Μεγάλη τιμή για τις Κιθαριστικές Ορχήστρες Δυτικής Μακεδονίας υπό την Διεύθυνση του Ισίδωρου Αντωνίου και Καστοριάς υπό την Διεύθυνση της Γιούλας Αντωνίου, αποτελεί η συμμετοχή τους, στο κορυφαίο Φεστιβάλ Κιθάρας της Ευρώπης στην Λίμνη Πλαστήρα της Καρδίτσας, από 1-6 Ιουλίου 2016.

Την Καλλιτεχνική Διεύθυνση του Φεστιβάλ, έχει ο διεθνούς φήμης Σολίστ Άγγελος Μπότσης. Επίσημος προσκεκλημένος του Φεστιβάλ, είναι «ο Θρύλος της κιθάρας», Βαγγέλης Μπουντούνης, που μαζί με την Μάρω Ραζή και τις Κιθαριστικές Ορχήστρες της Ελληνικής Κιθαριστικής Ορχήστρας, δίνουν μια διαφορετική αίγλη στην διοργάνωση.

Στο Φεστιβάλ, θα κάνει την παρθενική της εμφάνιση, η Κιθαριστική Ορχήστρα Θεσσαλίας, υπό την Καλλιτεχνική Διεύθυνση του κορυφαίου Τρικαλινού Σολίστ του Φλαμέγκο, Σπύρου Τσιώλη, στην μεγάλη συναυλία του Φεστιβάλ με τίτλο “100 Κιθάρες για τη Θεσσαλία”, όπου θα συμπράξουν ως Σολίστ ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών, με δισκογραφία στην Sony Classical, Στέλιος Γκόλγκαρης και ο Διευθυντής του Φεστιβάλ, Άγγελος Μπότσης.

Ακόμη συμμετέχουν, το Κιθαριστικό Ντουέτο της Sony Classical, Stelios & Vassilis, ο επίσης διεθνούς φήμης Σολίστ, Μιχάλης Σουρβίνος και οι Ξένοι Σολίστ, Ronald Hoffman & Mislav Rezic.

Στο Φεστιβάλ θα συμμετέχουν ενεργά οι διακεκριμένοι Σολίστ & Καθηγητές: Βασίλης Μαστοράκης, Αντώνης Μυτακίδης, Νίκος Κουτρής,  Κατερίνα Καρυώτη.

Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ, θα εμφανισθούν επίσης οι Κιθαριστικές Ορχήστρες, της Ελληνικής Κιθαριστικής Ορχήστρας, Ανατ. Μακεδονίας υπό την Διεύθυνση του Αντώνη Μιτζή και Δράμας υπό την Διεύθυνση της Νίκης Ζάκα. Επίσης το καταξιωμένο μουσικό σύνολο ArtGuitaristas, υπό την Διεύθυνση του Μαέστρου Πέτρου Ρίστα.

Τέλος θα συμμετέχει στην Συναυλία της 4ης Ιουλίου, η περίφημη Santa Barbara Guitar Orchestra, υπό την διεύθυνση του Αλέξανδρου Παπαρίζου και την σύμπραξη των Αχιλλέα Ακριτίδη και Σπύρου Κουκάκη.

Όλες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ (Σεμινάρια-Διαλέξεις-Συναυλίες-Διαγωνισμοί), θα γίνουν στις αίθουσες του υπέροχου Ξενοδοχείου NEVROS HOTEL, με την μοναδική θέα, στο Νεοχώρι της Λίμνης Πλαστήρα.

ΑΦΙΣΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 2016

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΡΙΓΟΣ: Εκδηλώσεις μνήμης για την εκτέλεση 14 άμαχων Βογατσιωτών από τον ιταλικό στρατό κατοχής

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΡΙΓΟΣ: Εκδηλώσεις μνήμης για την εκτέλεση 14 άμαχων Βογατσιωτών από τον…

Εξιχνιάστηκαν, από το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, δυο περιπτώσεις απάτης που τελέστηκαν σε Κοζάνη και Φλώρινα

Εξιχνιάστηκαν, από το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, δυο περιπτώσεις απάτης που τελέστηκαν σε…

Κλιμάκιο του Δήμου Άργους Ορεστικού στο πρώτο κοινό συνέδριο των ΚΕΔΕ και ΕΝΠΕ

Κλιμάκιο του Δήμου Άργους Ορεστικού στο πρώτο κοινό συνέδριο των ΚΕΔΕ και…

38 ημιυπόγειοι κάδοι ανακύκλωσης χαρτιού και πλαστικού στο Άργος Ορεστικό

  38 ημιυπόγειοι κάδοι ανακύκλωσης χαρτιού και πλαστικού στο Άργος Ορεστικό

Δήμος Κοζάνης: Η αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής εργαλείο για τη μετάβαση στη μετά λιγνίτη εποχή

Δήμος Κοζάνης: Η αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής εργαλείο για τη…

Στο πεδίο εργασιών διάτρησης της Σήραγγας της Κλεισούρας, η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς.

Κατά τη συνάντηση, εκφράστηκε η ικανοποίηση για την μέχρι τώρα εξέλιξη του έργου

Συνελήφθη άμεσα 26χρονος σε περιοχή της Φλώρινας για απόπειρα κλοπής

  Συνελήφθη άμεσα 26χρονος σε περιοχή της Φλώρινας για απόπειρα κλοπής

Ερώτηση του Βουλευτή Νομού Γρεβενών της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ανδρέα Πάτση για ένταξη σε μέτρο οικονομικής ενίσχυσης Covid-19 των καλλιεργητών αρωματικών φυτών που έχουν πληγεί σοβαρά από την πανδημία

  Ερώτηση του Βουλευτή Νομού Γρεβενών της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ανδρέα Πάτση…

Δ.Ε.Υ.Α. Καστοριάς: Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι καταναλωτές στις παροχές ύδρευσης των σπιτιών τους, ενόψει της χειμερινής περιόδου

 Δ.Ε.Υ.Α. Καστοριάς: Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι καταναλωτές στις παροχές ύδρευσης…