«Κόπηκε» το ηλεκτρικό ρεύμα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Μεσοποταμίας , για μια οφειλή του Δήμου Καστοριάς προς τη ΔΕΗ. Η ΔΕΗ έχοντας απλήρωτους λογαριασμούς μηνών «κατέβασε τους διακόπτες» στο γήπεδο του συλλόγου της Μεσοποταμίας , η διοίκηση του οποίου, λίγο μετά την έναρξη της προετοιμασίας που ήταν προγραμματισμένη την Δευτέρα ( 1/8 ) το απόγευμα , όπου και ήρθαν αντιμέτωποι με την κατάσταση που έχει αυτή την στιγμή το γήπεδο της ομάδος ( διακοπή ρεύματος που δημιουργεί μεγάλα λειτουργικά προβλήματα ) εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της Λέσχης Φίλων Αστραπής Μεσοποταμίας που καταφέρεται εναντίον των υπεύθυνων του Δήμου Καστοριάς τονίζοντας τα εξής:

‘’ 1η Αυγούστου και Δευτεριάτικα καλή αρχή του μήνα και καλή εβδομάδα μας ευχήθηκε η ΔΕΗ και ο Δήμος κόβοντας το ρεύμα στο γήπεδο μας δείχνοντας τον σεβασμό τους στην Δεύτερη μεγαλύτερη ομάδα της πόλης (μετά την Καστοριά) και την εκτίμηση τους σε όλους τους κάτοικους του Δεύτερου μεγαλύτερου Δημοτικού διαμερίσματος (μετά την Καστοριά).

Δευτέρα ξεκινάει η προετοιμασία η αύξηση ισχύος που ζητήσαμε δεν προχωράει ο ένας ο πυλώνας δεν έχει λάμπες ήρθε και η διακοπή και ήρθε έδεσε το γλυκό τα συμπεράσματα δικά σας !!! ‘’

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.