Συνελήφθη 25χρονος διακινητής σε περιοχή της Καστοριάς, ο οποίος μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, παράτυπους μετανάστες

Συνελήφθη τη Δευτέρα  24 Ιουνίου 2019  τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, 25χρονος ημεδαπός, για μεταφορά τριών (3) παράτυπων μεταναστών.

Ειδικότερα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο 25χρονος ως οδηγός του οχήματος μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής και με τελικό προορισμό την Έδεσσα, τρεις (3) αλλοδαπούς, εκ των οποίων δύο 32χρονους και έναν 22χρονο, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράτυπα στη χώρα.

Επιπρόσθετα, από τον έλεγχο των στοιχείων των προαναφερόμενων αλλοδαπών, προέκυψε ότι σε βάρος του ενός 32χρονου εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα μας, καθώς και στο έδαφος Schengen.

Κατασχέθηκαν το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, 3 κινητά τηλέφωνα και 4 κάρτες SIM.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, ενώ  οι συλληφθέντες μαζί με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς.

 

You May Also Like

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από το μεσημέρι της Τετάρτης (18-05-2022) έως και τις πρωινές ώρες της Πέμπτης (19-05-2022)

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από το μεσημέρι της Τετάρτης (18-05-2022) έως και…

Lockdown – SMS: Στο 13033 τα μηνύματα για να βγαίνουμε από το σπίτι

  Lockdown – SMS: Στο 13033 τα μηνύματα για να βγαίνουμε από…

Ημερήσια λειτουργία -εκδρομή από τη Φιλόπτωχο Αδελφότης Κυριών Καστοριάς στα Ιωάννινα.

Εικόνες από την όμορφη εκδρομή στα Ιωάννινα

ΠΕ Καστοριάς: Πρόγραμμα Εκδηλώσεων μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

  ΠΕ Καστοριάς: Πρόγραμμα Εκδηλώσεων μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΕΛΠΙΔΑ: «Καρυπίδης & Σία: Με συκοφαντίες παραποιούν την αλήθεια»

ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΕΛΠΙΔΑ: «Καρυπίδης & Σία: Με συκοφαντίες παραποιούν την αλήθεια»

Το ΕΚΑΒ Καστοριάς βρέθηκε εχθές στο αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου Καστοριάς για τίς ανάγκες ενημέρωσης και εκπαίδευσης πολιτών

Ημέρα ΕΠΑΝΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΆΣ. Το ΕΚΑΒ ΚΑΣΤΟΡΙΆΣ βρέθηκε σήμερα 16 Οκτωβρίου 2023…