Σπουδαία χορηγία του Συλλόγου Καστοριέων Νέας Υόρκης “Η Ομόνοια” προς τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς

Σε μια σημαντικότατη χορηγία προέβη το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Καστοριέων Νέας Υόρκης “Η Ομόνοια”, προς τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς. Το ιστορικό σωματείο με έδρα τη Νέα Υόρκη στην Αμερική (έτος ίδρυσης 1910) χορήγησε ένα σημαντικότατο χρηματικό ποσό, προκειμένου να αντικατασταθεί η στέγη του κωπηλατηρίου/γυμναστηρίου του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς. Η εν λόγω στέγη ήταν για χρόνια πηγή προβλημάτων για την ορθή λειτουργία των αθλητικών τμημάτων, ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες, και η αντικατάστασή της με νέα, θα επιλύσει αυτό το χρόνιο πρόβλημα. Η αντικατάσταση της στέγης θα πραγματοποιηθεί εντός των επόμενων ημερών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς θα ήθελε από βάθους ψυχής να ευχαριστήσει τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Καστοριέων Νέας Υόρκης “Η Ομόνοια” για την σημαντικότατη αυτή οικονομική στήριξη που προσέφεραν. Ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς πραγματικά αναγνωρίζει πως τέτοιες ενέργειες αποδεικνύουν για ακόμη μία φορά, το πόσο σπουδαίο πράγμα είναι κάποιοι άνθρωποι να αγαπούν πραγματικά τον τόπο καταγωγής τους και να τον στηρίζουν έμπρακτα σε κάθε περίπτωση που απαιτηθεί. Είναι δεδομένο πως ο Σύλλογος Καστοριέων Νέας Υόρκης “Η Ομόνοια” έχει στηρίξει αμέτρητες φορές την Καστοριά και τους τοπικούς φορείς της, έμπρακτα, ανιδιοτελώς, με αγάπη μόνο και τίποτα άλλο. Οι άνθρωποι αυτοί αξίζουν τα θερμά συγχαρητήρια όλης της πόλης, διότι στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, το να υπάρχουν άνθρωποι με τέτοια φιλοσοφία και στάση ζωής είναι ένα πράγμα που δεν συναντιέται πολύ συχνά.

Η Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς θα ήθελε να γνωρίσει στα μέλη του Συλλόγου Καστοριέων Νέας Υόρκης “Η Ομόνοια” και στις οικογένειές τους πως η πόρτα του θα είναι πάντα ανοιχτή για οποιονδήποτε βρεθεί στην Καστοριά και θα χαρεί να τους προσφέρει όλες τις διαθέσιμες υπηρεσίες του Ομίλου. Ευχόμαστε σύντομα να σας έχουμε κοντά μας και να απολαύσετε τη χαρά της κωπηλασίας στη μαγευτική λίμνη της Καστοριάς. Η χορηγία του Συλλόγου Καστοριέων Νέας Υόρκης “Η Ομόνοια” θα μείνει χαραγμένη στην ιστορία του ιστορικού Σωματείου του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς με χρυσά γράμματα. Ένα τεράστιο ευχαριστώ για ακόμα μία φορά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς.

 

 

You May Also Like

Ακαδημία Παναργειακού ‘’ Rossoneri ‘’: Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα

Προς αποκατάσταση της αλήθειας – ενάντια στη λάσπη, την ανακρίβεια και την…

 «OLYMPIA», η πρόταση που κατέθεσε το Υφυπουργείο Αθλητισμού στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, για δράσεις ενσωμάτωσης και κοινωνικής ένταξης των προσφύγων, μέσω του αθλητισμού

 «OLYMPIA», η πρόταση που κατέθεσε το Υφυπουργείο Αθλητισμού στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, για…

Ολοκληρώθηκε το Ετήσιο Τουρνουά Proteas Open με 8 συναρπαστικούς τελικούς

Ολοκληρώθηκε το Ετήσιο Τουρνουά Proteas Open με 8 συναρπαστικούς τελικούς

Συνεχίζουν μαζί Καστοριά και Θέμης Βελλίδης

Παραμένει “ερυθροκίτρινος” ο Θέμης Βελλίδης, ο οποίος συνεχίζει στην Καστοριά, για την…

Πρεμιέρα ‘’ φωτιά ‘’ στην Ε.Π.Σ. Καστοριάς

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Α’  κατηγορίας της ΕΠΣ Καστοριάς  αύριο Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016.…

Έγινε! Ο 1ος Αγώνας Τοξοβολίας για Τυφλούς στην Ελλάδα

Αγώνας τοξοβολίας για τυφλούς στην Ελλάδα για πρώτη φορά στο πλαίσιο του Αγώνα Μηδενικών Διακρίσεων

Πινγκ-Πονγκ: Ένα χρυσό και δύο χάλκινα για τον Κωνσταντίνο Ισαακίδη στο Πανελλήνιο! (βίντεο)

Πινγκ-Πονγκ: Ένα χρυσό και δύο χάλκινα για τον Κωνσταντίνο Ισαακίδη στο Πανελλήνιο!…

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.

 Ένας πολύ πετυχημένος κύκλος παιχνιδιών για το πρωτάθλημα Μίνι Παίδων της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ…

Το “Ευχαριστώ” του Γιώργου Σούλιου προς τον Α.Σ. Καστοριάς για τα πέντε χρόνια άριστης συνεργασίας

Το “Ευχαριστώ” του  Γιώργου Σούλιου προς τον Α.Σ. Καστοριάς  για τα πέντε…