8 απλές συμβουλές ομορφιάς για κάθε γυναίκα

Νιώστε κάθε μέρα πανέμορφη και λαμπερή, χωρίς κόπο, με αυτές τις απλές αλλαγές στην ρουτίνα σας!

Όποια κι αν είναι η γνώμη σας για το τι θεωρείται όμορφο, μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως δεν υπάρχει γυναίκα – και άνθρωπος γενικότερα – που να μην νιώθει πως όλος ο κόσμος της ανήκει όταν νιώθει η ίδια πως είναι όμορφη και ακτινοβολεί. Σήμερα θα ρίξουμε μια ματιά σε μερικές απλές συμβουλές που θα κάνουν την μέρα σας πιο όμορφη, με υγιείς συνήθειες.

Ξυπνήστε νωρίς:

Το ότι ένας καλός βραδινός ύπνος κάνει θαύματα για το σώμα αλλά και την επιδερμίδα δεν είναι μυστικό. Όταν, όμως, ξυπνάτε νωρίτερα από την συνηθισμένη σας ώρα, πέραν του ότι νιώθετε πως έχετε ολόκληρη την μέρα στην διάθεσή σας – κάτι που θα ανεβάσει την ψυχολογία σας στα ύψη – έχετε περισσότερο χρόνο να φροντίσετε τον εαυτό σας και να κάνετε ένα αναζωογονητικό ντους, ώστε να ξεκινήσετε την μέρα με τον καλύτερο τρόπο!

Φτιάξτε ένα καλό πρωινό:

Ένα χορταστικό πρωινό με δημητριακά ολικής άλεσης, φρέσκα φρούτα, ακόμα και μια μικρή δόση πρωτεΐνης, θα σας κρατήσει δυνατές για αρκετές ώρες και θα εξαφανίσει την κούραση από το πρόσωπο και το σώμα σας.

Πρωινή γυμναστική:

Ακόμα ένας καλός λόγος για να ξυπνάτε νωρίτερα. Ένα μίνι session πρωινής γυμναστικής στο σπίτι θα σας κάνει να νιώσετε πολύ καλύτερα. Άλλωστε, η γυμναστική δεν είναι καλή μόνο για το σώμα, αλλά και για το πνεύμα.

Χαμογελάστε:

Η πιο απλή συμβουλή, που μπορεί να φέρει τεράστια αποτελέσματα. Αντιμετωπίστε την ημέρα σας με ένα μεγάλο χαμόγελο, και θα παρατηρήσετε πως όλα θα αρχίσουν να σας φαίνονται πιο εύκολα. Λίγη θετική ενέργεια μπορεί να μας πάει πολύ μπροστά.

Μην ξεχνάτε το δεκατιανό:

Λίγοι ξηροί καρποί ή μια κούπα τσάι θα αναπληρώσουν όση ενέργεια έχετε χάσει, και θα σας βοηθήσουν να συνεχίσετε ακάθεκτη την ημέρα σας. Συνδυάστε τα με ένα μήλο ή ένα καρότο, που εκτός από εξαιρετικά υγιεινά, διατηρούν τα δόντια λευκά.

Διάλειμμα για μεσημεριανό:

Μια σαλάτα με λαχανικά, ένα απλό dressing με ελαιόλαδο και ξύδι, και καθαρή πρωτεΐνη με καλά λιπαρά (για παράδειγμα, σολομός) μπορεί να είναι το τέλειο γεύμα σας. Έπειτα, αξιοποιήστε όσο χρόνο σας έχει μείνει στο διάλειμμά σας για να κάνετε μια μικρή βόλτα. Εκτός από το ότι θα καθαρίσετε το κεφάλι σας, λίγος ήλιος βοηθά το σώμα να παράγει βιταμίνη D.

Απενοχοποίηση του αλκοόλ:

Ένα ποτήρι κόκκινο κρασί με το δείπνο όχι μόνο δεν πρόκειται να έχει επιπτώσεις στην υγεία, αλλά μπορεί και να προσφέρει σημαντικά οφέλη. Το κόκκινο κρασί περιέχει αντιοξειδωτικά, και βοηθάει στην σωστή λειτουργία της καρδιάς, προλαμβάνοντας μάλιστα την δημιουργία θρόμβων. Απλά, μην ξεχνάτε: πάντα με μέτρο.

Πριν τον ύπνο:

Όπως νιώθατε όμορφη όλη την ημέρα, φροντίστε να πέσετε και στο κρεβάτι με το ίδιο συναίσθημα. Βουρτσίστε τα δόντια σας, κάντε απολέπιση και ενυδατωθείτε. Προσπαθήστε να κοιμηθείτε με φυσικό τρόπο, αντί να μπείτε στην διαδικασία να πέσετε στο κρεβάτι εξαντλημένη.

Και, αν δεν κοιμάστε μόνη σας, γιατί να μην κλείσετε την μέρα σας με λίγο καλό σεξ;

 

You May Also Like

Ευαίσθητη επιδερμίδα: Τι την προκαλεί και πώς μπορούμε να τη φροντίσουμε

Ευαίσθητη επιδερμίδα: Τι την προκαλεί και πώς μπορούμε να τη φροντίσουμε

Πέτυχε Τον Τέλειο Καθαρισμό Προσώπου Κάνοντας Αυτά Τα Βήματα

Table of Contents Hide Πέτυχε Τον Τέλειο Καθαρισμό Προσώπου Κάνοντας Αυτά Τα…

Επιστήμονες υποστηρίζουν πως ανακάλυψαν την αιτία που γκριζάρουν τα μαλλιά

Η ανακάλυψη θα μπορούσε να οδηγήσει σε θεραπείες που σταματούν ή και αναστρέφουν τη διαδικασία

Πώς θα διατηρήσουμε το μαύρισμά μας μετά τις διακοπές;

Table of Contents Hide Πώς θα διατηρήσουμε το μαύρισμά μας μετά τις…

Τι άλλο προκαλεί ρυτίδες εκτός από τη γήρανση

Τι άλλο προκαλεί ρυτίδες εκτός από τη γήρανση

Οι τροφές που κάνουν το δέρμα μας να λάμπει

Οι τροφές που κάνουν το δέρμα μας να λάμπει