Ένα χρόνο μετά στο σπίτι του ο καθηγητής «φακελάκης»

Μετά τις αποκαλύψεις που σόκαραν το Πανελλήνιο γύρισε σπίτι του ο καθηγητής «φακελάκης».

Ένα χρόνο πριν στις 8 Οκτωβρίου το πανελλήνιο σοκαρίστηκε με την υπόθεση του καθηγητή «φακελάκη» του ΤΕΙ Σερρών. Μετά από δέκα μήνες φυλάκισης και ένα χρόνο μετά από την στιγμή της σύλληψής του, από ότι φαίνεται το ζήτημα έληξε!

Μπορεί πάνω από εννέα χιλιάδες φοιτητές να πέρασαν από τα μαθήματα του συγκεκριμένου διδάκτορα. Μπορεί κάποιοι μαθητές να πλήρωσαν, άλλες να παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά σύμφωνα με δηλώσεις τους και τελικά να βγήκαν στη κοινωνία με ένα πτυχίο, γνωρίζοντας από την καλή και την ανάποδη ότι ο κόσμος είναι άδικος.

Μέχρι που πλέον κάποιοι από αυτούς σταμάτησαν να ανέχονται αυτή τη ξεδιάντροπη κατάσταση και αντιδρούν, αφήνοντας το μέλλον τους στους αρμόδιους του ελληνικού κράτους. Την αστυνομία και τη δικαιοσύνη.

Μέχρι που τους απογοητεύουν και αυτοί, οι βασικοί πυλώνες της χώρας η οποία τη γέννησε τη δημοκρατία.

Στη διάρκεια αυτού του χρόνου προχωρήσαμε στην διενέργεια εκλογών στην Α’ και Β’ τοπική αυτοδιοίκηση και έπειτα σε εθνικές εκλογές.

Για να αλλάξει τι ακριβώς όμως κα. Υπουργέ Παιδείας και κ. Πρωθυπουργέ;

Τι μπορεί να αλλάξει σε αυτή τη χώρα, όταν στα μικρότερα και βασικότερα των πραγμάτων, τη διαπαιδαγώγηση των νέων, την εκπαίδευση τους και στην απονομή δικαιοσύνης για τους νέους μορφωμένους πολίτες το ίδιο το κράτος δεν μπορεί να τιμωρήσει τέτοιες πρακτικές;

Όταν κάποιος μπορεί να συμπεριφερθεί σε νέους ανθρώπους με όποιο τρόπο θέλει και να γλιτώνει, δίνει το μάθημα σε μικρούς και μεγάλους ότι ακόμα και σήμερα η δικαιοσύνη δεν κάνει καλά την δουλειά της.

Το ΤΕΙ Σερρών τότε και σήμερα το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος μπορεί θεωρητικά να έχει ξεκινήσει μια καινούργια καθαρή πορεία στο μέλλον, μόνο που ακόμα η διοικητική απόφαση της αποπομπής του κ. καθηγητή δεν έχει περάσει στην ουσιαστική της φάση, της αποπομπής του από την σχολή, καθώς ακόμα βρίσκεται σε …αργία!

Η εφημερίδα Ελεύθερο Βήμα των Σερρών θα παρουσιάσει αναλυτικά ολόκληρο το πραγματικό ιστορικό της πορείας του καθηγητή «φακελάκη» όπως γνωρίζει από τη τοπική σερραϊκή κοινωνία στην οποία δραστηριοποιείται τα τελευταία εικοσιπέντε χρόνια ζητώντας από τους θεσμούς να επιτελέσουν απλά το έργο τους ώστε τέτοιες πρακτικές να σταματήσουν σε ολόκληρη την Ελλάδα, να τιμωρηθεί ο υπεύθυνος και οι όμοιοι του.

Το ΤΕΙ Σερρών και σήμερα το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος οφείλει να ξεκινήσει μια καινούργια καθαρή πορεία στο μέλλον.

www.e-vima.gr

You May Also Like

Και οι παππούδες θα πληρώνουν διατροφή για τα ανήλικα εγγόνια τους….

Και οι παππούδες θα πληρώνουν διατροφή για τα ανήλικα εγγόνια τους….

«Σκοτώστε τους Έλληνες»

Αυτό είναι το νέο απειλητικό μήνυμα που στάλθηκε σε εκκλησία και νοσοκομεία (εικόνα)

Ήταν έτοιμοι να «φουλάρουν» νοθευμένη βενζίνη τα πρατήρια ενόψει Χριστουγέννων

Κύκλωμα που εισήγαγε από τη Βουλγαρία χημικά προϊόντα με σκοπό τη νόθευση…

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Η πρώτη ανεμβολίαστη εργαζόμενη που απολύεται

Πρώτη απόλυση ανεμβολίαστης εργαζομένης – Δούλευε σε δομή φροντίδας ΑμεΑ

Σήμερα καταβάλλεται το «μπόνους» 300 ευρώ σε 8.122 μη επιδοτούμενους μακροχρόνια ανέργους που κατάρτισαν Ψηφιακό Ατομικό Σχέδιο Δράσης

Το «μπόνους» θεσμοθετήθηκε με τον νόμο «Δουλειές Ξανά»

Αρση μέτρων: Ανοίγουν κλειστοί κινηματογράφοι, παιδότοποι, λούνα παρκ

Table of Contents Hide Η εισήγηση της επιτροπήςΑναλυτικά η επιτροπή εισηγείται από το Σάββατο…

Self test στον ιδιωτικό τομέα: Ξεκίνησε η διάθεσή τους, πόσα και πως θα γίνουν έως τις 30 Ιουνίου

Οδηγίες για το πως θα πρέπει διενεργηθούν τα self test που αντιστοιχούν…

Γιαννιτσά: Πέθανε ο 27χρονος που είχε τραυματιστεί σε αγώνα Motocross

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 27χρονος Αλέξανδρος, έπειτα από το…