Το Επιμελητήριο Καστοριάς συμμετέχει στη 84η Δ.Ε.Θ.

Και φέτος το Επιμελητήριο Καστοριάς θα συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, συνεχίζοντας τις προηγούμενες επιτυχημένες διοργανώσεις του.

Της Χρύσας Κοσμίδου

Η 84η Δ.Ε.Θ. θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου με τιμώμενη χώρα  την  Ινδία με πολυπληθή συμμετοχή. Ταυτόχρονα η έκθεση θα πλαισιώνεται και από πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων.

«Προσκαλούμε τα μέλη μας, τα οποία επιθυμούν να λάβουν μέρος στην Έκθεση  με το περίπτερο του Επιμελητηρίου Καστοριάς, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας αίτηση συμμετοχής -με σφραγίδα επιχείρησης και υπογραφή-, έως και την Παρασκευή  18 Ιουλίου 2019. Η αίτηση συμμετοχής έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας», απηύθυνε κάλεσμα ο Πρόεδρος του Ε.Β.Ε. Χαράλαμπος Καραταγλίδης.

Το Επιμελητήριο έχει λάβει έναν χώρο περίπου 70 τ.μ.,  ο οποίος και θα διανεμηθεί στις επιχειρήσεις. Η επιδότηση για τις επιχειρήσεις ανέρχεται σε ποσοστό 80%. Η  επιβάρυνση  θα ανέρχεται σε 34,00 ευρώ  πλέον ΦΠΑ ανά τ.μ.. Το κόστος περιλαμβάνει την ενοικίαση και κατασκευή του περιπτέρου, ενώ  τυχόν επιπλέον κόστος εξοπλισμού δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή «Η συμμετοχή στην Έκθεση έχει πολύ μεγαλύτερο κόστος. Ωστόσο, επειδή το Επιμελητήριο Καστοριάς συμμετέχει στη Δ.Ε.Θ  μέσω της Κεντρικής  Ένωσης Επιμελητηρίων, υπάρχει αυτή η προνομιακή τιμή για τα μέλη μας», διευκρίνισε ο κ. Καραταγλίδης.

Να σημειωθεί ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις αιτήσεις των ενδιαφερομένων επιχειρήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Επιμελητηρίου Καστοριάς. Τηλέφωνο επικοινωνίας 24670 27537, υπεύθυνη κα Τογκαρίδου Κωνσταντίνα.

 

 

 

You May Also Like

Αγωνιστική δραστηριότητα τμημάτων του Α.Σ. Καστοριάς 16-17 & 20

Αγωνιστική δραστηριότητα τμημάτων του Α.Σ. Καστοριάς 16-17 & 20

Καθορισμός των Προδιαγραφών και του Περιεχομένου των Διαχειριστικών Σχεδίων Βόσκησης, στο πλαίσιο εφαρμογής των διατάξεων του ν. 4351/2015.

Από την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Καστοριάς ανακοινώνεται ότι δημοσιεύτηκε…

Συνελήφθη 28χρονος αλλοδαπός σε δασική περιοχή της Καστοριάς, για παράβαση της δασικής νομοθεσίας

Συνελήφθη 28χρονος αλλοδαπός σε δασική περιοχή της Καστοριάς, για παράβαση της δασικής…

Γ. Γρηγοριάδης: Πρόσκληση στην παρουσίαση του ονόματος και του εμβλήματος του συνδιασμού

Για την υποψηφιότητα του στο Δήμο Καστοριάς

Ζήσης Τζηκαλάγιας: «Επιτέλους! Ας σταματήσουμε όλοι τον αγώνα για να πάρουμε λίγη δόξα και ας κοιτάξουμε να λύσουμε τα προβλήματα του κόσμου»

  Ζήσης Τζηκαλάγιας: «Επιτέλους! Ας σταματήσουμε όλοι τον αγώνα για να πάρουμε…

Σύλληψη δύο ημεδαπών σε περιοχή της Κοζάνης, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπού

Σύλληψη δύο ημεδαπών σε περιοχή της Κοζάνης, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπού

Υπό την Προεδρία της Βουλευτού Καστοριάς, Μαρίας Αντωνίου συνεδρίασε η Υποεπιτροπή για την Καταπολέμηση της Εμπορίας και της Εκμετάλλευσης Ανθρώπων

Θα εργαστούμε συντονισμένα και στοχευμένα για την καταπολέμηση των δικτύων του οργανωμένου εγκλήματος

Νέες Κινητοποιήσεις των Αγροτοκτηνοτρόφων στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς.

Ρίψη Προϊόντων στην Π.Ε. Καστοριάς.

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Επιστήμες της Αγωγής: Εκπαίδευση στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού»

Το  Τμήμα  Νηπιαγωγών  της  Παιδαγωγικής  Σχολής  Φλώρινας  του   Πανεπιστημίου  Δυτικής  Μακεδονίας,  οργανώνει …