Καθαρό και πόσιμο είναι το νερό ύδρευσης του Δήμου Καστοριάς σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Καστοριάς. Οι ανακοινώσεις της ΔΕΥΑΚ για την πόλη της Καστοριάς αλλά και τις τοπικές κοινότητες έχει ως εξής:
Αποτελέσματα μικροβιολογικών αναλύσεων πόσιμου νερού  πόλης της Καστοριάς
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τελευταίων μικροβιολογικών  αναλύσεων του μηνός ΙΟΥΛΙΟΥ έτους 2016, κατόπιν αποστολής δειγμάτων πόσιμου νερού για εργαστηριακή εξέταση στις 21-07-16 το πόσιμο νερό της πόλης Καστοριάς είναι ΣΥΜΦΩΝΟ με τους υγειονομικούς όρους της ΚΥΑ Υ2/2600/2001, η οποία αφορά την ποιότητα νερού ανθρώπινης κατανάλωσης, ως προς τις παραμέτρους που εξετάστηκε.

Αποτελέσματα μικροβιολογικών αναλύσεων πόσιμου νερού Δημοτικών  Ενοτήτων Δήμου Καστοριάς
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τελευταίων μικροβιολογικών αναλύσεων του μηνός ΙΟΥΛΙΟΥ έτους 2016, κατόπιν εξέτασης δειγμάτων πόσιμου νερού που ελήφθησαν από τους οικισμούς: Σταυροποτάμου, Ιεροπηγής, Κορησού, Κλεισούρας, Βέργας, Δισπηλιού, Μεσοποταμίας, Λιθιάς, Κορησού, Ποριάς, Αυγής, Υψηλού, Λεύκης, Ν.Οικισμού, Άνω Πτεριάς, Κάτω Πτεριάς, Μανιακίου, Οινόης, Άνω Μελά και Χιλιοδένδρου είναι ΣΥΜΦΩΝΑ με τους υγειονομικούς όρους της ΚΥΑ Υ2/2600/2001, η οποία αφορά την ποιότητα νερού ανθρώπινης κατανάλωσης, ως προς τις παραμέτρους που εξετάστηκαν.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.