Πινγκ-Πονγκ:Τρίτη θέση για τον Ισαακίδη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Αλεξανδρούπολης

Το Σαββατοκύριακο 30-31 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη το 12ο φετινό Πανελλήνιο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης όπου συμμετείχαν 169 αθλητές και αθλήτριες από 31 συλλόγους από όλη τη χώρα.

Ο Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” ταξίδεψε στη μακρινή και φιλόξενη Αλεξανδρούπολη με δυο αθλητές.

Με τον Ισαακίδη Κωνσταντίνο όπου στην κατηγορία των μίνι Παμπαίδων κατάφερε για ακόμη μια φορά φέτος να μπει στα μετάλλια κατακτώντας την τρίτη θέση στην κατηγορία του. Το συγκεκριμένο μετάλλιο είναι το τέταρτο που κατακτά την φετινή αγωνιστική χρονιά για τον Καστοριανό αθλητή από τα πέντε Πανελλήνια Αναπτυξιακά Πρωταθλήματα που έχει συμμετάσχει φέτος, δείχνοντας την σταθερή ανοδική πορεία του.

Επίσης στην κατηγορία των  Παμπαίδων αγωνίστηκε ο Τοκατλίδης Φώτιος, όπου έχοντας να αντιμετωπίσει δυνατούς αντιπάλους πλασαρίστηκε στην 24η θέση στην κατηγορία του σε σύνολο 55 αθλητών.

Το Σαββατοκύριακο 13-14 Απριλίου 2019 διεξάγεται το τελευταίο Πανελλήνιο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα για την φετινή Αγωνιστική Περίοδο στο Δερβένι Κορινθίας, όπου θα συμμετάσχει ο Ισαακίδης Κωνσταντίνος.