Νικόλ Τζιάρα: «Νιώθω περηφάνια και αγάπη για τον ΓΠΟ Καστοριάς»

Η Νικόλ Τζιάρα αποτελεί ένα από τα μελλοντικά αστέρια του γυναικείου ποδοσφαίρου της χώρας μας!

Διακρίνεται για την ταχύτητα,το πείσμα και το ανάστημά της, δημιουργώντας κινδύνους “ζημιές” και αποκαλείται “Ρουκέτα”, καθώς “εκτοξεύει” σουτ και κεφαλιές στις αντίπαλες εστίες με αποτέλεσμα να προκαλεί “μπουρλότο” και να βάζει “πυρκαγιά” στα δίχτυα κάθε Κυριακή.

Την περσινή αγωνιστική σεζόν(2017-18)η Νικόλ κατέκτησε το “Χρυσό Παπούτσι”, αφού αναδείχθηκε 1η σκόρερ με 15 γκολ στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Γυναικών, ενώ την σεζόν(2016-17)κατέλαβε τη 2η θέση με 12 γκολ στον πίνακα σκόρερ του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Γυναικών. Φέτος διατηρεί την πρωτιά στο σκοράρισμα(7 γκολ) και η 21χρονη Καστοριανή δεν αρνήθηκε να μας μιλήσει για την ομάδα της που νοιώθει περηφάνια και αγάπη, αλλά δεν στάθηκε μόνο σε αυτό το πλαίσιο. Η Νικόλ Τζιάρα αγωνίζεται με απόλυτη επιτυχία τόσο ως αριστερό χαφ όσο και ως αριστερό εξτρέμ.

Ακολουθούν τα όσα δήλωσε στο Ματιές στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο:

Νικόλ,το σχόλιο σου για τον φετινό 1ο όμιλο και τι πιστεύεις για τη συνέχεια της ομάδας σας στο πρωτάθλημα;

Πιστεύω πως το φετινό πρωτάθλημα απαρτίζεται από αξιόλογες ομάδες που διακρίνονται από στοιχεία τεχνικής, αλλά ιδιαίτερα ήθους. Σχετικά με την κατάκτηση της πρωτιάς στο πρωτάθλημα, όπως διαφαίνεται, θα την κερδίσει ο Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου, που πιστεύω δίκαια την αξίζει .Επίσης, η ομάδα στην οποία αγωνίζομαι, στον ΓΠΟ Καστοριάς, για την οποία νοιώθω περηφάνια και αγάπη, αισθάνομαι έντονα την ανάγκη να σχολιάσω τη θέση που κατέχει στο βαθμολογικό πίνακα, με την οποία θλίβομαι, γιατί νοιώθω ακράδαντα πως εάν δεν είχε προκύψει η άδικη αποβολή μου στον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, κατά συνέπεια να απέχω για 3 αγωνιστικές από την αγαπημένη μου ομάδα, είμαι σίγουρη ότι ο ΓΠΟ Καστοριάς θα βρισκόταν κοντά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αν όχι στην κορυφή!

Η όμορφη πορεία της ομάδας μας, πιθανόν δεν άρεσε σε κάποιους και δυστυχώς με ανορθόδοξους τρόπους φρόντισαν να μας ανακόψουν! Παρόλα αυτά θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε κάθε αγώνα, διαψεύδοντας όλους εκείνους τους οποίους δεν τους ενδιαφέρει το καλό ποδόσφαιρο.»

Με την συμπλήρωση 10 αγωνιστικών παραμένεις στην 1η θέση του πίνακα των σκόρερ στον 1ο όμιλο με απολογισμό 7 γκολ. Μία πρωτιά που την κατέκτησες την περσινή χρονιά. Θα συνεχίσεις στο ίδιο μοτίβο;

Φυσικά και η κατάκτηση της πρωτιάς είναι το όνειρο κάθε παίκτριας. Εννοείται ότι φιλοδοξώ να αναδειχθώ 1η σκόρερ στο φετινό πρωτάθλημα. Για μένα σε πείσμα της οδυνηρής κατάστασης που διαμορφώθηκε στον εκτός έδρας αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, χωρίς καμίας δικής μου υπαιτιότητας, αποδεδειγμένα,η οποία μου στοίχισε 3 αγωνιστικές εκτός γηπέδων. Παρόλο που πληγώθηκα ψυχικά και ηθικά, θα συνεχίσω με περισσότερο ζήλο στο ίδιο μοτίβο, πρώτα για την ανάδειξη και την περηφάνια της ομάδος μου και παράλληλα της προσωπικής μου ψυχικής και ηθικής ικανοποίησης!

Προσωπικά αποτελεί στόχος το “Χρυσό Παπούτσι”;

Κατά τη γνώμη μου, το “Χρυσό Παπούτσι” σε ένα ομαδικό άθλημα, όπως το ποδόσφαιρο, δεν πρέπει να είναι αυτοσκοπός κανενός αθλητή και καμιάς αθλήτριας .Ευχαριστώ το Θεό και τη θεά τύχη που μου χάρισαν αυτό το ταλέντο, ώστε να μπορώ να χαίρομαι το ποδόσφαιρο και να προσφέρω ευχάριστες στιγμές στην ομάδα μου και στους φιλάθλους μας με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και στο φετινό πρωτάθλημα. Επίσης, εάν η θεά τύχη μου χαρίσει το “Aσημένιο”, εάν όχι το “Χρυσό Παπούτσι” για δεύτερη φορά και πάλι θα της πω ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Συγκεντρώνοντας τα “κομμάτια του παζλ” εδώ και 3 χρόνια για την ομάδα της Καστοριάς, ποια στοιχεία αποτελούν σύμβολο για μία ενωμένη οικογένεια;

Θεωρώ πως η ομάδα μου, ο ΓΠΟ Καστοριάς, είναι το σύμβολο της ομαδικότητας, ήθους και συνεργασίας που πρέπει να διακρίνει κάθε ομάδα οποιουδήποτε ομαδικού αθλήματος. Ακόμη θεωρώ κατά κάποιον τρόπο η ομάδα της Καστοριάς συμβολίζει την αγάπη και τη ζεστασιά μιας μεγάλης οικογένειας με θετικά πρόσημα.

Αποτελεί ευτύχημα για όλες μας στην Καστοριά, η δημιουργία αυτής της ομάδας από τον Πρόεδρό μας, Αθανάσιο Βασιλείου, που μας έδωσε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε το άθλημα του ποδοσφαίρου στα γήπεδα, σαν ομάδα κοριτσιών. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη του ΓΠΟ Καστοριάς για την υποστήριξη σε όλες τις δραστηριότητές μας και φυσικά στον αγαπητό και εξαιρετικό Προπονητή μας, Χρήστο Καλύβα, για την πετυχημένη δουλειά αυτά τα 2 χρόνια και τη βοήθεια που μου δίνει καθημερινά, τόσο ως Προπονήτρια της ακαδημίας μας τόσο και ως παίκτρια της ομάδας μου.

Ματιές στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο

You May Also Like

OΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ-ΒΟΗΘΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΑΓΩΝΩΝ Α’-Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

OΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ-ΒΟΗΘΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΑΓΩΝΩΝ Α’-Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

ΕΠΣ: Αποτελέσματα αγώνων κατηγοριών Παίδων, Προ παίδων Α, Προ παίδων Β

Αποτελέσματα αγώνων 10ης Αγωνιστικής Κατηγορίας Παίδων

«Τεράστιο το επίτευγμα του Χρήστου»

Μπορεί το Μαυροχώρι Καστοριάς να είναι μόλις 1.287 κατοίκων, όλοι τους όμως…

1974 – 1975 Οι έφηβοι της Καστοριάς

1974 – 1975 Οι έφηβοι της Καστοριάς Πάνω: Γιώργος ΤΣΙΝΤΖΙΦΑΣ- Τάκης ΜΑΥΡΟΒΙΤΗΣ…

 Ο Δημήτρης Διαμαντίδης στην προπόνηση  του Α.Σ. Καστοριάς

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης στην προπόνηση  του Α.Σ. Καστοριάς

Νέος πρόεδρος στην Καστοριά ο Σάββας Παπαδόπουλος

Νέος πρόεδρος στην Καστοριά ο Σάββας Παπαδόπουλος

Τα αποτελέσματα των αγώνων των τμημάτων του Α.Σ. ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ στις 2 & 3 Νοεμβρίου 2019

Table of Contents Hide Σάββατο 02 Νοεμβρίου – 15.30ΔΑΚ ΣΕΡΒΙΩΝ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝΣάββατο…

Τελική φάση Πρωταθλήματος Εφήβων Δυτικής Μακεδονίας 2017-18

Τελική φάση Πρωταθλήματος Εφήβων Δυτικής Μακεδονίας 2017-18

Ιωαννίδης , Παπαηλίας και Ιωάννου συνεχίζουν στον Παναργειακό

Στην ανανέωση της συνεργασίας τους με την ομάδα του Α.Σ. Παναργειακού για…