Τα βιογραφικά όλων των υποψηφίων του Χρήστου Γκοσλιόπουλου

Δημοτική Ενότητα Ακριτών

Βασιλειάδου – Γρηγοριάδου Αναστασία

Γεννήθηκα το 1968 στη Χρυσή όπου και μεγάλωσα. Αποφοίτησα από το Καρούτειο Λύκειο Πενταλόφου, Είμαι παντρεμένη με τον Γρηγοριάδη Ηλία και κατοικώ στους Κομνηνάδες. Στο παρελθόν εργάσθηκα στον ΕΟΠ (στο Σπίτι του Παιδιού Κομνηνάδων) και στη συνέχεια στην Εμπορική Τράπεζα από την οποία και συνταξιοδοτήθηκα.

Καραβασίλης Γεώργιος

Ονομάζομαι Καραβασίλης Γεώργιος και είμαι μόνιμος κάτοικος Χιονάτου. Εργάζομαι ως αγρότης και υλοτόμος. Είμαι παντρεμένος και έχω δύο παιδιά. Έχω διατελέσει Αντιδήμαρχος δήμου Νεστορίου και είμαι νυν δημοτικός σύμβουλος. Επίσης είμαι μέλος του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Χιονάτου για πολλά χρόνια.

Νικολαΐδου – Σπυρίδου Κυριακή

Ονομάζομαι Νικολαΐδου (Σπυρίδου) Κυριακή και είμαι Πρόεδρος του Γυναικείου Συνεταιρισμού Διποταμίας. Γεννήθηκα στο Χιονάτο και είμαι παντρεμένη με τον Σπυρίδη Γεώργιο. Είμαι μητέρα τριών παιδιών και ζω μόνιμα στη Διποταμία.

Σπυρίδου Μαρία

Ονομάζομαι Σπυρίδου Μαρία, κατάγομαι από τη Διποταμία Καστοριάς και αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Μεσοποταμίας το 2008. Στη συνέχεια πέρασα στο τμήμα λογιστικής & χρηματοοικονομικών στο ΑΤΕΙ Λάρισας. Πτυχιούχος πλέον της σχολής εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα τα τελευταία 4 χρόνια.

Τοτονίδης Ιωάννης

Γεννήθηκα στη Διποταμία Καστοριάς. Εδώ και 35 χρόνια ζω και εργάζομαι στους Μανιάκους ως δάσκαλος και τα τελευταία 13 ασκώ τα καθήκοντα του Διευθυντή στα Σχολεία Μανιάκων και Μεσοποταμίας. Συνδικαλιστής στο σύλλογο δασκάλων Καστοριάς για μια 15/ετία και πλέον. Πρόεδρος δασκάλων μια 5/ετία-Αντιπρόεδρος-Γενικός Γραμματέας-Ταμίας. Αιρετός για μια 4/ετία στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο και Αντιπρόσωπος στη Διδασκαλική Ομοσπονδία. Υπηρέτησα την Αυτοδιοίκηση για 20 χρόνια από τη θέση του Δημοτικού και κοινοτικού Συμβούλου και μια 4/ετία Δήμαρχος του πρώην Δήμου Ακριτών. Είμαι παντρεμένος με τη Δασκάλα Γιαννάδου Αλίκη και έχουμε τρία παιδιά.

Τοτονίδης Κυριάκος

Ονομάζομαι Τοτονίδης Κυριάκος και είμαι εν ενεργεία στρατιωτικός, απόφοιτος ΤΕΕ Πληροφορικής. Κατέχω πτυχίο αγγλικών και γνώσεις Η/Υ ECDL. Είμαι μέλος στον πολιτιστικό σύλλογο Προφήτης Ηλίας στον οποίο είμαι χοροδιδάσκαλος από το 2008 έως και σήμερα.

Δημοτική Ενότητα Αρενών

Γεωργίου Γιάννα

Ονομάζομαι Γεωργίου Γιάννα. Γεννήθηκα στην Καστοριά και μεγάλωσα στην Ιταλία με σπουδές στην Λογιστική στο ITCG. Κατάγομαι από Κοτύλη και Ζούζουλη το γένος Κωνσταντίνου και επειδή για μένα η κοινωνική προσφορά είναι υποχρέωση, για πολλά χρόνια ασχολούμαι με τους συλλόγους και τα κοινά του τόπου μου.

Ζούτσος Κωνσταντίνος

Γεννήθηκα στο Επταχώρι Καστοριάς το 1958, όπου έζησα τα παιδικά και νεανικά μου χρόνια. Ζω στην Καστοριά για παραπάνω από 30 χρόνια. Είμαι παντρεμένος και πατέρας δύο ενήλικων παιδιών. Εργάστηκα για πολλά χρόνια ως ελεύθερος επαγγελματίας (αυτοκινητιστής – ιδιοκτήτης φορτηγού δημοσίας χρήσεως) και ως ιδιωτικός υπάλληλος σε τεχνικές και κατασκευαστικές εταιρείες ως χειριστής βαρέως τύπου οχημάτων. Είμαι απόφοιτος του Δημοσίου ΙΕΚ Κοζάνης και κάτοχος πτυχίου εκπαιδευτή υποψηφίων οδηγών. Την τελευταία 15ετία εξάσκησα το επάγγελμα του εκπαιδευτή υποψηφίων οδηγών στην Καστοριά. Ήμουν ενεργό μέλος του Δ.Σ. του Φιλοπροοδευτικού Συλλόγου των Απανταχού Επταχωριτών και Δημοτικός Σύμβουλος την τετραετία 2010-2014.

Κεραμάρης Αργύρης

Γεννήθηκα το 1985. Κατάγομαι από το Επταχώρι, κατοικώ στην Ποριά Καστοριάς, αλλά και στο Επταχώρι. Σπούδασα Πληροφορική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Εργάστηκα δύο χρόνια στο κατάστημα Exelixis Πληροφορική και στην Nova-Forthnet Καστοριάς. Τώρα ασχολούμαι με δορυφορικές εγκαταστάσεις, επισκευή ηλεκτρονικών υπολογιστών και εμπόριο χαρτικών ειδών (Α4,  ρολά ταμειακών μηχανών κ.α.). Από το 2011 δραστηριοποιούμαι στον Πολιτιστικό Σύλλογο Επταχωρίου Φ.Σ.Α.Ε, ως Ταμίας αρχικά και ως Πρόεδρος τα τελευταία 2 χρόνια. Είμαι ενεργός ορειβάτης, Πρόεδρος του ορειβατικού συλλόγου Σ.Δ.Ο.Π.Κ.

Λέκκος Κωνσταντίνος

Ονομάζομαι Λέκκος Κωνσταντίνος και είμαι 54 χρονών. Εργάζομαι ως εμπειροτέχνης με οικοδομικές εργασίες. Έχω διατελέσει Πρόεδρος της κοινότητας Χρυσής την περίοδο 1994-98, δημοτικός σύμβουλος κοινότητας Αρενών 1998-2002, δημοτικός σύμβουλος δήμου Νεστορίου 2014-19 και Αντιδήμαρχος δήμου Νεστορίου 2016-17.

Μπαμπούλης Δημήτριος

Ονομάζομαι Μπαμπούλης Δημήτριος και εργάζομαι ως υπάλληλος της Διεύθυνσης Δασών Νομού Καστοριάς. Στο παρελθόν έχω διατελέσει Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πευκοφύτου, Πρόεδρος της Κοινότητας Αρενών, Αντιδήμαρχος Δήμου Νεστορίου (2010-2014), ενώ ήμουνα υποψήφιος Δήμαρχος Νεστορίου στις προηγούμενες εκλογές και Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Νεστορίου μέχρι σήμερα. Επίσης ήμουνα μέλος της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Νεστορίου επί σειρά ετών.

Στάμου Δέσποινα

Γεννήθηκα το 1955 στη Ζούζουλη. Είμαι παντρεμένη με 2 παιδιά. Είμαι 20 χρόνια ενεργό μέλος στον Επιμορφωτικό Σύλλογο Ζουζουλιοτών, είμαι Αντιπρόεδρος και υπεύθυνη των χορευτικών συγκροτημάτων του συλλόγου.

 

Δημοτική Ενότητα Γράμμου

Φιλιάδου Αικατερίνη

Ονομάζομαι Φιλιάδου Αικατερίνη, ζω στο Άργος Ορεστικό και είμαι ιδιωτική υπάλληλος. Έχω διατελέσει Πρόεδρος στην κοινότητα Γράμμου και Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Νεστορίου.

Δημοτική Ενότητα Νεστορίου

Αθανασίου Κωνσταντίνος

Ονομάζομαι Αθανασίου Κωνσταντίνος και γεννήθηκα το 1981. Φοίτησα στο πολυκλαδικό λύκειο Καστοριάς. Ο πατέρας μου κατάγεται από την Κοτύλη και η μητέρα μου από το Επταχώρι. Εργάστηκα αρκετά χρόνια στον κλάδο της γούνας ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με την υλοτομία.  Σύζυγός μου είναι η Βασιλειάδου Ελισάβετ και έχουμε ένα παιδί.

Βανόπουλος Νικόλαος

Γεννήθηκα και ζω μόνιμα στην Αγία Άννα. Είμαι απόφοιτος Λυκείου και κατέχω δίπλωμα γνώσης Η/Υ. Διετέλεσα κοινοτικός σύμβουλος και δημοτικός σύμβουλος στο Νεστόριο. Διετέλεσα Πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Αγίας Άννας για 20 χρόνια. Υπήρξα μέλος του ΔΣ ΑΝΚΑΣ για τα προγράμματα LEADER και ΟΠΑΧ.

Γάλλος Βασίλειος

Ονομάζομαι Γάλλος Βασίλειος και είμαι 47 ετών. Είμαι πτυχιούχος φυσικής αγωγής και είμαι ελεύθερος επαγγελματίας (ιδιοκτήτης καταστήματος εμπορίας αλιευμάτων). Στο παρελθόν είχα μακροχρόνια ενασχόληση με ξενοδοχειακές επιχειρήσεις ενώ εργάστηκα επίσης ως γουνοποιός και εποχικός πυροσβέστης. Είμαι πτυχιούχος ΙΕΚ οδηγού βουνού και γνωρίζω την σερβική γλώσσα. Είμαι παντρεμένος με τρία παιδιά.

Γιούπας Κωνσταντίνος

Ονομάζομαι Γιούπας Κωνσταντίνος. Γεννήθηκα το 1977 και ζω στο Νεστόριο. Κατάγομαι από κτηνοτροφική οικογένεια και  είμαι απόφοιτος του Γενικού Λυκείου Νεστορίου. Εργάζομαι στην Ελληνική Αστυνομία από το 2000 μέχρι σήμερα ως Αρχιφύλακας του Α.Τ. Νεστορίου.

Καρανικολοπούλου Μαίρη

Γεννήθηκα στο Κρανοχώρι Καστοριάς και μεγάλωσα στο Μόναχο Γερμανίας. Είμαι έγγαμη με δύο παιδιά. Ευαισθητοποιημένη με τα θέματα του τόπου, συμμετέχω στα κοινά και είμαι Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κρανοχωρίου-Πτελέας.

Κοσμάς Χρήστος

Γεννήθηκα το 1981. Γονείς μου είναι ο Αθανάσιος και η Δάφνη Κοσμά και έχω έναν αδερφό, τον Παναγιώτη (Αρχιφύλακας στο Τ.Σ.Φ. Νεστορίου). Κατάγομαι από την Κοτύλη και την Κυψέλη. Απόφοιτος Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης με μεταπτυχιακό στην «Πολιτική Ανάλυση Δημόσιων και Ευρωπαϊκών Πολιτικών» του Πανεπιστημίου Κρήτης. Έχω εργαστεί ως Επιστημονικός Συνεργάτης τριών Βουλευτών και ενός Αναπληρωτή Υπουργού, διδάσκων στο Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας και διοικητικός υπάλληλος στην ΕΡΤ Α.Ε. Σήμερα εργάζομαι στη Δ.Ο.Υ. Καστοριάς. Είμαι παντρεμένος με τη Σοφία Τοτονίδου, δασκάλα στο Δημοτικό Σχολείο Νεστορίου, και πατέρας δύο αγοριών, του Θάνου και του Νίκου.

Νάτσης Θεόδωρος

Γεννήθηκα στην Κυψέλη το 1961 όπου έζησα μέχρι το 1970. Τότε εγκαταστάθηκα στους Μανιάκους όπου και ζω μέχρι σήμερα. Είμαι συνταξιούχος δημοτικός υπάλληλος (1993-2014) ενώ εργάστηκα και στον κλάδο της γούνας (1983-1992). Διετέλεσα γραμματέας της κοινότητας Κυψέλης και υπήρξα μέλος του ΔΣ του συλλόγου κοινοτικών υπαλλήλων Καστοριάς. Είμαι παντρεμένος με την Πηνελόπη Μπαμπούλη και έχουμε 2 παιδιά.

Νταούτη Ιωάννα

Ονομάζομαι Νταούτη Ιωάννα του Μιχαήλ. Γεννήθηκα το 1980 και ζω μόνιμα στο Νεστόριο. Είμαι πτυχιούχος του ΑΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας των τμημάτων Διοίκησης Επιχειρήσεων και Διεθνούς Εμπορίου. Διετέλεσα πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νεστορίου την τετραετία 2011-2014. Από το 2012 εργάζομαι στο Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης ως πρόεδρος του αγροτουριστικού συνεταιρισμού γυναικών Νεστορίου “Γεύσεις Γράμμου”.

Ράδος Πασχάλης

Γεννήθηκα στο Νεστόριο. Είμαι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Πανεπιστημίου CITY της Αγγλίας, μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Τ.Ε.Ε.), μέλος του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος, (Σ.Π.Μ.Ε.) και ασχολούμαι ως ελεύθερος επαγγελματίας με το αντικείμενο των σπουδών μου. Είμαι εγγεγραμμένος στο Μητρώο Ενεργειακών Επιθεωρητών, όπως και στο Μητρώο Εμπειρίας Κατασκευών (Μ.Ε.Κ.).

Σουκαλόπουλος Σπύρος

Γεννήθηκα  και μεγάλωσα στο κοινοτικό διαμέρισμα Πτελέας  του δήμου Νεστορίου.  Είμαι παντρεμένος με ένα παιδί. Έχω υπάρξει επί σειρά ετών πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου  «Άγιος Νικόλαος», εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος,  αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου αλλά και , αντιπρόεδρος πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Νεστορίου όπως και άλλων επιτροπών.

 

Σουκαλοπούλου Ανδρομάχη

Ονομάζομαι Σουκαλοπούλου Ανδρομάχη και είμαι πτυχιούχος Μηχανικός Πολιτικών Δομικών Έργων. Έχω 10 έτη εμπειρία στην κατασκευή, σε τεχνική κατασκευαστική εταιρία στην Θεσσαλονίκη και εργάζομαι 6 έτη ως ιδιωτική υπάλληλος σε τουριστική επιχείρηση στο Νεστόριο. Τέλος διετέλεσα για 2 έτη Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου  Νεστορίου.

Τσιόλα Νικολέτα

Με καταγωγή από Πεύκο και Χρυσή μεγάλωσα στην Θεσσαλονίκη όπου εργαζόμουν στον ιδιωτικό τομέα. Το 2013 αποφάσισα να επιστρέψω στις ρίζες μου και να δραστηριοποιηθώ επαγγελματικά μέχρι πρότινος στο Πεύκο λαμβάνοντας παράλληλα ενεργή συμμετοχή σε όλες τις  δραστηριότητες και εθελοντικές δράσεις του Δήμου Νεστορίου.

You May Also Like

Πλύσεις και απολυμάνεις κάδων από το Δήμο Καστοριάς με στόχο τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας

Πλύσεις και απολυμάνεις κάδων από το Δήμο Καστοριάς με στόχο τη διασφάλιση…

Επερώτηση του Π.Σ.του συνδυασμού «ΕΛΠΙΔΑ» Γρηγόρη Γιαννόπουλου για την φιλοξενία μεταναστών στα Γρεβενά

  Επερώτηση του Π.Σ.του συνδυασμού «ΕΛΠΙΔΑ» Γρηγόρη Γιαννόπουλου για την φιλοξενία μεταναστών…

Μαρία Σπυράκη: «Άμεσα μέτρα για την δημιουργία θέσεων εργασίας στην Δυτική Μακεδονία και τη Μεγαλόπολη»

Μαρία Σπυράκη: «Άμεσα μέτρα για την δημιουργία θέσεων εργασίας στην Δυτική Μακεδονία…

Η Μαρία Αντωνίου στα Εγκαίνια και το Gala της 42ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς

Στην επίσημη έναρξη της 42ης Διεθνούς Έκθεσης Καστοριάς εκπροσωπώντας, τον Πρόεδρο της…

Καστοριανή γωνιά φιλοξενούμενοι του μεγάλου εθνικού ευεργέτη Κάπτεν Τσάκου.

Καστοριανή γωνιά φιλοξενούμενοι του μεγάλου εθνικού ευεργέτη Κάπτεν Τσάκου.

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα (από 26-02-2018 έως 04-03-2018)

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα (από…

Νέο ΕΛΚΕΔΙΜ ΙΙΕΚ Δυτικής Μακεδονίας: Ποια τμήματα σπουδών θα λειτουργήσουν τη νέα χρονιά

Το ΕΛΚΕΔΙΜ ΙΙΕΚ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ παρέχει μια εναλλακτική επιλογή σπουδών υψηλών προδιαγραφών,…

Συνελήφθη 25χρονη ημεδαπή σε περιοχή των Γρεβενών για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη 25χρονη ημεδαπή σε περιοχή των Γρεβενών για κατοχή ναρκωτικών