Ο Όμιλος Ενεργών Φλώρινας σε συνεργασία με το Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποίησε την κοπή βασιλόπιτας για το 2020

 

Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας σε συνεργασία με το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας οργάνωσε και πραγματοποίησε την καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας, την Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020, στο Bridge Music Bar.

 

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς οι συνεργάτες του  Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας – ΟΕΝΕΦ, του Edic Δυτικής Μακεδονίας, τα μέλη, οι εθελοντές αλλά και όλοι οι παρευρισκόμενοι, γιόρτασαν τα δέκα χρόνια 2010-2020 δυναμικής παρουσίας και δράσεων του ΟΕΝΕΦ.

 

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο επικεφαλής του Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας και Αντιπρόεδρος του Ομίλου Κωνσταντίνος Στεργίου, ο οποίος μέσα από ένα ευρυματικό διαδραστικό παιχνίδι ερωταπαντήσεων με τη χρήση νέων τεχνολογιών, παρουσίασε συνοπτικά τους στόχους, τους σκοπούς και τις δράσεις του Ομίλου κατά την τελευταία δεκαετία, και οι νικητές επιβραβεύτηκαν αντίστοιχα με όμορφα και χρήσιμα δώρα.

 

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Ομίλου και νόμιμος εκπρόσωπος του Edic Δυτικής Μακεδονίας Κωνσταντίνος Φιλιππίδης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο και όλους όσους έχουν συνδράμει όλο αυτό το χρονικό διάστημα στην επιτυχή υλοποίηση προγραμμάτων, έκοψε τη βασιλόπιτα με την ευχή για επιτυχή παρουσία και δράση του Ομίλου για πολλά χρόνια ακόμα.

 

Η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας αγκαλιάστηκε από τους νέους και νέες της Φλώρινας και όχι μόνο.  Η ομάδα του προγράμματος “Σχολεία πρέσβεις του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου” του 2ου ΓΕΛ Φλώρινας παραβρέθηκε στην εκδήλωση. Μέσα σε εγκάρδιο κλίμα οι μαθητές αντάλλαξαν ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν τόσο για τη χρονιά που πέρασε όσο και για τους στόχους του 2020. Τυχερή της βραδιάς η μαθήτρια της Β΄ λυκείου Δήμητρα Παπαδοπούλου και νικητές στο κουΐζ οι μαθητές, Μαρία Τορμπάκη , Χριστίνα Γεωργιάδου, Παντελής Γεωργιάδης.

 

 

Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά το συγκρότημα “The Bahalows Band” που κράτησε το κέφι σε υψηλά επίπεδα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

«Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την αποδοχή της πρόσκλησης και την παρουσία του, τον Δήμαρχο Φλώρινας, κ. Βασίλειο Γιαννάκη. Επιπλέον ευχαριστούμε τον κ. Σταύρο Γεωργούλα και την εφημερίδα “Ηχώ Φλώρινας”  για τη δημοσιογραφική κάλυψη της εκδήλωσης – κοπής βασιλόπιτας του Ομίλου, την εθελόντρια του Ομίλου και ενεργό μέλος  Χρυστάλλα Τσιαμπάρτα για το φωτογραφικό υλικό, και όλους τους νέους και νέες που στήριξαν και στηρίζουν τον ΟΕΝΕΦ».

 

You May Also Like

Στο Βερολίνο η Μαρία Αντωνίου για την ετήσια Συνέλευση του ΟΑΣΕ

Στο Βερολίνο η Μαρία Αντωνίου για την ετήσια Συνέλευση του ΟΑΣΕ

Το μεγάλο μας τσίρκο από τη θεατρική ομάδα του πολιτιστικού συλλόγου Άργους Ορεστικού

Το μεγάλο μας τσίρκο από τη θεατρική ομάδα του πολιτιστικού συλλόγου Άργους…

Ίδρυση Film Office στη Δυτική Μακεδονία για την προσέλκυση κινηματογραφικών παραγωγών

Ίδρυση Film Office στη Δυτική Μακεδονία για την προσέλκυση κινηματογραφικών παραγωγών

Καταγγελία από τον  Μελισσοκομικό Σύλλογο Καστοριάς: Ψεκάζουν φυτοφάρμακα σε ώρες που απαγορεύεται (Φωτογραφίες)

Καταγγελία από τον  Μελισσοκομικό Σύλλογο Καστοριάς: Ψεκάζουν φυτοφάρμακα σε ώρες που απαγορεύεται…

Πριν χτυπήσει το κουδούνι… Σε τι κατάσταση βρίσκονται τα σχολεία του Δήμου Καστοριάς;

Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου θα χτυπήσει το κουδούνι για τους μαθητές της…

Υπεραστικό Κ.Τ.Ε.Λ. Ν. Καστοριάς Α.Ε. Τροποποίηση δρομολογίων προς & από Θεσσαλονίκη.

Υπεραστικό Κ.Τ.Ε.Λ. Ν. Καστοριάς Α.Ε. Τροποποίηση δρομολογίων προς & από Θεσσαλονίκη.

Ερρίφθη ο κύβος για την συμμετοχή της «Αριστερής Συμπόρευσης» στις Περιφερειακές Εκλογές

Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο «Αριστερή Συμπόρευση για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη Δυτική Μακεδονία»