Τα αποτελέσματα των αγώνων των τμημάτων Παμπαίδων και Παγκορασίδων  του Α.Σ Καστοριάς

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ: Φ.Σ.Φ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Στη Φλώρινα ταξίδεψε η ομάδα των Παμπαίδων για ναντιμετωπίσει τον Αριστοτέλη. Εκεί έκλεισε με μια πολύ καλή εμφάνιση το φετινό Πρωτάθλημα.

Να σημειωθεί ότι, ο Α.Σ. Καστοριάς ήταν ο μοναδικός σύλλογος που συμμετείχε με δύο ομάδες σε αυτό το Πρωτάθλημα. Έτσι δόθηκε η ευκαιρία σε όλα τα παιδιά να αγωνιστούν και να αποκτήσουν εμπειρίες μεγαλώνοντας και μπαίνοντας στα αγωνιστική τμήματα. Επίσης σε αυτό το Πρωτάθλημα, είχαν συμμετοχή και μικρότερα παιδιά από τις Ακαδημίες του αθλητικού συλλόγου, δείχνοντας τις μεγάλες δυνατότητές τους και παίρνοντας εμπειρίες να κάνουν ένα βήμα παραπάνω.

«Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας!»

Α.Σ. Καστοριάς (Καραταγλίδης): Κέδρος, Φίλιος, Στεφανής Γ., Μονοβασίλης, Ντόντης, Κορεντσίδης, Αναγνώστου, Βασιλειάδης, Τσαχτσίρας, Ελευθεριάδης, Κωνσταντίνου και Βλαχάβας.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Α.Σ. Καστοριάς, αυτή τη φορά μέσα στο Αμύνταιο. Τα κορίτσια παίζοντας καλό μπάσκετ, κυρίως στην άμυνα, πήραν τη νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα.

Α.Σ. Καστοριάς (Ντόντης): Πολίσι, Καλλίνικου Κ, Τσαχτσίρα, Καλλίνικου Κ., Λίλλιου, Σεβασλίδου, Νικολαΐδου, Μακρά, Χατζηϊορδανίδου.