Μανία τείνει να γίνει σε ολόκληρη την Ελλάδα η συλλογή των μικρών πλαστικών πωμάτων από τα εμφιαλωμένα νερά.

Η πρωτοβουλία αυτή έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες, καθώς θέλουν να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα καπάκια και με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσουν τα άτομα που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα.

Πρωτοπόρος στην προσπάθεια είναι ο Σύλλογος Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Καστοριάς του με έδρα την Καστοριά , ο οποίος δέχεται καθημερινά χιλιάδες πλαστικά καπάκια από ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν τον Σύλλογο αλλά και τους ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη.

Οι εθελοντές του Συλλόγου τα μεταφέρουν σε μία εταιρεία ανακύκλωσης ειδών εμφιάλωσης , με την οποία συνεργάζεται ο Σύλλογος, όπου τα παραλαμβάνει και συγκεντρώνει με αντάλλαγμα τη παροχή οικονομικής συνδρομής προκειμένου να αγοραστούν αναπηρικά αμαξίδια. Κατόπιν, αυτά χαρίζονται σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

Έτσι την Τετάρτη ( 6/7 ) αναχώρησε το τρίτο φορτηγό από την πόλη της Καστοριάς με τα χιλιάδες καπάκια τα οποία συγκεντρώθηκαν για να μπορέσει ο Σύλλογος Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Καστοριάς να αποκτήσει δύο αναπηρικά αμαξίδια.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.