Με τη συμμετοχή 306 αθλητών κι αθλητριών από 27 σωματεία όλης της Ελλάδας διεξάγεται το σαββατοκύριακο 23-24 Ιουλίου στην Παμβώτιδα λίμνη των Ιωαννίνων η Β΄ φάση του 82ου Πανελληνίου πρωταθλήματος κωπηλασίας που αφορά τις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων και ΑΜΕΑ.

Από την Καστοριά θα συμμετέχουν και οι δύο κωπηλατικοί Όμιλοι ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς και ο Ναυτικός Όμιλος Μαυροχωρίου. Ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς θα συμμετέχει με 13 αθλητές και 5 σκάφη , ενώ ο Ναυτικός Όμιλος Μαυροχωρίου θα συμμετέχει με 10 αθλητές και 5 σκάφη.

Όλος ο μηχανισμός της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας αλλά και του τοπικού Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων έχουν κινητοποιηθεί προκειμένου να διεξαχθεί με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες το πανελλήνιο πρωτάθλημα και να δοθεί η δυνατότητα στο μέλλον της ελληνικής κωπηλασίας να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο του.

Μετά την ολοκλήρωση της Α΄ φάσης του πρωταθλήματος με τις μεγαλύτερες κατηγορίες που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά στον πίνακα των μεταλλίων προηγείται ο ΝΟ Θεσσαλονίκης με 20 (10-5-5) κι ακολουθούν οι ΝΟΙ με 19 (8-6-5) και ΟΕΑ&ΝΑ Βόλου με 13 (6-5-2).

Τη πολυπληθέστερη ομάδα στους αγώνες του σαββατοκύριακου κατεβάζει ο τοπικός ΝΟΙ με 37 αθλητές (9 πληρώματα) κι ακολουθούν οι: ΝΟ Κατερίνης με 29 (8) ,ΔΝΟ Ηγουμενίτσας με 25 (7), ΟΕΑ&ΝΑΒ με 25 (9) και ΝΟΘ με 21 (7).  

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΝΟΙ με ανακοίνωσή του απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα προς όλα τα μέλη και τους παλιούς αθλητές του να στηρίξουν με την παρουσία τους στους αγώνες την προσπάθεια για επιστροφή των μεγάλων κωπηλατικών διοργανώσεων στα Γιάννενα.  

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.