Νέα εποχή και  νέο ΔΣ για την  ομάδα της Καστοριάς

Το διοικητικό συμβούλιο της αγαπημένης μας ομάδας, ενημερώνει τους φίλους της, ότι μετά τη συγκρότηση της διοίκησης σε σώμα, αναμένεται εντός των προσεχών ημερών, η χορήγηση νέου αριθμού μητρώου από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Αμέσως μετά, θα κατατεθεί (ο αριθμός μητρώου ), στη διοργανώτρια αρχή της Ε. Π. Σ Καστοριάς καθώς και στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο).

Θα ακολουθήσουν σχετικές ανακοινώσεις όσον αφορά την ολοκλήρωση των προαναφερθέντων νομικών – διαδικαστικών θεμάτων, τις οποίες θα ακολουθήσουν άλλες, που θα αφορούν πλέον, συμφωνίες με παίκτες και προπονητές ώστε η ομάδα μας, ή αγαπημένη όλων μας ΚΑΣΤΟΡΙΑ, να ξεκινήσει ξανά με αξιοπρέπεια την πορεία της.

Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους απανταχού φίλους της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ότι η διοίκηση και άνθρωποι κοντά σε αυτήν, εργάζονται ακούραστα, ανιδιοτελώς, αργά και σταθερά με πραγματική αγάπη για να ξαναδούμε την ομάδα μας να αγωνίζεται, χτισμένη πάνω σε στερεές βάσεις, απαλλαγμένη από ιδιοτελείς νοοτροπίες του παρελθόντος.

Η προσπάθεια δεν είναι εύκολη, είμαστε όμως αποφασισμένοι, όλοι μαζί να πετύχουμε και καλούμε όσους αγαπάνε αυτή την ομάδα να την αγκαλιάσουν μαζί μας.

Το νέο Δ.Σ. του αθλητικού Σωματείου «Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος “Νέα Καστοριά” Καστοριάς»

Στην Καστοριά, την Τετάρτη 12 Ιουνίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ξενοδοχείου «Esperos Palace Hotel»  συνήλθαν τα μέλη του Δ.Σ. του αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία «Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος “Νέα Καστοριά” Καστοριάς» με θέμα «Συγκρότηση σε σώμα του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου».

Το νέο Δ.Σ. το οποίο συγκροτήθηκε έχει την εξής σύνθεση:

 1. Πρόεδρος: Παναγιώτης Ουσταμπασίδης
 2. Αντιπρόεδρος: Ελευθέριος Υφαντίδης
 3. Γενικός Γραμματέας: Νικόλαος Τάτες
 4. Ταμίας: Ιωάννης Κωστέας
 5. Μέλος: Γεώργιος Πανταζής
 6. Μέλος Διονύσης Παπαδόπουλος
 7. Μέλος: Ηλίας Μακροζήσης
 8. Μέλος: Κυριάκος Μωυσίδης
 9. Μέλος: Αντώνιος Τάτες

Αναπληρωματικά μέλη:

 1. Ιωάννης Βλαχάκης
 2. Κωνσταντίνος Κοσετσίδης
 3. Λάζαρος Παντελίδης