Ο Αργύρης Κεραμάρης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Νεστορίου με τον Χρήστο Γκοσλιόπουλο

 

Γεννήθηκα το 1985. Κατάγομαι από το Επταχώρι, κατοικώ στην Ποριά Καστοριάς, αλλά και στο Επταχώρι. Σπούδασα Πληροφορική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Υπηρέτησα ένα χρόνο στο στρατό. Εργάστηκα δύο χρόνια στο κατάστημα Exelixis Πληροφορική και στην Nova-Forthnet Καστοριάς. Τώρα ασχολούμαι με δορυφορικές εγκαταστάσεις, επισκευή ηλεκτρονικών υπολογιστών και εμπόριο χαρτικών ειδών (Α4,  ρολά ταμειακών μηχανών κ.α.). Από το 2011 δραστηριοποιούμαι στον Πολιτιστικό Σύλλογο Επταχωρίου Φ.Σ.Α.Ε, ως Ταμίας αρχικά και ως Πρόεδρος τα τελευταία 2 χρόνια. Είμαι ενεργός ορειβάτης, Πρόεδρος του συλλόγου Σ.Δ.Ο.Π.Κ. (Σύλλογος Δρομέων Ορειβατών Ποδηλάτων Καστοριάς). Είμαι συνδιαχειριστής στις σελίδες:  www.eptahori.gr και στο f/b : “EPTAXORI FOR EVER” και “Τέχνη Επταχώρι”.

Μετά από την πρόσκληση εκ μέρους τού Χρήστου Γκοσλιόπουλου αποφάσισα να ανταποκριθώ και να συνεργαστώ μαζί του σ’ αυτήν τη νέα προσπάθεια για το Δήμο Νεστορίου. Πιστεύω πως, με την εμπειρία των παλαιότερων στην τοπική αυτοδιοίκηση και τον ενθουσιασμό των νεότερων, θα καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της περιοχής μας. Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω πολλά από αυτά, μέσα από την εμπειρία που απέκτησα συμμετέχοντας τα τελευταία οχτώ χρόνια στο διοικητικό συμβούλιο του Φιλοπροοδευτικού Συλλόγου των Απανταχού Επταχωριτών (ΦΣΑΕ). Προβλήματα του Επταχωρίου αλλά και της ευρύτερης περιοχής του κοινοτικού διαμερίσματος Αρενών, και κατ’ επέκταση του Δήμου μας. Ελπίζω πως με τις προτάσεις των κατοίκων και τη συμπαράστασή τους θα μπορέσουμε να συμβάλουμε στην αναγέννηση του τόπου μας.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6986824342

You May Also Like

Απάντηση της Μαρίας Αντωνίου στη Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς: ‘ ‘Το λάδι στο καντήλι του αριστερού κατσαπλιαδισμού, ευτυχώς για την πατρίδα μας, τελειώνει ‘’

Το λάδι στο καντήλι του αριστερού κατσαπλιαδισμού, ευτυχώς για την πατρίδα μας,…

Η Π.Ε. Καστοριάς συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες της Καρδίτσας/ Ο Δ. Σαββόπουλος απηύθυνε κάλεσμα προς τον Καστοριανό λαό να συνδράμει σε όλη αυτή την προσπάθεια

  Η Π.Ε. Καστοριάς συγκεντρώνει είδη  πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες της…

Το σχέδιο του Μακρόν για να νικήσει τον ακραίο ισλαμισμό

Το σχέδιο του Μακρόν για να νικήσει τον ακραίο ισλαμισμό

Ευχές για τις Άγιες Μέρες του Πάσχα από τον Εμπορικό Σύλλογο Καστοριάς

Ευχές για τις Άγιες Μέρες του Πάσχα από τον Εμπορικό Σύλλογο Καστοριάς

Ολυμπία Τελιγιορίδου: «Ενωμένοι μπορούμε να υπερασπιστούμε τα δίκαια αιτήματα του λαού μας για ελευθερία, δημοκρατία και ισονομία»

Ολυμπία Τελιγιορίδου: «Ενωμένοι μπορούμε να υπερασπιστούμε τα δίκαια αιτήματα του λαού μας…

Ενημέρωση Πολιτών για Θέματα της Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών της ΠΕ Καστοριάς

Ενημέρωση Πολιτών για Θέματα της Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών της ΠΕ Καστοριάς

Σύλληψη δύο αλλοδαπών στην Καστοριά για κατοχή αδασμολόγητου καπνού

Το Σάββατο (24-09-2016) το απόγευμα στην Καστοριά, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καστοριάς,…

Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Στεργίου στον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς

  Επίσκεψη  του Γενικού Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Στεργίου στον Αντιπεριφερειάρχη…