Γιάννης Βαβάτσικος: «Στον  Α.Σ. Καστοριάς λειτουργούσαμε ως μια γροθιά. Σας ευχαριστώ όλους»  

Αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία περιγράφει αυτό που έζησα και ένιωσα φέτος με τη @kastoria_bc.. Μια λέξη είναι αρκετή για όλα αυτά λοιπόν… ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ…

Από τον Πρόεδρο Ναούμ Δίτσιο που φρόντισε να μας τα παρέχει όλα και με το παραπάνω και πίστεψε σε όλους μας και να μην ξεχάσω και τους υπόλοιπους ανθρώπους της διοίκησης που ήταν δίπλα μας ανά πάσα στιγμή.

Στον κόουτς Νίκο Καραγιαννη που από την αρχή έστησε μια καινούργια ομάδα και με υπομονή και προπόνηση κατάφερε όλη τη χρονιά να παίρνει το 110% από όλους μας και χωρίς αυτόν δεν θα κάναμε αυτήν την ονειρική πορεία φέτος.

Στους βοηθούς προπονητές Γιάννη Γουπιδένη και Δημήτρη Δαραβιγκα που βοήθησαν ώστε το έργου του κόουτς να γίνει πιο εύκολο.

Στον Παναγιώτη Καλόγηρο που ήταν ο άνθρωπός μας εντός και εκτός γηπέδου.

Στον Γυμναστή Μάκη Βελλίδη που φρόντισε για την ενδυνάμωσή μας.

Στον φροντιστή της ομάδας Δημήτρη Αριστερίδη που ήταν πανταχού παρών και δίπλα στην ομάδα.

Στον άνθρωπο με το μαγικό ραβδί Άκη Τσικόγια τον φυσιοθεραπευτή μας,  που όποτε τον είχαμε ανάγκη για ιατρική βοήθεια μας τα παρείχε όλα και με το παραπάνω μπορώ να πω,  ανά πάσα στιγμή της ημέρας. Σ’ευχαριστω για όλα φίλε και εκτιμώ απεριόριστα όσα έκανες φέτος για μένα και τους συμπαίκτες μου.

Επίσης στους συμπαίκτες μου που μέσα στα εύκολα και στα δύσκολα,  ήμασταν μια γροθιά και καταφέραμε να πετύχουμε του στόχους που είχε θέσει ο προπονητής και κάθε ένας τον δικό του ξεχωριστά.

Ήταν μια απίστευτη εμπειρία για μένα και σας εύχομαι ότι καλύτερο μέσα από τη καρδιά μου.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον φίλαθλο κόσμο της Καστοριάς που καθ’ όλη τη χρόνια ήταν δίπλα μας και στα εντός και στα εκτός έδρας και με την παρουσία τους μας εμψύχωναν για το καλύτερο.

Κλείνοντας θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους και κάθε έναν ξεχωριστά για όσα έζησα φέτος με την @kastoria_bc. Η ομάδα κατάφερε να κερδίσει το σεβασμό όλης της Ελλάδας και να παραμιλάνε για αυτά που καταφέραμε φετος.. Είσοδος στα πλέι οφ και πρόκριση στον τελικό απέναντι στον Ηρακλή που ήταν και το φαβορί για τη νίκη.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ λοιπόν για όλα όσα έζησα και πέρασα αυτή την υπέροχη χρονιά με τους “Γουναράδες”.

Εις το επανιδείν…