Με αφορμή την ανακοίνωση των Βάσεων εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στις νέες και στους νέους της περιοχής μας που πέτυχαν τον στόχο τους, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για τη μετέπειτα πορεία τους.

Με την επιτυχία τους αυτή έβαλαν τέλος στην αγωνία τους, ανταμείφθηκαν οι κόποι τους και έδωσαν μεγάλη χαρά και ικανοποίηση τόσο στους ίδιους, όσο στους γονείς τους και στους εκπαιδευτικούς τους, που τους έκαναν υπερήφανους.

Στον δύσκολο δρόμο της ζωής όμως υπάρχουν «σταθμοί», όπου άλλοι ανεβαίνουν και άλλοι κατεβαίνουν, συνεχίζοντας διαφορετικά μονοπάτια, που το καθένα επιφυλάσσει διαφορετικές επιλογές και ευκαιρίες.

Γι’ αυτό ακριβώς θέλω να συγχαρώ και αυτούς που δε τα κατάφεραν σε αυτόν τον «σταθμό» και να τους παροτρύνω να συνεχίσουν την προσπάθεια με την ίδια θέληση, γιατί στη ζωή δεν υπάρχουν μονόδρομοι και αδιέξοδα. Δίνουμε διαρκώς μάχες και οι εξετάσεις αυτές είναι μία μόνο από τις μάχες αυτές. Οι προκλήσεις επομένως είναι πολλές και οι ευκαιρίες ακόμη περισσότερες για όλους ανεξαιρέτως.

Σε ότι με αφορά, προς την κατεύθυνση αυτή, τόσο από τη θέση μου ως Υπεύθυνη του Τομέα Έρευνας και Καινοτομίας της Νέας Δημοκρατίας, όσο και από τη θέση μου ως Βουλευτής του Κοινοβουλίου θα με βρείτε πάντοτε αρωγό και συμπαραστάτη.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.