Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση του Κέντρου Ημέρας για παιδιά, εφήβους και νεαρούς ενήλικες με διαταραχή στο φάσμα του αυτισμού Ν. Καστοριάς, παρά τις κακές καιρικές συνθήκες, την Τρίτη 23 Αυγούστου 2016.
Τα παιδιά της κοινότητας έπαιξαν παιχνίδια εξασκώντας τις ιδιαιτερότητες και τις δεξιότητές τους και απόλαυσαν την προβολή του σποτ της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς που δημιούργησε η ομάδα ψυχοεκπαίδευσης αδερφών, την ταινία μικρού μήκους που δημιουργήθηκε από την ΣΤ’ τάξη του Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς και την προβολή της ιστορίας ενός μεγάλου χορευτή, του Billy Eliot.
Η Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς και το προσωπικό του Κέντρου Ημέρας ευχαριστούμαι θερμά τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ζουζουλιωτών και την Κινηματογραφική Λέσχη Καστοριάς καθώς επίσης και τους εθελοντές που για μία ακόμη φορά πλαισίωσαν την δράση μας.
Στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε με το πέρας των δραστηριοτήτων, το παιχνίδι κέρδισε ένας μαθητής της κοινότητας των Μανιάκων, όπου και παρέλαβε με πολύ χαρά.
Ευχαριστούμε πολύ και του χρόνου με υγεία!!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.