Τα αποτελέσματα των αγώνων των τμημάτων Κορασίδων και Παμπαίδων  του Α.Σ Καστοριάς

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Α.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 55-77

Μακριά από τον καλό της εαυτό η ομάδα μας γνώρισε εύκολα και δίκαια την ήττα από τον πολύ καλή ομάδα της Κοζάνης. Η ομάδα των κορασίδων με αυτό το παιχνίδι τελείωσε για φέτος τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις πετυχαίνοντας συνολικά 8 νίκες και 6 ήττες.

Δεκάλεπτα: 14-30, 14-08, 10-22 και 17-11.

Α.Σ.Καστοριάς (Ντόντης): Τσιαντά, Κρανιά,, Πολίσι, Καλλίνικου Μ., Τσαχτσίρα, Θυμιοπούλου, Καλλίνικου Κ., Χατζηϊορδανίδου, Αλεξιάδη, Νικολαΐδου και Βλάχου.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

Με δύο αγώνες συνεχίστηκε το Πρωτάθλημα Παμπαίδων για την ομάδα μας. Η Καστοριά 1 αντιμετώπισε την πολύ δυνατή ομάδα του Ηρακλή Κοζάνης και η Καστοριά 2 την πιο αδύναμη Ελπίδα Περδίκας στην Πτολεμαΐδα, αποκομίζοντας πολύ καλές εμπειρίες για το μέλλον.

ΗΡΑΚΛΗΣ Α.Σ. – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ1

Α.Σ. Καστοριάς (Καραταγλίδης): Κέδρος, Φίλιος, Ευθυμιάδης, Μονοβασίλης, Παναγιωτίδης, Κορεντσίδης, Κώτσης, Βλαχάβας, Κωστάρας, Τσαχτσίρας, Φωτιάδης και Βασιλειάδης.

ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΡΔΙΚΑ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ2

Α.Σ. Καστοριάς (Καραταγλίδης): Σακαλίδης, Σίμος, Φιλιππίδης, Φράγκος, Ντόντης Π. Ντόντης Α., Ταμήλιας, Λάτσος, Παπαγεωργίου, Αναγνώστου, Κωνσταντίνου Σ., Κωνσταντίνου Γ. και Ελευθεριάδης.