Τέθηκαν σε λειτουργία το μεσημέρι της Τετάρτης ( 6/7 ) οι φωτεινοί σηματοδότες στην κεντρική διασταύρωση μπροστά από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς ( πρώην Νομαρχία ) τα οποία φανάρια είχαν διακόψει τη λειτουργία τους λόγω βλάβης τον περσινό Απρίλιο. Μιας βλάβης η οποία όσο και να σας φανεί περίεργο προκλήθηκε από ποντίκια που έφαγαν τα εσωτερικά καλώδια του στύλου.

Όλο αυτό τον καιρό υπήρχαν σκέψεις από την πλευρά του Δήμου να δημιουργηθεί κόμβος στο σημείο εκείνο ο οποίος θα βοηθούσε, σκέψεις που όμως δεν καρποφόρησαν λόγω του ότι δεν υπάρχει ο κατάλληλος χώρος για τη δημιουργία του, κάτι που θα συνεχιστεί να εξετάζεται για να λυθεί ένα μεγάλο πρόβλημα με την αυξημένη κίνηση που πολλές φορές δημιουργείται και από τα φανάρια.

Η επαναλειτουργία των φαναριών στο κεντρικό σημείο της πόλης της Καστοριάς ‘’ δίχασε ‘’ τους Καστοριανούς θα λέγαμε , καθώς εδώ και 1,5 χρόνο που δεν λειτουργούσαν ο κόσμος και κυρίως οι οδηγοί έβλεπαν να διεξάγεται η κυκλοφορία χωρίς προβλήματα.

Το μόνο σίγουρο από την επαναλειτουργία των φαναριών είναι ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς, αλλά και στους πεζούς που θα κινηθούν στο συγκεκριμένο σημείο μιας και τα συγκεκριμένα φανάρια είχαν πολύ καιρό που ήταν εκτός λειτουργίας.

Το μεγάλο ερωτηματικό είναι αν θα μπορέσει η επισκευή των φαναριών να δώσει τη λύση στην αποσυμφόρηση της κίνησης ή αν θα προστεθεί ένα ακόμα πρόβλημα στους ήδη γεμάτους από κίνηση δρόμους της πόλης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Συνελήφθησαν δύο άτομα σε περιοχή της Κοζάνης για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών

  Συνελήφθησαν δύο άτομα σε περιοχή της Κοζάνης για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών

Ολοκλήρωση Εργασιών Συνεδρίου με θέμα «Καινοτόμες προσεγγίσεις στη διδασκαλία των ξένων γλωσσών», στο πλαίσιο έναρξης υλοποίησης δράσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου και του Κρατικού Πανεπιστημίου της Μαριούπολης

Ολοκλήρωση Εργασιών Συνεδρίου με θέμα «Καινοτόμες προσεγγίσεις στη διδασκαλία των ξένων γλωσσών»,…

Άκρως επιτυχημένη η πρώτη διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

  Άκρως επιτυχημένη η πρώτη διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης…

Αυξήσεις σε σημαντικους δείκτες για τον Τουρισμό της Δυτικής Μακεδονίας

Από τα  επίσημα στοιχεία της  ΕΛΣΤΑΤ και του ΣΕΤΕ με σκοπό να…

Π.Ε. Καστοριάς: Υποχρεωτικά η υποβολή αιτήσεων εγγραφής/έγκρισης των επιχειρήσεων ζωοτροφών

Π.Ε. Καστοριάς:  Υποχρεωτικά η υποβολή αιτήσεων εγγραφής/έγκρισης των επιχειρήσεων ζωοτροφών

Συνεχίζονται οι Εγγραφές στις ΕΠΑ.Σ Μαθητείας του ΟΑΕΔ Καστοριάς. Τελευταία ημέρα εγγραφών αύριο Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

 Συνεχίζονται οι Εγγραφές στις ΕΠΑ.Σ Μαθητείας του ΟΑΕΔ Καστοριάς. Τελευταία  ημέρα εγγραφών…

Κορονοϊός: Δύο εβδομάδες προθεσμία από Τσιόδρα για να ανατρέψουμε την εικόνα, το όριο που δεν πρέπει να ξεπεραστεί

Table of Contents Hide Κορονοϊός: Δύο εβδομάδες προθεσμία από Τσιόδρα για να…

Με το “αριστερό” ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Καστοριά, στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, αφού έχασε, στο γήπεδο της, από τον Ερμή Αμυνταίου με σκορ 0-1.

Με το “αριστερό” ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Καστοριά, στο πρωτάθλημα…