Table of Contents Hide
  1. Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου η Καστοριά.
  2. Ο Γιώργος Σούλιος είχε όλους τους παίκτες, παλιούς και νέους, στη διάθεσή του, με την Καστοριά να ξεκινάει την προετοιμασία της με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες. Άλλωστε, ο σύλλογος αποπνέει υγεία, έχοντας μια ισχυρή διοίκηση, υπό την προεδρεία του Ναούμ Δίτσιου, αλλά και ένα πολύ αξιόλογο ρόστερ με σημαντικές προσθήκες, όπως αυτές του Κυριακόπουλου, του Μπένα, του Ελευθεριάδη.
  3. Μάλιστα, ο σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν δεν σταματάει εδώ, με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους, το ενδεχόμενο να αγωνιστούν στην Α2 τη νέα χρονιά.
  4. Η ανακοίνωση:
  5. «Πρεμιέρα στις 16 Αυγούστου για τις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Α.Σ. Καστοριάς, με παλιούς και νέους παίκτες να δηλώνουν έτοιμοι για τη νέα σεζόν, ανεξάρτητα από την κατηγορία στην οποία θα αγωνιστούν.
  6. Η ομάδα μας πραγματοποίησε την πρώτη της συνάντηση στο Δημοτικό στάδιο Καστοριάς, με τον head coach Γιώργο Σούλιο να έχει να διαχειριστεί ένα δυνατό και ικανό ρόστερ, μετά και τις προσθήκες που έγιναν.
  7. Όλοι οι παίχτες έδωσαν κανονικά το παρών στην επίσημη «πρώτη» της ομάδας την Τρίτη ( 16/8 ) και έδειξαν έτοιμοι να δουλέψουν σκληρά στις προπονήσεις ώστε να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων».
  8. Στα… βάσανα και το παιδικό-εφηβικό
  9. Λίγες ώρες μετά την έναρξη της αντρικής ομάδας της Καστοριάς, στα… βάσανα μπήκε και το παιδικό-εφηβικό του συλλόγου. Ο στόχος που τίθεται είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΔΥΜ, με τον προπονητή Γιώργο Καραταγλίδη να εφαρμόζει ένα εντατικό πρόγραμμα, ώστε κι οι «μικροί» να εμφανιστούν έτοιμοι τη νέα περίοδο.

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου η Καστοριά.

Ο Γιώργος Σούλιος είχε όλους τους παίκτες, παλιούς και νέους, στη διάθεσή του, με την Καστοριά να ξεκινάει την προετοιμασία της με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες. Άλλωστε, ο σύλλογος αποπνέει υγεία, έχοντας μια ισχυρή διοίκηση, υπό την προεδρεία του Ναούμ Δίτσιου, αλλά και ένα πολύ αξιόλογο ρόστερ με σημαντικές προσθήκες, όπως αυτές του Κυριακόπουλου, του Μπένα, του Ελευθεριάδη.

Μάλιστα, ο σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν δεν σταματάει εδώ, με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους, το ενδεχόμενο να αγωνιστούν στην Α2 τη νέα χρονιά.

Η ανακοίνωση:

«Πρεμιέρα στις 16 Αυγούστου για τις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Α.Σ. Καστοριάς, με παλιούς και νέους παίκτες να δηλώνουν έτοιμοι για τη νέα σεζόν, ανεξάρτητα από την κατηγορία στην οποία θα αγωνιστούν.

Η ομάδα μας πραγματοποίησε την πρώτη της συνάντηση στο Δημοτικό στάδιο Καστοριάς, με τον head coach Γιώργο Σούλιο να έχει να διαχειριστεί ένα δυνατό και ικανό ρόστερ, μετά και τις προσθήκες που έγιναν.

Όλοι οι παίχτες έδωσαν κανονικά το παρών στην επίσημη «πρώτη» της ομάδας την Τρίτη ( 16/8 ) και έδειξαν έτοιμοι να δουλέψουν σκληρά στις προπονήσεις ώστε να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων».

Στα… βάσανα και το παιδικό-εφηβικό

Λίγες ώρες μετά την έναρξη της αντρικής ομάδας της Καστοριάς, στα… βάσανα μπήκε και το παιδικό-εφηβικό του συλλόγου. Ο στόχος που τίθεται είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΔΥΜ, με τον προπονητή Γιώργο Καραταγλίδη να εφαρμόζει ένα εντατικό πρόγραμμα, ώστε κι οι «μικροί» να εμφανιστούν έτοιμοι τη νέα περίοδο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

”Αξίζουν πολλά μπράβο στην οργανωτική επιτροπή για τη σταθερή προσήλωση στη διαρκή αναβάθμιση του αγώνα”.

Με το βλέμμα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Cross Country Bajas η επίσημη παρουσίαση του 10ου Rally Greece Offroad

Τένις: Ολοκληρώθηκε το τουρνουά U10 στις εγκαταστάσεις του ΠΡΩΤΕΑ

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν για την αγωνιστικότητα τους»

Αγωνηστική δραστηριότητα τμημάτων Α.Σ. Καστοριάς-Άροσις Κυριακή 17 & Τετάρτη 20 Μαρτίου2024

Αγωνηστική δραστηριότητα τμημάτων Α.Σ. Καστοριάς-Άροσις

Συγχαρητήρια της ΕΠΣ στην ομάδα της ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ για την άνοδο στη Γ΄ Κατηγορία

Συγχαρητήρια της ΕΠΣ στην ομάδα της ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ για την άνοδο στη Γ΄…

Αγωνιστική δραστηριότητα τμημάτων του Α.Σ. Καστοριάς 11 & 12 Δεκεμβρίου 2021

Αγωνιστική δραστηριότητα τμημάτων του Α.Σ. Καστοριάς 11 & 12 Δεκεμβρίου 2021

Πρόγραμμα αγώνων Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών – Τετάρτη 19/9/2018

Πρόγραμμα αγώνων Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών – Τετάρτη 19/9/2018

ΕΠΣ Καστοριάς: Αλλαγή ώρας διεξαγωγής αγώνα

ΕΠΣ Καστοριάς: Αλλαγή ώρας διεξαγωγής αγώνα

Τιμητική εκδήλωση του Ν.Ο. Μαυροχωρίου

Σε μια τελετή γεμάτη ενθουσιασμό και χαρά που διοργάνωσε ο Ναυταθλητικός Σύλλογος…