Νέα μεταγραφική επιτυχία της Καστοριάς, αφού απέκτησε με μεταγραφή, από τον Ηρακλή Πολυκάρπης, τον Γιώργο Μαντζάνα. Ο κρυφός πόθος της διοίκησης και του προπονητικού τιμ της Καστοριάς, για την απόκτηση του Γιώργου Μαντζάνα, έλαβε “σάρκα και οστά”, αφού η Καστοριά ήλθε σε συμφωνία με την διοίκηση του Ηρακλή Πολυκάρπης και ο ποδοσφαιριστής επανήλθε στα “πάτρια εδάφη”, μετά από απουσία δύο (2) χρόνων.

Ο Μαντζάνας είναι γεννημένος στις 21/04/1990, έχει ύψος 1.68 m και βάρος 67 Kgr και αγωνίζεται σαν επιθετικός.

Μετά την απόκτηση του από την Καστοριά, στης οποίας την προπόνηση έδωσε κανονικά το παρών, ο Γιώργος Μαντζάνας, δήλωσε τα εξής: “Επιστρέφω στην Καστοριά, κάτω από καλύτερες συνθήκες, από εκείνες που είχα αγωνιστεί στο παρελθόν. Η ομάδα μας έχει υψηλούς στόχους κι εγώ με την σειρά μου θέλω να συμβάλω τα μέγιστα για να πραγματοποιηθούν. Ευχαριστώ την διοίκηση της Καστοριάς και το προπονητικό τιμ της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και υπόσχομαι ότι δεν θα τους διαψεύσω. Ευχαριστώ, επίσης, την διοίκηση του Ηρακλή Πολυκάρπης, που έδωσε το “πράσινο φως” για την μετακίνηση μου. Εύχομαι, στον Ηρακλή Πολυκάρπης, αλλά και στον προπονητή του Θόδωρο Ποντίκη, τα καλύτερα για τη νέα χρονιά”.

 

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Α.Γ.Σ.Κ. “ΚΑΣΤΟΡΙΑ”, προς τον Ηρακλή Πολυκάρπης

 

Η διοίκηση του Α. Γ. Σ. Κ. “ΚΑΣΤΟΡΙΑ”, θεωρεί υποχρέωση της να ευχαριστήσει και δημόσια τους ανθρώπους του Ηρακλή Πολυκάρπης, για την συμπεριφορά τους, όσον αφορά την μεταγραφή του Γιώργου Μαντζάνα, στην ομάδα μας.

“Τέτοιες αρχοντικές συμπεριφορές, σαν αυτές των ανθρώπων του Ηρακλή Πολυκάρπης, κοσμούν πραγματικά το ποδόσφαιρο μας, που τις έχει μεγάλη ανάγκη και παράλληλα δίνει σε μας το κουράγιο να συνεχίσουμε, υπηρετώντας το αθλητικό ιδεώδες”, καταλήγει η ευχαριστήρια ανακοίνωση της Καστοριάς.

Πηγή: agsk-kastoria.blogspot.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.