Με 5 μετάλλια επέτρεψαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς από το Βαλκανικό πρωτάθλημα κωπηλασίας

Μια δεύτερη μέρα και πάλι γεμάτη επιτυχίες για τα πληρώματα στα οποία συμμετείχαν οι αθλητές και αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, έφερε ακόμα 2 μετάλλια.

Πιο συγκεκριμένα στο διπλό σκιφ νεανίδων, η Ευαγγελία Αναστασιάδου του Ν.Ο.Κ., με πλήρωμα την Ευαγγελία Φράγκου κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο, το δεύτερο στους αγώνες για την Ευαγγελία Αναστασιάδου, ενώ στο τετραπλό σκιφ κορασίδων η Στέλλα Νάτσιουλα του Ν.Ο.Κ. με πλήρωμα τις Κατερίνα Γκόγκου, Ελένη-Μαρίνα Λεβεντέλη και Ευαγγελία Βακοπούλου, κατέκτησε το δεύτερό της χρυσό μετάλλιο!

Συνολικά οι αθλητές και αθλήτριες του Ν.Ο.Κ. κατέκτησαν με τα πληρώματά τους 2 χρυσά, 2 ασημένια και 1 χάλκινο μετάλλιο, σε μια Ελληνική αποστολή η οποία έκανε το 20×20, κατακτώντας 20 μετάλλια στα 20 συνολικά αγωνίσματα που διεξήχθησαν στο Βαλκανικό πρωτάθλημα κωπηλασίας που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Σεπτεμβρίου στο Βελιγράδι της Σερβίας. Η Ελλάδα κατέκτησε την 1η θέση στη βαθμολογία με 97 βαθμούς, με 2η την Τουρκία με 82 και 3η τη Ρουμανία με 81 βαθμούς.

Να τονιστεί πως στην Ελληνική αποστολή στο Βελιγράδι συμμετείχαν ως αρχηγός ο αντιπρόεδρος της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, Καστοριανός κ. Κώστας Δίτσιος, το μέλος της οργανωτικής επιτροπής των αγώνων και μέλος του Δ.Σ. της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, επίσης Καστοριανός κ. Κώστας Παπαγιάννης, καθώς και ο πολύπειρος και διεθνώς καταξιωμένος προπονητής, επίσης Καστοριανός κ. Βασίλης Χασιώτης. Όλα τα δεδομένα πλέον δείχνουν πως η Καστοριανή κωπηλασία επανέρχεται δριμύτερη στη θέση που της αξίζει στα Ελληνικά κωπηλατικά δρώμενα!

Τα παιδιά του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς επέστρεψαν στην πόλη τα ξημερώματα της Δευτέρας, κουρασμένα από την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν, αλλά σαφώς ικανοποιημένα από τις σπουδαίες διακρίσεις που είχαν.

Για μια ακόμη φορά η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς συγχαίρει θερμά τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες και τίμησαν με την παρουσία τους τη χώρα, τον Όμιλο αλλά και την πόλη της Καστοριάς γενικότερα.

Επόμενο ραντεβού για τους αθλητές του Ομίλου οι διασυλλογικοί αγώνες που διοργανώνονται από τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς, το πρωί της Κυριακής 22 Σεπτεμβρίου 2019, στον κωπηλατικό στίβο του ΔΗ.ΝΑ.Κ. (νότια παραλία), από τις 9 π.μ. έως και τις 1 μ.μ. περίπου. Γονείς, συγγενείς, φίλοι, αλλά και απλοί φίλοι του αθλητισμού, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλα τα αστέρια του Ν.Ο.Κ., αλλά και των υπόλοιπων Ομίλων της Ελλάδας, να συγχαρούν τα παιδιά για τις επιτυχίες τους και να εμψυχώσουν όλους τους αθλητές και αθλήτριες, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, στην προσπάθεια που κάνουν για να μείνουν στον αθλητισμό και μέσα από την αγκαλιά της οικογένειας του Ν.Ο.Κ. να βρεθούν στα ψηλότερα σκαλιά του αθλητικού στερεώματος. Οι απονομές θα πραγματοποιηθούν περίπου στις 2 μ.μ., στις ναυταθλητικές εγκαταστάσεις του ΔΗ.ΝΑ.Κ., όπου και είναι καλό να βρεθεί όλος ο κόσμος προκειμένου να χειροκροτήσει τους αθλητές και να στηρίξει την προσπάθεια που κάνει το ιστορικό σωματείο, διοργανώνοντας τους μεγαλύτερους σε αριθμό αθλητών και αρτιότερους οργανωτικά διασυλλογικούς αγώνες στην Ελλάδα.

 

You May Also Like

Σκοτάδι στο γήπεδο της Μεσοποταμίας

«Κόπηκε» το ηλεκτρικό ρεύμα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Μεσοποταμίας , για μια…

Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές!

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο η βράβευση του Α.Σ. Καστοριάς για την άνοδο…

Αθλητισμός ή πρωταθλητισμός;

Αθλητισμός ή πρωταθλητισμός; Απλή προπόνηση για τη χαρά που δίνει η ενασχόληση…

Ο Στέλιος Μακρής συμφώνησε με την Καστοριά

Ο  Α. Γ. Σ. Κ. “ΚΑΣΤΟΡΙΑ” ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με…

Πέντε πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το φετινό Champions League

Δείτε τα πέντε πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το φετινό Champions…

Αποτελέσματα αγώνων Μικτών Ομάδων “Iris Catering”

Αποτελέσματα αγώνων Μικτών Ομάδων “Iris Catering”

Πρεμιέρα για την αντρική ομάδα του Α.Σ. Καστοριάς στην Γ΄ Εθνική

Πρεμιέρα  για την αντρική ομάδα του Α.Σ. Καστοριάς στην Γ΄ Εθνική

Κανένα γήπεδο χωρίς κάμερες από 7 Μαρτίου και χωρίς ταυτοποιημένα εισιτήρια από 9 Απριλίου!

Με μια κροτίδα το γήπεδο θα κλείνει από φιλάθλους χωρίς δεύτερη σκέψη!

Ξιφασκία: Έναρξη αγωνιστικής περιόδου για τον Αθλητικό – Πολιτιστικό Σύλλογο “ΔΙΑΣ”

Ο Αθλητικός – Πολιτιστικός Σύλλογος “ΔΙΑΣ” καλεί κορίτσια και αγόρια ηλικίας 8…