Το Σάββατο 25 Ιουνίου 2016, στο ΔΑΚ Φλώρινας, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γιορτή VOLLEY της ΕΣΠΕΜ.

Η γιορτή θα ξεκινήσει στις 18:00 με τον Τελικό Αγώνα Κυπέλλου Γυναικών μεταξύ των ομάδων ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ.

Εν συνεχεία θα πραγματοποιηθούν οι απονομές κυπέλλων στις πρωταθλήτριες ομάδες Ανδρών – Γυναικών, Εφήβων – Νεανίδων, Παίδων – Κορασίδων, Παμπαίδων – Παγκορασίδων και στις δευτεραθλήτριες και τριταθλήτριες θα απονεμηθούν μετάλλια και διπλώματα.

Η παρουσία των αθλητών-τριων των πρωταθλητριών, δευταθλητριών, τριταθλητριών ομάδων είναι τελείως απαραίτητη και παρακαλούμε πολύ για τη συμμετοχή στη Γιορτή μας όλων των αθλητών – τριων , προπονητών, παραγόντων και όλων των φίλων του VOLLEY.

Επίσης την ίδια μέρα και ώρα 17:00 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση των εκπροσώπων των σωματείων της ΕΣΠΕΜ, στα γραφεία του συλλόγου ΦΣΦ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (Κτίριο Αριστοτέλη, Πλατεία 7 Ηρώων, Φλώρινα) στην οποία θα συζητηθούν οι τρόποι διεξαγωγής όλων των πρωταθλημάτων της Ε.Σ.ΠΕ.Μ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.