Η Καστοριά ήταν η νικήτρια του τουρνουά που διοργάνωσε ο Α. Σ. Νταηλάκης, στο γήπεδο του το διήμερο 27-28 Αυγούστου με την συμμετοχή των Καστοριά, Γράμμο Μαυροχωρίου, τον Κάστορα και την τοπική ομάδα του Νταηλάκη, στη μνήμη του Θόδωρου Σαρηπανίδη, αφού κέρδισε, στον τελικό, την διοργανώτρια ομάδα με 0-6.

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες στον μεγάλο τελικό της Κυριακής του 7ου  τουρνουά καθώς στις Σαββατιάτικες αναμετρήσεις επικράτησαν η μεν Καστοριά του συμπολίτη Κάστορα με 3-0 και το δε Νταηλάκη με 4-2 στα πέναλτι , η κανονική διάρκεια έληξε με 2-2 τον Γράμμο Μαυροχωρίου.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του τελικού η Καστοριά ήταν σαφώς ανώτερη και δεν δυσκολεύτηκε να επιβληθεί με 6-0 του Νταηλακίου που αγωνίστηκε και με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία του.

Στο 18΄, ασιστ πάσα του Αντωνιάδη στον Tahirllari, ο τελευταίος με άψογο πλασέ άνοιξε το σκορ 0-1. Στο 21΄ ο Rapo, μετά από ωραία πάσα από αριστερά του Damzi, με δυνατό σουτ έκανε το 0-2. Στο 39΄, μετά από ωραία σέντρα του Rapo, από τα δεξιά, ο Aντωνιάδης με κοντινό πλασέ έκανε το 0-3. Στο 68΄ο Παντελίδης ανέτρεψε τον Μηλιάτη, μέσα στην περιοχή και το πέναλτι  που δόθηκε το εκτέλεσε ο ίδιος ο παθών, κάνοντας το 0-4. Στο 82΄έξοχη σέντρα του Νίνου στον Μαντζάνα, αυτός απέφυγε και τον τερματοφύλακα και με πλασέ έκανε το 0-5. Στο 88΄, ύστερα από ωραία πάσα του Balciunas, o Νίνος, με σουτ, από κοντά, διαμόρφωσε το τελικό σκορ (0-6).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Στυλιάδης και βοηθοί οι κ.κ. Μετζανάς και Πανταζής, άπαντες του Σ. Δ. Π. Καστοριάς.

Οι συνθέσεις:

Α.Σ. ΝΤΑΗΛΑΚΗΣ: Μητσόπουλος, Ποντίκης, Παντελίδης, Γκόρας, Σαββόπουλος Κ., Σεργιανίδης, Τσακλίδης (68΄Καφές), Σαρηπανίδης (67΄Σαμαράς), Σαββόπουλος Α., Νούλας (46΄Μαστορίδης), Ευαγγέλου (78΄Ζάχος)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Δημητριάδης (59΄Κράτσιος), Γεωργούλης, Μπαϊρακτάρης, Τσόπρας, Τράντας (56΄Λαδάς), Μηλιάτης, Αντωνιάδης (75΄Παπουτσίδης), Damzi (56΄Νίνος), Tahirllari (63΄Παπακώστας), Astrauskas (63΄Balciunas), Rapo (67΄Μαντζάνας)

Στον μικρό τελικό του τουρνουά ο Κάστορας επικράτησε στα πέναλτι του Γράμμου Μαυροχωρίου με την κανονική διάρκεια του αγώνα να τελειώνει με το ισόπαλο 2-2.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Η προπονητική ομάδα του Κελετρον θέλει να ευχαριστήσει όλους τους γονείς που στήριξαν τη προσπάθεια των παιδιών σε όλη τη σεζόν

Ο καλύτερος επίλογος σε μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες!

Συνεχίζονται οι διακρίσεις για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς

Συνεχίζονται οι διακρίσεις για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου…

Η ομάδα της Καστοριάς έκανε μια μεγάλη νίκη…τη μεγαλύτερη μέχρι την επόμενη

Η ομάδα της Καστοριάς έκανε μια μεγάλη νίκη…τη μεγαλύτερη μέχρι την επόμενη

Τρία μέλη του Πρωτέα απέκτησαν δίπλωμα διαιτησίας τένις

Τρία μέλη του Πρωτέα απέκτησαν δίπλωμα διαιτησίας τένις

Α.Σ. Καστοριάς : Ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή Γιώργο Κορομπίλια

Θα ενισχύσει τη γραμμή των “ψηλών” για 4η συνεχόμενη χρονιά

Αγωνιστική Δραστηριότητα Τμημάτων Α.Σ. Καστοριάς 13 Οκτωβρίου 2018

Αγωνιστική Δραστηριότητα Τμημάτων Α.Σ. Καστοριάς 13 Οκτωβρίου 2018

Ολοκληρώθηκε η 26η αγωνιστική στον όμιλο του Βορρά της Β’ Εθνικής

Ανάσανε (βαθμολογικά) ο Πιερικός, ξεκολλώντας από τις χαμηλές θέσεις, επικρατώντας με 72-70…

«Άλωσε» το Αγρίνιο η Καστοριά

Επιβάλλοντας το ρυθμό του σχεδόν από την αρχή της αναμέτρησης και δείχνοντας…