Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς στο Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς ‘’ Ο Προφήτης Ηλίας ‘’  κ. Ιωάννης Κορεντσίδης συνοδευόμενος στο πάνελ από τον Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου κ. Απόστολο Τσούκα και  τον ταμία κ. Ευστράτιο Καπούλη, αναφερόμενος  στις νέες δράσεις του Συνδέσμου που θα πραγματοποιηθούν το προσεχές διάστημα ευελπιστώντας να ανακάμψει ο κλάδος της γούνας στην περιοχή μας.
Ο κ. Κορεντσίδης αναφέρθηκε σε δύο καινοτόμες δράσεις το 1st Fur Shopping Festival που θα λάβει χώρα στις αρχές Νοεμβρίου 3-6 στο Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας , το οποίο σύμφωνα με τον πρόεδρο θα είναι μια γιορτή της γούνας σε συνεργασία με τον Δήμο Καστοριάς , αλλά και την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς. Η δεύτερη δράση η οποία χρονικά προηγείται του 1st Fur Shopping Festival αφορά μία αποστολή   στο Krasnoyarsk της Σιβηρίας όπου οι γουνοποιοί της Καστοριάς θα προσπαθήσουν να προσελκύσουν την αγορά της Σιβηρίας η οποία σύμφωνα με τον κ. Τσούκα είναι μία πάρα πολύ πλούσια αγορά καθώς η περιοχή στηρίζεται σε μεγάλες βιομηχανίες.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Κορεντσίδη και του κ. Τσούκα:

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.