Η ERGO Ασφαλιστική απένειμε στην ομάδα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας το “εισιτήριο συμμετοχής” για τον τελικό αγώνα δρόμου 3χλμ. την ημέρα του Μαραθωνίου της Αθήνας

Το “εισιτήριο συμμετοχής” στην ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στον “τελικό” των αγώνων Run Greece την ημέρα του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας παραδόθηκε σε σχετική τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Αμφιθεάτρου της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

Η ERGO Ασφαλιστική, η Νο 1 εταιρεία Γενικών Ασφαλίσεων στην Ελλάδα με βάση τα εγγεγραμμένα ασφάλιστρα και Μέγας Χορηγός του ΣΕΓΑΣ, συνδέει τους αγώνες Run Greece που διενεργούνται σε επτά πόλεις της Ελλάδος με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας (ΑΜΑ). Συγκεκριμένα, την ημέρα διεξαγωγής του ΑΜΑ, Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019, διοργανώνεται ο “τελικός” των Run Greece, Αγώνας Δρόμου 3χλμ. ERGO.

Οι είκοσι νικητές που διακρίθηκαν που διακρίθηκαν στον αγώνα Run Greece στην Καστοριά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στον Αγώνα Δρόμου 3χλμ. ERGO την ημέρα διεξαγωγής του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, ο οποίος θα αναδείξει τη νικήτρια Περιφέρεια των Run Greece, του σπουδαίου αθλητικού γεγονότος που  έχει καταστεί θεσμός στο δρομικό κίνημα.

Ο Επιθεωρητής Πωλήσεων Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών της ERGO κος Κωνσταντίνος Κάλλης παρέδωσε το σχετικό “εισιτήριο”, αλλά και το “πακέτο” του προγράμματος φιλοξενίας για τις ημέρες των Αγώνων στα μέλη της ομάδας που θα εκπροσωπήσει την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Κατά τη διάρκεια της τελετής, οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για όλες τις λεπτομέρειες του αγώνα του Νοεμβρίου από τον Πρόεδρο του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτ. Μακεδονίας κ. Δημήτρη Σαρρή.

Μετά το πέρας της τελετής, ο κος Κωνσταντίνος Κάλλης δήλωσε «Έχουμε την ιδιαίτερη χαρά και φέτος να φιλοξενήσουμε τους κορυφαίους δρομείς από όλη τη χώρα, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν επάξια την περιφέρειά τους στον τελικό Αγώνα Δρόμου 3χλμ. ERGO την ημέρα του Μαραθωνίου, βιώνοντας τον τερματισμό τους στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας και τους διαβεβαιώ ότι όλοι εμείς στην ERGO, θα είμαστε και φέτος εκεί για να υποστηρίξουμε όλους τους δρομείς στο δικό τους έργο, στο δικό τους αγώνα».

You May Also Like

Στιγμιότυπα από το προ παιδικό πρωτάθλημα ΑΟ Κάστωρ-Επλίδες Μεσοποταμίας

Στιγμιότυπα και γκόλ απο την 16η και τελευταία αγωνιστική για το προ…

Πινγκ – Πονγκ: Πρεμιέρα Πρωταθλήματος με δυο νίκες και μια ήττα για τους άνδρες του Κένταυρου Καστοριάς

Το Σάββατο ( 8/10/2016 )  ξεκίνησε το διασυλλογικό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης

Ο Αργύρης Κράτσιος εντάχθηκε στην Καστοριά.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην μεγαλύτερη ομάδα του νομού, την Καστοριά”.

Α.Σ. Καστοριάς: Ανανέωση συνεργασίας με τον Γιώργο Σούλιο

Ο Α.Σ. Καστοριάς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει, την ανανέωση…

ΕΠΣ: Αποτελέσματα αγώνων κατηγοριών Παίδων, Προ παίδων Α, Προ παίδων Β

Αποτελέσματα αγώνων 10ης Αγωνιστικής Κατηγορίας Παίδων

Ενές Καντέρ: Άνθρωποι πεθαίνουν στους δρόμους της Τουρκίας – «Κάνε κάτι παρανοϊκέ Ερντογάν» (βίντεο)

Ενές Καντέρ: Άνθρωποι πεθαίνουν στους δρόμους της Τουρκίας – «Κάνε κάτι παρανοϊκέ…

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής Β’ Κατηγορίας «Alexiou car & service»

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής Β’ Κατηγορίας «Alexiou car & service»

Α.Σ. Καστοριάς: συμμετοχή του αθλητή Κωνσταντίνου Παλιούρη στο Χριστουγεννιάτικο Basket Camp στην Πορταριά

Στο πλαίσιο των δράσεων του Προγράμματος Ανάπτυξης της ΕΟΚ, θα πραγματοποιηθεί το…

Κοντά στον Απιδόπουλο η Καστοριά

Η Καστοριά βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες σε περίοδο προετοιμασίας ενόψει της…