Αξιόλογη δράση του τμήματος Τροχαίας Καστοριάς, με σκοπό τη ευαισθητοποίηση των οδηγών και των πεζών

Στο πλαίσιο των στρατηγικών στόχων που έχουν τεθεί από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019 εκδήλωση από το Τμήμα Τροχαίας Καστοριάς σε συνεργασία με το Σύλλογο Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Καστοριάς και τον Δήμο Καστοριάς.

Ρεπορτάζ: Χρύσα Κοσμίδου

Ενημερωτικά φυλλάδια κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας μοίρασαν την  Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019 το πρωί αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Καστοριάς, έχοντας ως σκοπό να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν  τους οδηγούς .

«Η προστασία της ποιότητας ζωής των πολιτών αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα για όλους μας. Για το λόγο αυτό πραγματοποιήσαμε και την εν λόγω εκδήλωση, η οποία περιελάμβανε τη διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων σε διερχόμενους  πεζούς και οδηγούς, με στόχο την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και τη συζήτηση αντιμετώπισης φαινομένων τα οποία δυσχεραίνουν την  απρόσκοπτη κίνηση πεζών, ατόμων με ειδικές ανάγκες, μητέρων με ανήλικα τέκνα, ηλικιωμένους,  καθώς και επισκεπτών στην πόλη της Καστοριάς. Οι δράσεις αυτές θα συνεχιστούν και στο μέλλον. Παράλληλα θα εκδηλωθούν όλες οι νόμιμες ενέργειες που προβλέπονται από τη Νομοθεσία, για τη αντιμετώπιση  τέτοιων φαινομένων, αλλά και για την καλύτερη εξυπηρέτηση της ζωής των πολιτών», δήλωσε ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Καστοριάς  Στέλιος Τσαταλπάς.

Να σημειωθεί πως το Δήμο Καστοριάς, εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας και  Εμπορίου Όλγα Θεοχάρη «Ο Δήμος μας συνεχίσει την προσπάθεια της Ελληνικής Αστυνομίας και συγκεκριμένα του τμ. Τροχαίας Καστοριάς. Είμαστε δίπλα τους σε ό,τι μας χρειαστούν, για οτιδήποτε μας ζητηθεί. Επιδιώκουμε να κάνουμε μια Καστοριά προσβάσιμη σε όλους».