Ο Nerijus Astrauskas συνεχίζει για ένα ακόμη χρόνο στην Καστοριά. Σε πείσμα των όσων λέγονται και ακούγονται από διάφορους “επιτήδειους”, στην Καστοριά, ότι δήθεν η ομάδα δεν μπορεί να κλείσει ποδοσφαιριστές, ή ότι (άκουσον-άκουσον)- δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα, η διοίκηση της Καστοριάς απαντάει με πράξεις.

Έτσι έκανε πρόταση στον Λιθουανό διεθνή στράικερ, που ήλθε στην ομάδα, την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ο οποίος απάντησε θετικά και θα ηγηθεί της μεγάλης προσπάθειας, που αναμένεται, εκ των πραγμάτων, να κάνει φέτος η Καστοριά. Είναι γνωστή η αξία του Λιθουανού άσσου και η παρουσία του στις τάξεις της ομάδας, την δυναμώνει σε μέγιστο βαθμό, κάτι που αναμένεται να γίνει αποδεκτό με μεγάλη χαρά, από τους φίλους της ομάδας.

Ο Astrauskas είναι γεννημένος στις 18/10/1980, έχει ύψος 1,88 m και βάρος 81 Kgr. Κατά την διάρκεια της περασμένης περιόδου είχε έντεκα (11) συμμετοχές με την φανέλα της Καστοριάς, ενώ αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ της, μαζί με τον Emigen Damzi με εννιά (9) γκολ.

Μετά την συμφωνία του με την Καστοριά, ο Nerijus Astrauskas έκανε την παρακάτω δήλωση: “Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που συνεχίζω στην Καστοριά. Ήλθα τον Ιανουάριο στην Καστοριά, σε μία δύσκολη περίοδο για αυτήν και κατορθώσαμε μέσα σε ένα πολύ καλό κλίμα να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία. Όμως η Καστοριά είναι για περισσότερα πράγματα, αν σκεφτεί κανείς την ιστορία της. Γνωρίζω ότι φέτος οι στόχοι είναι υψηλοί και επιθυμία μου είναι να συμβάλλω κι εγώ από την πλευρά μου στην επίτευξη τους”. 

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα για την Καστοριά

Η διοίκηση της Καστοριάς φέρεται αποφασισμένη να δημιουργήσει ένα ισχυρό σύνολο για τη νέα χρονιά και η συμφωνία με τους δύο προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές, σε συνδυασμό με την παραμονή των Γιώργου Τσίπη και Θέμη Βελλίδη, συνηγορούν ότι κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση. Σύμφωνα, μάλιστα, με δηλώσεις του προέδρου Γρηγόρη Σαρηκαλαϊτζίδη έπεται και συνέχεια, όσον αφορά την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Ο Emigen Damzi είναι γεννημένος στις 08/09/1992, αγωνίζεται σαν μεσοεπιθετικός και είχε πέρυσι είκοσι (20) συμμετοχές, με την φανέλα της Καστοριάς, ενώ πέτυχε και εννιά (9) γκολ, όντας πρώτος σκόρερ της ομάδας μας, μαζί με τον Astrauskas.

Ο Ναπολέων Γεωργούλης είναι γεννημένος στις 18/06/1996, αγωνίζεται σαν αμυντικός και πέρυσι είχε 17 συμμετοχές με την ερυθροκίτρινη φανέλα, ενώ πέτυχε και ένα (1) γκολ.

Μετά την συμφωνία τους, με την Καστοριά, οι Damzi και Γεωργούλης έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:

EMIGEN DAMZI:  “Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, που συνεχίζω στην Καστοριά για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Γνωρίζω ότι φέτος η ομάδα μας έχει υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες και είμαι αποφασισμένος να την βοηθήσω να τους πετύχει. Τόσο εγώ, όσο και οι υπόλοιποι παίκτες που θα ανήκουν στο φετινό ρόστερ της Καστοριάς, είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά, για να μπορέσουμε να την φέρουμε και πάλι στο δρόμο των επιτυχιών”.

ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ: “Μόνο χαρά μπορεί να αισθάνεται κάποιος, όταν η διοίκηση της ομάδας, που έχει αγωνισθεί, εκτιμά την προσφορά του και του κάνει πρόταση να συνεχίσει και την καινούργια χρονιά. Θέλω κι εγώ με τη σειρά μου να δηλώσω ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την Καστοριά να πετύχει στους στόχους της, που, φέτος, από τι δείχνουν τα πράγματα, θα είναι υψηλοί”.

Πηγή: agsk-kastoria.blogspot.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Ο Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ υποδέχεται τον Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Ο Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ υποδέχεται τον Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ το Σάββατο 12 Ιανουαρίου…

Αποτελέσματα αγώνων τμημάτων του Α.Σ. Καστοριάς-άροσις της Κυριακής 31 Μαρτίου 2024

Αποτελέσματα αγώνων τμημάτων του Α.Σ. Καστοριάς-άροσις της Κυριακής 31 Μαρτίου 2024

Τα αποτελέσματα των αγώνων σε όλες τις κατηγορίες

Τα αποτελέσματα των αγώνων σε όλες τις κατηγορίες

Α2 Μπάσκετ Ανδρών: Το πρόγραμμα αγώνων της χρονιάς 2017-18

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για την Α2 Ανδρών Μπάσκετ  για τη νέα σεζόν 2017-18

Μία νίκη και μία ήττα για τις ομάδες του βόλεϊ

Μία νίκη και μία ήττα για τις ομάδες του βόλεϊ

ΕΠΣ Καστοριάς: Παρελήφθησαν τα πιστοποιητικά της Σχολή Ανανέωσης Ταυτοτήτων

ΕΠΣ Καστοριάς: Παρελήφθησαν τα πιστοποιητικά της Σχολή Ανανέωσης Ταυτοτήτων

Ο…κέρβερος του ΠΑΣ Γιάννινα

Η ποδοσφαιρική διαδρομή του Μάρκου Βελλίδη

Εμμανουήλ Καραλής: «Μόνο η μητέρα μου με πίστευε, της αφιερώνω το μετάλλιο»

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Εμμανουήλ Καραλής!