Νέα Δρομολόγια ΤΑΞΙ με διαπραγμάτευση για το σχολικό έτος 2019-2020 στην ΠΕ Καστοριάς

Η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς προτίθεται να προβεί στην ανάθεση με την μέθοδο της διαπραγμάτευσης των παρακάτω ΝΕΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΑΞΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2019-2020 για να καλύψει την ανάγκη μεταφοράς μαθητών προς σχολική μονάδα του Νομού Καστοριάς.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι μεταφορείς να προσέλθουν στις 24-9-2019 ημέρα Τρίτη στις 08:45 π.μ. στον τρίτο όροφο γραφείο οκτώ της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς να παραδώσουν την προσφορά τους σε κλειστό φάκελο στην επιτροπή διαπραγμάτευσης.

Σε εξαιρετικές περιπτώσεις προσφορά μπορεί να υποβληθεί και από  εξουσιοδοτούμενο πρόσωπο.

Προσφορές που θα είναι μεγαλύτερες από το μέγιστο κόστος του κάθε δρομολογίου όπως αυτό εμφανίζεται στον παρακάτω πίνακα θα απορρίπτονται.

Τα υπό διαπραγμάτευση δρομολόγια θα κατακυρωθούν σε αυτόν με την χαμηλότερη προσφορά κάτω του μέγιστου κόστους του δρομολογίου. Και με την προϋπόθεση ότι ο μειοδότης κατά την κρίση της επιτροπής διαπραγμάτευσης μπορεί να το εκτελέσει και δεν δεσμεύεται από άλλες συμβάσεις μεταφοράς μαθητών τις ίδιες ώρες άφιξης και αναχώρησης των μαθητών από τα σχολεία τους.

Κατά τα λοιπά ισχύουν και εδώ:

  1. Οι διατάξεις της υπ. αρ. 50025/19-9-2018 ΚΥΑ (ΦΕΚ 4217 B/26-9-2018) «Μεταφορά Μαθητών Δημοσίων Σχολείων από τις Περιφέρειες», όπως αυτή ισχύει.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται καθημερινώς από τις 8:00 π.μ. μέχρι 14:00 στο Τμήμα Δία Βίου Μάθησης και Απασχόλησης της Δ/νσης Ανάπτυξης της Π.Ε. Καστοριάς (3ος Όροφος, γραφείο 8 στο Διοικητήριο Καστοριάς) μέχρι και την Τρίτη 24-9-2019 ώρα 08:45 π.μ. για να παραλαμβάνουν έντυπο προσφοράς με τα υπό διαπραγμάτευση δρομολόγια.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τον Νέο Πίνακα Δρομολογίων

 

You May Also Like

Συνάντηση εργασίας του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Αλ. Χαρίτση

Συνάντηση εργασίας του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας με τον Υπουργό Εσωτερικών…

Σειρά συναντήσεων πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Επιπτώσεων Κλιματικής Αλλαγής, Περιβάλλοντος και Υποδομών Θωμάς Μάνος

Σειρά συναντήσεων πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Επιπτώσεων Κλιματικής Αλλαγής, Περιβάλλοντος και Υποδομών…

‘’ Ένα κομμάτι από ένα βιβλίο ‘’ – Δημοτική Βιβλιοθήκη Καστοριάς

Ένα κομμάτι από ένα βιβλίο…παίζουμε ένα παιχνίδι μνήμης με τις πρώτες προτάσεις…

Μια ευχάριστη έκπληξη για την Ευαγγελία Αναστασιάδου

Μια ευχάριστη έκπληξη για την Ευαγγελία Αναστασιάδου

‘’ Απολογιστική ημερίδα των δομών απασχόλησης και σταδιοδρομίας του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας

Οι Δομές Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας

«Οι σύντροφοί του στο ΣΥΡΙΖΑ επιφυλάσσουν στον κ. Τσακαλώτο το ρόλο της κυρά Φροσύνης». Ομιλία της Μαρίας Αντωνίου στην Ολομέλεια της Βουλής

Τη διαπίστωση ότι «για ακόμα μια φορά η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ–ΑΝΕΛ ακολουθεί πιστά…

Πράσινο ενεργειακό αποτύπωμα και για το ΕΠΑΛ Άργους Ορεστικού

  Πράσινο ενεργειακό αποτύπωμα και για το ΕΠΑΛ Άργους Ορεστικού  

Στα 52 εκ. ευρώ ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για το 2016

Στα 52 εκατομμύρια ευρώ είναι το σχέδιο του προϋπολογισμού της περιφέρειας Δυτικής…