Τα Αποτελέσματα αγώνων των τμημάτων του Α.Σ Καστοριάς

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ
Γ.Σ. ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 74 – 65

Με το αριστερό έκανε ξεκίνημα για το 2020 η ανδρική ομάδα του Α.Σ. Καστοριάς, γνωρίζοντας την 3η ήττα στο Πρωτάθλημα από την Σιάτιστα.

Η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ άσχημα το α΄ ημίχρονο μένοντας πίσω στο σκορ 16 πόντους. Ένα α΄ημίχρονο που σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Νέστορα, γεγονός που όπως φάνηκε, επηρέασε την ομάδα.

Στο β΄ ημίχρονο η ομάδα πάλεψε ανέβασε την απόδοσή της, αλλά δεν κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι. Εδώ είχαμε άλλον ένα τραυματισμό σοβαρό του Δημήτρη Δαραβίγκα.

Ελπίζουμε κι ευχόμαστε γρήγορη αποκατάσταση και στους δύο.

Δεκάλεπτα: 17 – 14, 39 – 23, 52 – 40 και 74 – 65

Α.Σ Καστοριάς (Καραταγλιδης): Καραβατάκης 1, Ήργης, Πελαγίδης 2, Νταούτης 3, Παπαδημητρίου 9(3), Ιατρόπουλος 13, Τερσενίδης 20(1), Καλαϊτζίδης 10(2), Δαραβίγκας 5(1), Νέστορας, Ξάνθης 2 και Τσίμτσιος.


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ 72 – 43

Ένα εύκολο παιχνίδι είχε η ομάδα των κορασίδων, το Σάββατο το απόγευμα στο ΔΑΚ Καστοριάς. Τα κορίτσια έπαιξαν καλό μπάσκετ σε άμυνα και επίθεση, δείχνοντας την καλή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα ενόψει της Β΄ φάσης του πρωταθλήματος. Στο παιχνίδι αγωνίστηκαν για πρώτη φορά και οι μικρές Λίλιου και Βασιλειάδου, προερχόμενες από τις ακαδημίες.

Δεκάλεπτα: 14-05, 21-15, 27-06 και 10-17

Α.Σ. Καστοριάς (Ντόντης): Κρανιά 15 (1), Πολίσι 6, Τσαχτσίρα 6, Θυμιοπούλου 19, Χατζηιορδανίδου 6, Βασιλειάδου, Λίλιου, Σεβασλίδου 18, και Μακρά 2.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ
Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Α.Π.Σ. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 80 – 49

Για το εφηβικό Πρωτάθλημα η ομάδα μας μια στροφή πριν το τέλος της Α΄ φάσης του πρωταθλήματος, συνέτριψε τον Μέγα Αλέξανδρο Κοζάνης με σκορ 80-49. Οι παίκτες μας μπήκαν δυνατά από την αρχή και δεν άφησαν περιθώριο να ελπίζει ο αντίπαλος. Χαρακτηριστικό της ομάδας μας ήταν η διάθεση όλων των παικτών και ότι, όποιος και να έμπαινε μέσα από τους 12, η απόδοση της ομάδας δεν έπεφτε.

Δεκάλεπτα: 20-12, 36-25, 53-35 και 80-49

Α.Σ. Καστοριάς (Ντόντης): Καμπούρης 2, Φάσσας 5(1), Μαρινέλης 8, Παπαδημητρίου 8(2), Δαμιανού Γ. 6, Πελαγίδης, Καλαφατίδης 11(1), Τραϊανού 2, Διαμαντόπουλος 9, Καλαϊτζίδης 23(1), Τσίμτσιος και Τσαχτσίρας 6.

You May Also Like

Τελετή λήξης για την Ακαδημία “Ορεστιάδα”

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Ιουνίου, η τελετή λήξης για την Ακαδημία “Ορεστιάδα”…

Ζωντανή μετάδοση των αγώνων του Α.Σ. Καστοριάς

  Ζωντανή μετάδοση των αγώνων του Α.Σ. Καστοριάς

Συγχαρητήρια ανακοίνωση του Δ.Σ. και του προέδρου του Α.Σ. Καστοριάς

Συγχαρητήρια ανακοίνωση του Δ.Σ. και του προέδρου του Α.Σ. Καστοριάς

Διεθνές Τουρνουά Τένις στην Καστοριά

Διεθνές Τουρνουά Τένις στην Καστοριά

Γ΄ Εθνική: Τα τελικά αποτελέσματα και οι βαθμολογίες

Γ΄ Εθνική: Τα τελικά αποτελέσματα και οι βαθμολογίες

Την πρόκριση κατάφερε να πάρει η Εφηβική ομάδα της Καστοριάς στο Κύπελλο «Νίκος Ακουμιανάκης», αποκλείοντας την ομάδα του ΑΡΗ ΑΤΡΑΠΟΥ

Την πρόκριση κατάφερε να πάρει η Εφηβική ομάδα της Καστοριάς στο Κύπελλο…

Στον Εισαγγελέα έστειλε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, τις καταγγελίες για πλαστογραφία αποτελεσμάτων αγώνων στο πινγκ πονγκ

Στον Εισαγγελέα έστειλε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, τις καταγγελίες για πλαστογραφία…