Αλβανία: Εστιάτορας κρεμάστηκε από αυτοκίνητο Ισπανών τουριστών (vid)

Πρωτοφανές περιστατικό στην περιοχή Πόρτο Παλέρμο νότια της Χειμάρρας με το βίντεο να κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Το τρόμο έζησε ομάδα Ισπανών τουριστών από έναν εξοργισμένο ιδιοκτήτη εστιατορίου ο οποίος σκαρφάλωσε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου τους και το έσπασε με γροθιές ενώ το όχημα βρισκόταν εν κινήσει. Όλα αυτά συνέβησαν γιατί οι τουρίστες δεν έφυγαν ευχαριστημένοι από το συγκεκριμένο μαγαζί εστίασης το οποίος βρίσκεται την περιοχή Πόρτο Παλέρμο νότια της Χειμάρρας στην Αλβανία.

Αφού η ομάδα των τουριστών αποχώρησε από το μαγαζί ο ιδιοκτήτης Mihal Kokedhima αποφάσισε να τους «μεταπείσει» για την επιλογή τους ανεβαίνοντας πάνω στο αμάξι τους. Ο οδηγός ακούγεται να να λέει στον συνοδηγό του να συνεχίσει να τραβάει βίντεο τα όσα συμβαίνουν, ενώ την ίδια στιγμή  ακούγονται και αρκετές βρισιές από τους υπόλοιπους επιβάτες για το θέαμα που αντικρίζουν.

Το αυτοκίνητο διένυσε αρκετά μέτρα μέχρι ο ιδιοκτήτης να κατέβει και αφού πρώτα το είχε σπάσει με τα ίδια του τα χέρια το παρμπρίζ, πράγμα που του προκάλεσε και αιμορραγία καθώς κόπηκε από τα κρύσταλλα.

«Εγώ δεν έκανα τίποτα για να τους επιτεθώ, προσπάθησα να τα σταματήσω, ξεκίνησαν το αυτοκίνητο και έπρεπε να με συντρίψουν, τους παρακαλούσα να σταματήσουν, αλλά δεν σταμάτησαν, όταν σταμάτησαν, πήγα στην αστυνομία» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αλβανός ιδιοκτήτης του καταστήματος που κρεμάστηκε στο καπό του αυτοκινήτου.

Την ίδια στιγμή τα προβλήματα για τον 51χρονο δεν σταματούν εκεί, καθώς μετά το συγκεκριμένο περιστατικό οι αρχές της Αλβανίας ερευνούν κατά πόσο το κατάστημα του λειτουργεί νόμιμα.

Από την άλλη πλευρά, οι τουρίστες ισχυρίζονται ότι χρέωσε υπερβολικές ποσότητες ψαριών και οι τιμές του καταστήματος ήταν πολύ ακριβές  και έτσι αρνήθηκαν να πληρώσουν αυτό το «εξωφρενικό πόσο» ανέφεραν.

ethnos.gr