Στους αθλητές που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Για τις μεγάλες αθλητικές στιγμές που μας χάρισαν. Κυρίως, όμως, γιατί μας έδειξαν πως η πίστη και η αφοσίωση σε ένα στόχο, με ίδιες δυνάμεις, πάντα φέρνουν αποτέλεσμα.

Στους Έλληνες αθλητές, στους Ολυμπιονίκες μας οφείλουμε ένα ακόμα πιο μεγάλο ευχαριστώ κι ένα μπράβο. Γιατί στην προσπάθειά τους βλέπουμε την επιθυμία και τη δύναμη με την οποία ένα ολόκληρο έθνος, σε μια δύσκολη στροφή της ιστορίας του, μπορεί να ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Οι επιτυχίες τους μας γέμισαν χαρά και υπερηφάνεια και είναι σταθερή πυξίδα πλεύσης.

Τέλος, το μεγαλύτερο ευχαριστώ χρωστούμε ως αντίδωρο στους δικούς μας Δυτικομακεδόνες αθλητές, Μίλτο Τεντόγλου και Γιάννη Χρήστου που έκαναν τις καρδιές μας να χτυπήσουν ακόμα πιο δυνατά μέσα από την ξεχωριστή και σεμνή παρουσία τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είμαστε περήφανοι για εσάς. Είστε πηγή έμπνευσης.

Είμαστε βέβαιοι πως στις δύσκολες ώρες της προετοιμασίας τους οι αθλητές μας, όταν αναρωτιούνται γιατί δεν κάνει η Πατρίδα περισσότερα προς αυτούς, οι ίδιοι χωρίς να λιποψυχούν, χωρίς να κάνουν συμψηφισμούς, είναι βέβαιοι για ότι κάνουν προς τους απανταχού Έλληνες χαρίζοντάς μας περηφάνια και ρίγη εθνικής συγκίνησης με την παρουσία τους, την προσπάθειά τους, τις επιδόσεις τους.

Τους θαυμάζουμε και τους ευχαριστούμε για τη γενναιότητα και το ευ αγωνίζεσθαι. Τους ευχόμαστε επιτυχίες και ευόδωσή των στόχων τους. Πάντα θα τους χαρίζουμε το χειροκρότημα και την αγάπη μας προσπαθώντας να εξαλείψουμε τις ενοχές για τις ανακόλουθες υποχρεώσεις μας.

Πιο γρήγορα, πιο ψηλά, πιο δυνατά είναι το μήνυμα που θα πρέπει να συνοδεύει τις προσπάθειες όλων μας, για να διεκδικήσουμε ότι μας αξίζει ως κοινωνία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Το νέο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου και η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Καστοριάς

Στην Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη, 2…

Εργασίες προϋπολογισμού 450.000 ευρώ, για την Αποκατάσταση Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Διλόφου

  Εργασίες προϋπολογισμού 450.000 ευρώ, για την Αποκατάσταση Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Διλόφου

Σύλληψη 54χρονου αλλοδαπού στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης Ιταλικών Αρχών για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση

Σύλληψη 54χρονου αλλοδαπού στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του Ευρωπαϊκό…

Δωρεάν έλεγχοι rapid test σε διερχόμενους οδηγούς στην Καστοριά στις 18 και 20 Ιανουαρίου

  Δωρεάν έλεγχοι rapid test σε διερχόμενους οδηγούς  στην Καστοριά στις 18…

ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας: Προκήρυξη 4ου κύκλου Εισαγωγής Μεταπτυχιακών Φοιτητών στο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας & Διαχείριση Ενέργειας στα Κτίρια»

ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας:  Προκήρυξη 4ου κύκλου Εισαγωγής Μεταπτυχιακών Φοιτητών στο Διατμηματικό Πρόγραμμα…

Συνάντηση των Βουλευτών της Μακεδονίας με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη

Μ. Αντωνίου: «Η χώρα ζητά επανεκκίνηση»

“Βγήκε” το ΦΕΚ για τις 220 θέσεις Τακτικού Προσωπικού Τ.Ε. Μια θέση στην Π.Ε. Καστοριάς

“Βγήκε” το ΦΕΚ για τις 220 θέσεις Τακτικού Προσωπικού Τ.Ε. Μια θέση…

Μήνυμα Ολυμπίας Τελιγιορίδου για τη Γενοκτονία των Ποντίων

Μήνυμα Ολυμπίας Τελιγιορίδου για τη Γενοκτονία των Ποντίων

Ζήσης Τζηκαλάγιας: «Στηρίζουμε τη γεωργία και την κτηνοτροφία,  γιατί πιστεύουμε πως μπορούν να κρατήσουν όρθιο τον τόπο μας»

Ζήσης Τζηκαλάγιας: «Στηρίζουμε τη γεωργία και την κτηνοτροφία,  γιατί πιστεύουμε πως μπορούν…