Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της εορταστικής περιόδου στον Δήμο Άργους Ορεστικού

Η έναρξη της εορταστικής περιόδου στο Δήμο Άργους Ορεστικού, ξεκινά με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας του Δήμου. Πρόκειται για ένα θεσμό που καθιερώθηκε τα τελευταία χρόνια και πραγματοποιείται την πρώτη Κυριακή η οποία ημερολογιακώς είναι πιο κοντά στην Εορτή του Αγίου Νικολάου. Για το 2019, το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Δήμου θα φωταγωγηθεί την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στις 6:30 το απόγευμα.

«Ξεκινάμε πάντοτε τον εορταστικό στολισμό πρώτα από τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας και κλείνουμε τις εργασίες στολισμού με  την πόλη του Άργους Ορεστικού. Στολίζεται μέχρι και το τελευταίο χωριό του Δήμου μας. Δεν μπορούμε να διαχωρίσουμε τους δημότες μας σε πρώτης, δεύτερης και τρίτης κατηγορίας και για αυτό δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στις περιφερειακές Τοπικές Κοινότητες», ενημέρωσε ο Δήμαρχος Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, σχετικά με τον στολισμό του Δήμου.

Όσον αφορά στις παράλληλες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν πάρα πολλές καθ’ όλη την εορταστική περίοδο,  σε συνεργασία με την αρμόδια Αντιδημαρχία και τους τοπικούς Συλλόγους «Οργανωμένα, θα μπορέσουμε να ξεφύγουμε, έστω για λίγο, από τις δύσκολες ημέρες που περνάμε, από την καθημερινότητα και τα τετριμμένα. Με πάρα πολλή αγάπη θα νιώσουμε καλύτερα αυτές τις γιορτινές ημέρες. Στόχος μας είναι κανένας συνδημότης μας να μην είναι μόνος του, να μην νιώσει μόνος του και κυρίως να μην υποφέρει», σχολίασε ο κ. Κεπαπτσόγλου.

Κλείνοντας ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού απηύθυνε  για ακόμη μια φορά ανοιχτό κάλεσμα προς όλους τους Δημότες και κυρίως προς τα μικρά παιδιά, να συμμετέχουν στη μεγάλη γιορτή φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου η οποία σηματοδοτεί την έναρξη της πιο αγαπημένης περιόδου   όλου του χρόνου «Θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις και δώρα για τα παιδιά, τα οποία ταυτόχρονα θα μπορέσουν να κρεμάσουν τις κάρτες με τις ευχές τους στο πανέμορφο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο».

Τέλος να σημειωθεί πως όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το δέντρο που κοσμεί την πλατεία του Άργους Ορεστικού προέρχεται από προσφορά δημότη,  καθώς ποτέ δεν κόβονται δέντρα από τα δάση για να εξυπηρετήσουν καλλωπιστικούς σκοπούς.

Χρύσα Κοσμίδου

You May Also Like

Τριχόπτωση: Ποιες είναι οι αιτίες που πέφτουν τα μαλλιά μου;

Τριχόπτωση: Ποιες είναι οι αιτίες που πέφτουν τα μαλλιά μου;

Άρση μέτρων : Πότε οι ηλικιωμένοι μπορούν να πάνε στα χωριά τους

Άρση μέτρων : Πότε οι ηλικιωμένοι μπορούν να πάνε στα χωριά τους

Τι προβλέπει το Σχέδιο Νόμου για τη συνέργεια του Πανεπιστημίου και του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας;

Τι προβλέπει το Σχέδιο Νόμου για τη συνέργεια του Πανεπιστημίου και του…

Συνάντηση της Ένωσης Υπαλλήλων με τον Πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριακό Μητσοτάκη

  Συνάντηση της Ένωσης Υπαλλήλων με τον Πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριακό Μητσοτάκη

Επίσκεψη του Βουλευτή ΠΕ Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη στους συνεταιρισμούς του Βελβεντού ΑΣΕΠΟΠ και ΔΗΜΗΤΡΑ

  Επίσκεψη του Βουλευτή ΠΕ Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη στους συνεταιρισμούς του Βελβεντού…

Επίσκεψη της Υπουργού Πολιτισμού στον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς

Επίσκεψη της Υπουργού Πολιτισμού στον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς

Κοζάνη: Εργατικό ατύχημα στο Νότιο Πεδίο με 5 εργαζόμενους

Άγιο είχαν οι πέντε εργαζόμενοι στο ορυχείο του Νοτίου Πεδίου, καθώς το…

Άργος Ορεστικό: Για καθαρά προληπτικούς λόγους  κατά της διασποράς της Covid-19 Κλειστό το Daily

Άργος Ορεστικό: Για καθαρά προληπτικούς λόγους  κατά της διασποράς της Covid-19 Κλειστό…