Στις  19 και 20 Αυγούστου 2016 πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι Πολιτιστικές Εκδηλώσεις “Μουσικός Αύγουστος 2016» του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών «Κέλετρον» στη πλατεία των Νέων Εργατικών Κατοικιών.

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις, στις οποίες συμμετείχε τη πρώτη βραδιά  το μουσικό συγκρότημα «ΧΑΛΚΙΝΟΜΑΝΙΑ» και τη δεύτερη βραδιά η ορχήστρα του Κωνσταντίνου Τσιοτίκα με τον τραγουδιστή   Θανάση Αλουγδέλη. Συμμετείχαν τα χορευτικά του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Μαυροχωρίου και το χορευτικό του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών «Κέλετρον».

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους:

Η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Νομού Καστοριάς κα. ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ Ολυμπία

Οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. ΜΠΙΝΙΑΚΟΣ Μιχάλης    και ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος

Η Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ Καστοριάς

 

Στα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης που διανύουμε, αυτού του είδους οι πολιτιστικές εκδηλώσεις αναδεικνύουν τον πολιτισμό καθώς και τις εκδηλώσεις κοινωνικής αλληλεγγύης. Δίνουν την δυνατότητα στο λαό μας να διασκεδάσει, να κουβεντιάσει να πάρει δύναμη και κουράγιο για να σταθεί όρθιος απέναντι στο δύσκολο φθινόπωρο που έρχεται και σε όσους του στερούν τα βασικά τους δικαιώματα.

Σας ευχαριστούμε όλους, όσους μας τιμήσατε με την παρουσία σας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.