“Η πρώτη μου αυτή περιοδεία έχει συμβολικό χαρακτήρα. Το ΠΑΣΟΚ συνέβαλε στην αγροτική ανάπτυξη και θέλουμε να ξαναστήσουμε τη σχέση μας με τον αγροτικό κόσμο” τόνισε μεταξύ άλλων από τον ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού όπου και βρέθηκε στα πλαίσια περιοδείας της, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Η κ. Γεννηματά τόνισε ότι “η χώρα δεν μπορεί να ανακάμψει μέσα από μνημόνια και προαπαιτούμενα, αλλά χρειάζεται ένα σχέδιο ανασυγκρότησης με βασικό πυλώνα τον αγροτικό τομέα. Με στήριξη των συνεργασιών, ομάδων παραγωγών. Με αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου, ώστε η χώρα να έχει προϊόντα ταυτότητας, με καινοτόμες ιδέες”.

Την κ. Γενννηματά συνόδευαν κορυφαία τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ , όπως ο Πάρις Κουκουλόπουλος, ο Γ. Βλατής, αλλά και ο γραμματέας της Ν.Ε. του κόμματος.

Η κ. Γεννηματά ξεναγήθηκε στο συνεταιρισμό και είχε συνάντηση με τα μέλη του Δ.Σ., όπου και αναπτύχθηκαν μια σειρά ζητημάτων.

Ακολούθησε επίσκεψη στα Σέρβια, όπου και πραγματοποιήθηκε συνάντηση με εκπροσώπους του αγροτικού κόσμου στην αίθουσα του Δ.Σ..

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.