου να έχει ο ΠΑΟΚ έτοιμους τερματοφύλακες ανά πάσα στιγμή και όχι περιορισμένες λύσεις στα χέρια του:

“Κάθε ομάδα που θέλει να είναι ανταγωνιστική σε τρεις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη) πρέπει να έχει τρεις έτοιμους τερματοφύλακες, διότι στη συγκεκριμένη θέση το ρίσκο ενός τραυματισμού είναι πολύ μεγάλο. Το είδαμε την περασμένη σεζόν με τον τραυματισμό του Γλύκου και ήταν δύσκολο να βρούμε τερματοφύλακα αυτού του επιπέδου. Είμαστε σε διαπραγματεύσεις με τον Βελλίδη, ο Μελίσσας έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο, έχουμε και τον νεαρό τον Σιαμπάνη. Η δική μου φιλοσοφία είναι ότι η ομάδα πρέπει να έχει τέσσερις τερματοφύλακες οι οποίοι ανά πάσα στιγμή να μπορούν να αγωνιστούν”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Ο Α.Σ. Άργος Ορεστικό κυκλοφόρησε διαρκείας Silver και Gold

  Ο Α.Σ. Άργος Ορεστικό κυκλοφόρησε διαρκείας Silver και Gold

Μαζική συμμετοχή στην 9η Πανελλήνια συνάντηση Ανάπτυξης στο Μαυροχώρι Καστοριάς

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στη λίμνη της Καστοριά με διοργανωτή της ΕΚΟΦΝΣ…

Η Αγωνιστική Δραστηριότητα των Τμημάτων Α.Σ. Καστοριάς στις 28 & 29 Φεβρουαρίου 2020

Η Αγωνιστική Δραστηριότητα των Τμημάτων Α.Σ. Καστοριάς στις 28 & 29 Φεβρουαρίου…

Αποτελέσματα αγώνων των τμημάτων του Α.Σ Καστοριάς 9-10/12/2017

Αποτελέσματα αγώνων των τμημάτων του Α.Σ Καστοριάς 9-10/12/2017

Εύκολα οι κορασίδες τον Αριστοτέλη Φλώρινας

Εύκολο απόγευμα για τις κορασίδες της Α.Π. Καστοριάς, αφού κατάφεραν να κερδίσουν…

Α2: Ήττα της Καστοριάς στην Καρδίτσα

Την έκπληξη της αγωνιστικής πραγματοποίησε ο Αμύντας που επιβλήθηκε του πρωτοπόρου Ιωνικού.…

Πινγκ-Πονγκ: Πολύ καλές εμφανίσεις των αθλητών του Κένταυρου Καστοριάς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Κοζάνης

Πινγκ-Πονγκ: Πολύ καλές εμφανίσεις των αθλητών του Κένταυρου Καστοριάς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα…

Άνοιξε για μία ακόμη φορά η πόρτα της Εθνικής ομάδας για τους αθλητές/τριες του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς

Θερμές ευχές από όλη την οικογένεια του Ν.Ο.Κ. στους αθλητές και τις αθλήτριές του, για υγεία και πολλές επιτυχίες στις διεθνείς διοργανώσεις στις οποίες θα συμμετέχουν με το εθνόσημο στο στήθος τους.