Αναβαθμίζεται το κτίριο του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας: Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του έργου με το ποσό των 511.500€ από το ΠΔΕ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

 

Με το ποσό των 511.500  ευρώ  θα χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας το έργο συντήρησης του κτιριακού συγκροτήματος του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης υπέγραψε την έγκριση τής χρηματοδότησης, παρουσία του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη, εκφράζοντας την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την άριστη συνεργασία με το Δήμο Εορδαίας και την ευαισθησία που έδειξε η Δημοτική Αρχή καθ’όλη τη διάρκεια της παρούσας αυτοδιοικητικής περιόδου σε θέματα εκπαίδευσης,  αναφέροντας ότι « Η συνεργασία που υπήρξε μεταξύ μας είχε βήματα προόδου και αποκατάστασης αδικιών προηγούμενων ετών για την σωστή στέγαση των παιδιών μας σε χώρους σωστούς για να μπορέσουν να επιτελέσουν αυτό το σημαντικό έργο της μάθησης».

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την αποδοχή του αιτήματος χρηματοδότησης του συγκεκριμένου έργου, τονίζοντας την σπουδαιότητα αυτών των παρεμβάσεων που βοηθούν στον εκσυγχρονισμό των σχολικών μονάδων και παρέχουν ένα ασφαλές και άνετο περιβάλλον σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.

You May Also Like

Ευχαριστήριο Δημάρχου Νεστορίου σε Καπετάνιο Παναγιώτη Τσάκο. Μεγάλη Δωρεά από το Κοινωφελές Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος»

Ευχαριστήριο Δημάρχου Νεστορίου σε Καπετάνιο Παναγιώτη Τσάκο. Μεγάλη Δωρεά από το Κοινωφελές…

Αίγυπτος: Πιθανόν να ανακαλύφθηκε το παλαιότερο ζυθοποιείο στον κόσμο

Αίγυπτος: Πιθανόν να ανακαλύφθηκε το παλαιότερο ζυθοποιείο στον κόσμο

Φανταστικές εικόνες από τη σπηλιά βράχου στα Όντρια

Φανταστικές εικόνες από τη σπηλιά βράχου στα Όντρια

Δωρεάν test αντισωμάτων covid-19 για ΟΛΟΥΣ τους αιμοδότες στο Νοσοκομείο Καστοριάς

Δωρεάν test αντισωμάτων covid-19 για ΟΛΟΥΣ τους αιμοδότες στο Νοσοκομείο Καστοριάς

Περιβαλλοντική επίσκεψη με θέμα “Τον Κόσμο των Πουλιών”από το 8ο Δημοτικο Σχολειο Κοζάνης

”Ευχαριστούμε το ΚΠΕ Καστοριάς για την υπέροχη οργάνωση κ τη θέρμη που μετέδωσε στα παιδιά να ευαισθητοποιήσουν για το περιβάλλον.”

«Συμφωνήθηκε η διαδικασία προώθησης του Σχεδίου Προεδρικού Διατάγματος (Π.Δ.) για τη μετεγκατάσταση της Ακρινής και των Αναργύρων»

Σε συνάντηση εργασίας που έγινε στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ), στις…

“Ελπίδα Ζωής”: Προσφορά ζωής από μια αξιόλογη εθελοντική ομάδα του Άργους Ορεστικού. Δ. Σαρρής: «Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα από εκείνο της προσφοράς»

“Ελπίδα Ζωής”: Προσφορά ζωής από μια αξιόλογη εθελοντική ομάδα του Άργους Ορεστικού.…

Συνελήφθησαν δύο νεαροί στην Κοζάνη για ληστεία

Την Παρασκευή (16-09-2016) το βράδυ, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, συνέλαβαν δύο…