Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Run Greece Καστοριά  2019. Όλα όσα πρέπει  να γνωρίζετε

Οι εγγραφές για τους αγώνες RUN GREECE ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Ημιμαραθώνιος Δρόμος, Αγώνες 5χλμ και 10χλμ και Παιδιών) υποβάλλονται είτε online, είτε με την συμπλήρωση της σχετικής έντυπης αίτησης στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας  ξεκίνησαν από την Παρασκευή  12 Απριλίου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 24670 23555.

Μέχρι πότε μπορείτε να καταθέσετε την εγγραφή σας;

Οι εγγραφές ολοκληρώνονται με τη συμπλήρωση των ορίων συμμετοχής ανά αγώνα ή την Τρίτη 7 Μαΐου 2019, στο βαθμό που τα άρια συμμετοχής δεν έχουν συμπληρωθεί νωρίτερα. Για τους συμμετέχοντες που έχουν επιτυχώς ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής τους μέχρι τη Τρίτη 30 Απριλίου εκδίδεται προσωποποιημένος αριθμός συμμετοχής (με τυπωμένο το όνομα του συμμετέχοντα επάνω στον αριθμό συμμετοχής).

Εγγραφές μετά τις 8 Μαΐου θα είναι δυνατές μόνο εφόσον δεν έχουν συμπληρωθεί τα παρακάτω όρια συμμετοχής και μόνο το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 στο Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης, από όπου όλοι οι δρομείς παραλαμβάνουν τον αριθμό συμμετοχής τους.

Ποιο είναι το όριο συμμετοχής των δρομέων;

Το όριο συμμετοχής στον αγώνα είναι 3.000 δρομείς

Ημιμαραθώνιος: 200 (γεννημένοι/ες το 2001 και μεγαλύτεροι/ες)

Αγώνας 10χλμ: 400 (γεννημένοι/ες το 2003 και μεγαλύτεροι/ες)

Αγώνας 5χλμ: 1600 (γεννημένοι/ες το 2006 και μεγαλύτεροι/ες)

Αγώνας Παιδιών: 800 (παιδιά γεννημένα το 2007, 2008, 2009)

Πώς γίνονται οι ομαδικές εγγραφές;

Η ομαδική εγγραφή αφορά στην εγγραφή τουλάχιστον 10 ατόμων, ανεξαρτήτως του αγώνα δρόμου στον οποίο επιλέγει να συμμετάσχει το κάθε μέλος της ομάδας (Ημιμαραθώνιος Δρόμος, Αγώνας Δρόμου 10χλμ, Αγώνας Δρόμου 5χλμ ή Αγώνας Παιδιών).

Για την υποβολή ομαδικής εγγραφής Ενηλίκων πρέπει να χρησιμοποιήσετε αποκλειστικά και μόνο μέσω του αρχείου  excel  το οποίο μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.rungreece.gr  και στο οποίο και πρέπει να συμπληρώνονται όλα τα ζητούμενα στοιχεία για κάθε μέλος της ομάδας. Το συμπληρωμένο αρχείο θα πρέπει να αποστέλλεται με email στο [email protected].

Στην περίπτωση ομαδικής εγγραφής Μαθητών είτε μέσω Σχολείου είτε Αθλητικού Σωματείου του ΣΕΓΑΣ, πρέπει να χρησιμοποιήσετε αποκλειστικά και μόνο το αντίστοιχο αρχείο excel που αφορά σε ομαδική εγγραφή μαθητών.

Θα πρέπει να γίνει σεβαστό και απολύτως κατανοητό από όλους τους ενδιαφερόμενους ομαδικών εγγραφών ότι για την υποβολή ομαδικής εγγραφής θα πρέπει να ακολουθούνται πιστά οι οδηγίες της Οργανωτικής Επιτροπής και να χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο το παραπάνω αρχείο (excel) ομαδικής εγγραφής. Σε διαφορετική περίπτωση δεν μπορεί να υπάρξει έλεγχος στοιχείων και ομοιομορφία επί των δεδομένων και το αποσταλθέν αρχείο δεν θα λαμβάνεται υπόψη.

Κατά την υποβολή ομαδικής εγγραφής, είναι υποχρεωτική η συμπλήρωση και υποβολή των πεδίων που αφορούν στα προσωπικά στοιχεία επικοινωνία κάθε συμμετέχοντα – μέλους της ομάδας.

Ποια είναι η συνδρομή συμμετοχής;

Η συμμετοχή στον Ημιμαραθώνιο Δρόμο και τους στους Αγώνες 5χλμ & 10χλμ έχει συμβολική συνδρομή 5 Ευρώ.

Η καταβολή της συνδρομής συμμετοχής σας γίνεται:

(α) είτε μέσω πιστωτικής κάρτας στην περίπτωση online εγγραφής κατά την υποβολή της αίτησης συμμετοχής,

(β) είτε μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό της διοργάνωσης:

(ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ – ΙΒΑΝ: GR1901100760000007647082887, Δικαιούχος Λογαριασμού: ΣΕΓΑΣ)

(γ) είτε με μετρητά κατά την παράδοση της συμπληρωμένης αίτησης εγγραφής.

 

Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση στον παραπάνω τραπεζικό λογαριασμό της διοργάνωσης, το ονοματεπώνυμό σας και ο κωδικός εγγραφής πρέπει να αναγράφονται υποχρεωτικά στην αιτιολογία της κατάθεσης, ενώ αντίγραφο της απόδειξης κατάθεσης θα πρέπει να αποστέλλεται άμεσα με φαξ ή email  στο αρμόδιο γραφείο του ΣΕΓΑΣ (fax: 2111827689, email: [email protected]).

 

Περισσότερες πληροφορίες για τους δρομείς

Σε περίπτωση που υποβάλετε online την αίτηση συμμετοχής σας ή δηλώσετε ορθώς το email σας στην έντυπη αίτηση συμμετοχής που θα συμπληρώσετε, θα λάβετε ηλεκτρονική ενημέρωση για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας μέσα σε πέντε εργάσιμες ημέρες. Οι επιβεβαιωμένες αιτήσεις συμμετοχής θα λάβουν ένα δεύτερο email από τη διοργάνωση τρεις μέρες πριν τον αγώνα με τον αριθμό συμμετοχής του δρομέα (bib number) και οδηγίες για την παραλαβής του.

 

Εάν δεν έχετε email ή δεν το δηλώσατε ορθώς στην αίτηση συμμετοχής σας, τότε μπορείτε να μάθετε τον αριθμό συμμετοχής σας από την παρούσα ιστοσελίδα πατώντας στο menu «Λίστες Εκκίνησης – Καστοριά» που ενεργοποιείται τρεις μέρες πριν τον αγώνα.

 

Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να μάθετε τον αριθμό συμμετοχής σας απευθείας στο Κέντρο Εγγραφών από όπου όλοι οι δρομείς παραλαμβάνουν  υποχρεωτικά τον αριθμό συμμετοχής τους για τον αγώνα.

Πώς θα παραλάβετε τον αριθμό συμμετοχής και του λοιπού υλικού;

Όλοι οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν τον αριθμό συμμετοχής τους από το Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 από τις 10.00 έως τις 20.00.

Η παραλαβή του αριθμού συμμετοχής γίνεται  με επίδειξη του email που έχει λάβει προηγούμενα ο δρομέας (εφόσον έχει δηλώσει διεύθυνση email) και αναφέρει τον αριθμό συμμετοχής του και της αστυνομικής του ταυτότητας ή άλλου αντίστοιχου εγγράφου ταυτοπροσωπίας (διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ).

Στην περίπτωση δρομέα που αδυνατεί να παραλάβει ο ίδιος τον αριθμό συμμετοχής του υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής του από άλλο άτομο. Στη περίπτωση αυτή, το άτομο που θα παραλάβει θα πρέπει να έχει μαζί του μία φωτοτυπία της ταυτότητας ή άλλου επίσημου εγγράφου του δρομέα και αντίγραφο του email με τον αριθμό συμμετοχής του δρομέα. Διαφορετικά ΔΕΝ θα είναι δυνατή η παραλαβή του αριθμού.

Σε περίπτωση που κάποιος δρομέας δεν γνωρίζει εκ των προτέρων τον αριθμό συμμετοχής του, μπορεί να ενημερωθεί σχετικά είτε από την παρούσα ιστοσελίδα στην ενότητα «Λίστες Εκκίνησης – Καστοριά» που θα ενεργοποιηθεί τρεις μέρες πριν τον αγώνα.

Ο κάθε δρομέας παραλαμβάνει φάκελο που περιλαμβάνει (ισχύει για τους συμμετέχοντες στον Ημιμαραθώνιο Δρόμο και τους Αγώνες 5χλμ & 10χλμ):

  • Τον αριθμό συμμετοχής του με ενσωματωμένο chip χρονομέτρησης
  • Παραμάνες για τον αριθμό συμμετοχής
  • Αυτοκόλλητο για την τσάντα του δρομέα

Στην περίπτωση του Αγώνα Παιδιών, ο αριθμός συμμετοχής και οι παραμάνες δεν δίνονται σε φάκελο αλλά χωριστά, καθώς δεν περιλαμβάνεται chip χρονομέτρησης (δεν υπάρχει χρονομέτρηση στον Αγώνα Παιδιών)

You May Also Like

Αγγίζουν τις 50.000 ευρώ τα έσοδα από τις δημοπρασίες αθλητικών ενθυμίων Ολυμπιονικών και Πρωταθλητών για τον αγώνα ενάντια στον κορωνοϊό του «Ζήσε Αθλητικά»

Αγγίζουν τις 50.000 ευρώ τα έσοδα από τις δημοπρασίες αθλητικών ενθυμίων Ολυμπιονικών…

Final Four Παίδων: Πρωταθλητές Δυτικής Μακεδονίας οι Παίδες του ΑΣ Καστοριάς

Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 72-61

Βόλεϊ: Επιστολή αγωνίας από την Καστοριά

Ανοιχτή επιστολή προς την ΕΟΠΕ και την ΟΔΒΕ, έστειλε ο πρώην πρόεδρος…

Ο ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Νικολάου στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΠΟ “Training the Future”

Ο ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Νικολάου στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΠΟ “Training the Future”

Σε αναζήτηση προπονητών – γυμναστών για τις Ακαδημίες ο Α.Σ. Καστοριάς

Ο σύλλογος του Α.Σ. Καστοριάς ζητάει προπονητές – γυμναστές για τις Ακαδημίες.

Ε.Π.Σ. Καστοριάς: Σύνθεση νέου Δ.Σ. και επιτροπών

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καστοριάς που…

Oι 92 αθλητές και αθλήτριες της Ελλάδας που θα μας κάνουν περήφανους στους Ολυμπιακούς του Ρίο

Με 92 αθλητές και αθλήτριες θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες…