ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας: Ολοκληρώθηκε το βασικό σεμινάριο ΚΝΧ. Πιστοποιήθηκαν 5 νέοι φοιτητές του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών  

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα πιστοποιημένο σεμινάριο κτιριακού αυτοματισμού με το πρωτόκολλο ΚΝΧ στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας το διάστημα 14-17 Μαρτίου 2019.

Το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας παρακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο της ενέργειας και έχοντας σαν σκοπό να συμβάλλει στην εξοικονόμηση της ενέργειας μέσα από την εκμάθηση νέων τεχνολογιών και να εμπλουτίσει το ήδη πλούσιο εκπαιδευτικό του πρόγραμμα στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, συνεχίζει την οργάνωση των πιστοποιημένων σεμιναρίων ΚΝΧ  (βασικό, προχωρημένο και επαγγελματικό θέρμανσης – ψύξης) στο χώρο του ΤΕΙ.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του οργανισμού ΚΝΧ στις Βρυξέλλες και κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου όλοι οι συμμετέχοντες εκπαιδεύτηκαν στις έξυπνες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και στον κτιριακό αυτοματισμό με το πρωτόκολλο ΚΝΧ. Το ΚΝΧ είναι το μοναδικό παγκόσμιο ανοικτό πρωτόκολλο κτιριακού αυτοματισμού που προσφέρει εξοικονόμηση ενέργειας, άνεση, ασφάλεια και ευελιξία.

Σύμφωνα με την ευρωπαϊκή οδηγία Energy Performance of Buildings Directive όλα τα νεόδμητα ιδιωτικά κτίρια πρέπει να είναι μηδέν ενεργειακής κατανάλωσης (zero energy buildings) από την 31 Δεκεμβρίου 2020 (για τα δημόσια κτίρια η οδηγία ισχύει  από την 31 Δεκεμβρίου 2018).

Το ΚΝΧ σου εξασφαλίζει πολύ εύκολα να μπορείς να σχεδιάσεις και να υλοποιήσεις κτίρια με μηδέν ενεργειακή κατανάλωση.

Πληροφορίες για επόμενα σεμινάρια: email: info@baiknx.com

Basic KNX course

Ημερομηνία εκπαίδευσης: 14/6/2019 – 17/6/2019

Εγγραφή – πληροφορίες:  https://event.gg/12057/