Με βαριοπούλα έσπασαν άγνωστοι τη βιτρίνα ενός καταστήματος στην μαρίνα Σάνη, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής και σήκωσαν από το κατάστημα γούνες αξίας 248.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, χρησιμοποιώντας βαριοπούλα, ένας εκ των δραστών έσπασε τη βιτρίνα του καταστήματος και εισήλθε στο εσωτερικό του, απ’ όπου έκλεψε 29 γούνες, ενώ, την ίδια ώρα, ο συνεργός του φύλαγε τσίλιες έξω από την επιχείρηση – “στόχο”.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δράστες είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και μετά την πράξη τους εξαφανίστηκαν.

Η κλοπή σημειώθηκε, χθες τα ξημερώματα, και ερευνάται από το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου.

Ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς ‘’ Ο Προφήτης Ηλίας ‘’ για την κλοπή των γουναρικών στην Χαλκιδική

Λαμβάνοντας γνώση το δυσάρεστο περιστατικό της κλοπής μεγάλης αξίας γουναρικών από περιοχή της Χαλκιδικής,  θα θέλαμε να εκφράσουμε κατ’ αρχήν την συμπαράσταση μας στον συνάδελφο πληγέντα γουνοποιό.

Να καταδικάσουμε το συγκεκριμένο συμβάν,  που έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά παρόμοιων γεγονότων  που έχουν πλήξει τον κλάδο μας τα τελευταία χρόνια και πόσο μάλλον τώρα που ο κλάδος μας αντιμετωπίζει  πρωτοφανή  προβλήματα.

Ευχόμαστε το συγκεκριμένο περιστατικό να έχει αίσιο τέλος με την άμεση εύρεση και επιστροφή των εμπορευμάτων. Εκφράζουμε δε, την εμπιστοσύνη μας στην Ελληνική Αστυνομία και στο έργο που επιτελεί,  ευελπιστώντας για επιτυχή έκβαση της υπόθεσης.

Σε κάθε περίπτωση ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς  βρίσκεται στο πλευρό των συναδέλφων γουνοποιών για την παροχή οποιασδήποτε δυνατής βοήθειας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.