Αργυρό μετάλλιο ο Γιάννης Γκιμουρτζίνας στο 5ο  Διεθνές Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης της Φλώρινας

Το Σαββατοκύριακο 22-23 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Φλώρινας το 5ο Διεθνές τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης το οποίο και φέτος παρείχε μεγάλα χρηματικά έπαθλα στο γκραν πρι της Κυριακής. Το τουρνουά διοργάνωσε η ομάδα του Α.Σ.Ε.Α. “Σάρισες” Φλώρινας σε συνεργασία με την Π.Ε. και τον Δήμο της Φλώρινας και έγινε υπό την αιγίδα της Γ.Γ.Α. και της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Οι αθλητές προέρχονταν από 10 χώρες της Ευρώπης (Ελλάδα, Κύπρος, Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία, Μαυροβούνιο, FYROM, Γερμανία, Πολωνία). To επίπεδο των αγώνων ήταν το υψηλότερο από κάθε άλλη χρονιά καθώς πήραν μέρος οι πρωταθλητές Ελλάδος και μέλη της Εθνικής ομάδας (Κωνσταντινόπουλος και Ρηνιώτης) αλλά και πολύ μεγάλοι αθλητές από Βουλγαρία, Σερβία και  Πολωνία.

Από τον Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” αγωνίστηκε μόνο ο Γκιμουρτζίνας Ιωάννης όπου αποτέλεσε και τον μοναδικό Καστοριανό εκπρόσωπο στο διεθνές τουρνουά.

Το Σάββατο στο αγώνισμα του ατομικού στην κατηγορία 30-39 ετών ο Γκιμουρτζίνας πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις  στη φάση των ομίλων αλλά και στους νοκ-ουτ αγώνες κατάφερε να φτάσει μέχρι τον ημιτελικό όπου εκεί γνώρισε οριακή ήττα από Πολωνό αθλητή και εν τέλει κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο της 3ης θέσης.

Την Κυριακή στο γκραν πρι των ανδρών ο Γκιμουρτζίνας έκανε καλές εμφανίσεις, αλλά δεν μπόρεσε να μπει στις θέσεις όπου παρείχαν τα χρηματικά έπαθλα.

Τέλος, η ομάδα του Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” συγχαίρει την ομάδα των Σαρισών Φλώρινας για την άψογη διοργάνωση του Διεθνούς Τουρνουά το οποίο αποτελεί και το μοναδικό Διεθνές Τουρνουά που διεξάγεται στην Ελλάδα, αλλά και ένα από τα μεγαλύτερα Τουρνουά των Βαλκανίων.

 

You May Also Like

Με τέσσερα θέματα συνεδριάσει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καστοριάς

Με τέσσερα θέματα συνεδριάσει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καστοριάς

Σύλλογος Εργαζομένων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας: Έντονο προβληματισμό δημιουργεί η στάση των τοπικών αρχών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και των αρμοδίων κλιμακίων της Διεύθυνσης Υγιεινής της Π.Ε. Καστοριάς, με αφορμή τον τέταρτο υπάλληλο της Διεύθυνσης Δασών Καστοριάς που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

  Σύλλογος Εργαζομένων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας:  Έντονο προβληματισμό δημιουργεί…

Ο Εορτασμός της «Ημέρας Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας» σε Καστοριά, Κοζάνη, Γρεβενά και Φλώρινα

Ο Εορτασμός της «Ημέρας Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας» σε Καστοριά,…

Ε.Ο.Γ.: Δωρεά  ενός μηχανήματος-συστήματος απολύμανσης αέρα στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς

Ε.Ο.Γ.: Δωρεά  ενός μηχανήματος-συστήματος απολύμανσης αέρα στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς

Φιλαρμονική Ορχήστρα Καστοριάς: Ξεκινούν τη λειτουργία τους νέα τμήματα

Φιλαρμονική Ορχήστρα Καστοριάς: Ξεκινούν τη λειτουργία τους νέα τμήματα

Πτυχιακές Εξετάσεις Κιθάρας στο Δημοτικό Ωδείο Άργους Ορεστικού

Με μεγάλη χαρά σάς προσκαλούμε στις πτυχιακές εξετάσεις κιθάρας του Άγγελου Σίσκου,…

Δήμος Καστοριάς: Διανομή νωπού κρέατος για τους ωφελούμενους του ΚΕΑ

Δήμος Καστοριάς:Διανομή νωπού κρέατος για τους ωφελούμενους του ΚΕΑ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες προϋπολογισμού 1.100.000 ευρώ αποκατάστασης του οδοστρώματος της επ.οδού Νεστορίου – Κοτύλης – Επταχωρίου από την Π.Ε. Καστοριάς.

  Ολοκληρώθηκαν οι  εργασίες προϋπολογισμού 1.100.000 ευρώ αποκατάστασης του οδοστρώματος της επ.οδού…