Η Καστοριά φέρνει τον Βούλγαρο αμυντικό Svetlio Bachev. Ο πρώην κεντρικός αμυντικός της Σλάβια Σόφιας, αποδέχθηκε την πρόσκληση της διοίκησης των “γουναράδων”και θα έλθει στην Καστοριά την Κυριακή 31 Ιουλίου, όπου θα γίνει η πρώτη γνωριμία με τους παράγοντες της ομάδας. Ο ποδοσφαιριστής θα βρίσκεται κανονικά στην πρώτη συγκέντρωση της Καστοριάς, που θα γίνει την Δευτέρα 1 Αυγούστου και ώρα 18.00, στο Ο.Α.Κ.Α. Δήμου Καστοριάς.

Ο Bachev, που είναι γεννημένος στις 12/03/1993, έχει ύψoς 1.85m και βάρος 78 Kgr  και έρχεται από την γείτονα χώρα με τις καλύτερες συστάσεις. Η απόκτηση του από την Καστοριά αναμένεται να ενισχύσει σε μέγιστο βαθμό, την αμυντική της γραμμή. 


Στο μεταξύ ο πρόεδρος της Καστοριάς Γρηγόρης Σαρηκαλαϊτζίδης έκανε πρόταση “βόμβα”, σε επιθετικό εγνωσμένης αξίας, που αγωνίζεται σε μεγάλη κατηγορία. Μάλιστα, είναι τόσο ελκυστική η πρόταση, που ο ποδοσφαιριστής σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αφήσει τις επαγγελματικές κατηγορίες και να έλθει στην Καστοριά.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.