Α. Λιάμης: «Είναι απαράδεκτο να παραπλανούμε τον κόσμο με ψευδείς ειδήσεις»

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας 
η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος,
με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Καστοριάς Άκης Λιάμης, μίλησε  στους “Ορίζοντες»  για ένα αναληθές –σύμφωνα με τον ίδιο- δημοσίευμα, στο οποίο αναφέρεται πως η  περιοχή του Αγίου Αθανασίου Καστοριάς είναι εγκαταλελειμμένη από την Υπηρεσία Καθαριότητας και ότι υπάρχουν παντού σκουπίδια.

Το δημοσίευμα αναρτήθηκε σε τοπική ιστοσελίδα το βράδυ της Κυριακής 16 Φεβρουαρίου 2020. Ο Αντιδήμαρχος Α. Λιάμης, λίγες ώρες αργότερα, δηλαδή νωρίς το πρωί της Δευτέρας 17 Φεβρουαρίου 2020 μετέβη στον Άγιο Αθανάσιο όπου έκπληκτος αντίκρισε ότι οι φωτογραφίες  του δημοσιεύματος ουδεμία σχέση είχαν με την πραγματικότητα!

«Είμαστε πάντα δίπλα στους δημότες μας,  εργαζόμαστε καθημερινά για έναν Δήμο καθαρό και αξιοπρεπή. Είμαστε υπηρεσία καθαριότητας και όχι αστυνομία καθαριότητας, οπότε δεν μπορούμε να  φρουρούμε για τυχόν βανδαλισμούς και κακοδιαχείριση από μερίδα πολιτών των κάδων απορριμμάτων νύχτα μέρα. Εκείνο το οποίο έχει σημασία είναι να ανταποκρινόμαστε στα αιτήματα των δημοτών μας. Όταν με ειδοποίησαν για το εν λόγω δημοσίευμα, θέλησα να πραγματοποιήσω ο ίδιος αυτοψία στην περιοχή για να ζυγίσω την κατάσταση. Να δω για ποιο λόγο υπήρχε αυτή η χαοτική εικόνα που εμφανίζονταν στις φωτογραφίες του δημοσιεύματος. Αυτό που αντίκρισα εγώ,  δεν είχε καμία σχέση με τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν σε κάποια τοπικά Μ.Μ.Ε.», δήλωσε ο κ. Λιάμης.

Ο Αντιδήμαρχος επεξεργάστηκε προσεκτικά την περιοχή και διαπίστωσε πως ένας κάδος με μπλε  καπάκι που εμφανίζεται στις φωτογραφίες του δημοσιεύματος δεν υπάρχει στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου «Οι φωτογραφίες είναι  κατά πάσα πιθανότητα από την περιοχή του Αγίου Αθανασίου. Για εκείνο όμως που δεν είμαι σίγουρος είναι η χρονολογία κατά την οποία τραβήχτηκαν. Είναι περσινές; Είναι προπέρσινες; Είναι πριν από δέκα χρόνια;  Αυτό μόνο ο αρθρογράφος το γνωρίζει. Εγώ ξέρω  ότι είναι  απαράδεκτο να παραπλανούμε τον κόσμο με ψευδείς ειδήσεις. Το θέμα για εμένα θεωρείται λήξαν, έχουμε να επιτελέσουμε ένα σοβαρό έργο για τον Δήμο μας και δεν μπορούμε να χρονοτριβούμε με ανυπόστατα ψεύδη τα οποία δεν ξέρουμε σε τι αποσκοπούν», κατέληξε ο κ. Λιάμης.

Χρύσα Κοσμίδου

 

Comments are closed.

You May Also Like

Συνάντηση των στρατιωτικών Καστοριάς με την Ολυμπία Τελιγιορίδου

Στα πλαίσια συνάντησης με τους βουλευτές που εκλέγονται στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς,

Η ημερήσια αναφορά για τον κορωνοϊό σε Καστοριά, Κοζάνη, Φλώρινα και Γρεβενά από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας (Σάββατο 25 Απριλίου 2020)

Η ημερήσια αναφορά για τον κορωνοϊό  σε Καστοριά, Κοζάνη, Φλώρινα και Γρεβενά…

2.054.725,70 ευρώ για την Ενεργειακή αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς

  2.054.725,70 ευρώ για την Ενεργειακή αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς

Ρομπότ απολυμαίνουν σχολεία και δημοτικά κτίρια στη Θεσσαλονίκη σε 6 λεπτά

Ρομπότ απολυμαίνουν σχολεία και δημοτικά κτίρια στη Θεσσαλονίκη σε 6 λεπτά

Άφθονο γέλιο χάρισαν οι Χρ. Χατζηπαναγιώτης, Β. Σταυροπούλου, Φ. Μουρατίδης, Μ. Κωνσταντάκη, Αντ. Λουδάρος στο θεατρικό κοινό της Καστοριάς (Δηλώσεις-Φωτορεπορτάζ)

Για ακόμα μια φορά το θεατρόφιλο κοινό της Καστοριάς γέμισε το Θέατρο…

Λήψη κανονιστικής απόφασης μονίμων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για τη διαμόρφωση του κόμβου εισόδου επέκτασης Φουντουκλή της πόλης Καστοριάς.

Ο Δήμος Καστοριάς, στο πλαίσιο του άρθρου 79 του Ν. 3463/2006, καλεί…

Έτοιμος ο φάκελος για την κατοχύρωση του Γύρου ως Προϊόντος Γεωγραφικής Ένδειξης (ΠΓΕ) από διεπαγγελματική, βιομηχανία κρέατος και χοιροτρόφους

Έτοιμος ο φάκελος για την κατοχύρωση του Γύρου ως Προϊόντος Γεωγραφικής Ένδειξης…

Ευχαριστήρια ανακοίνωση από την Ένωση Αστυνομικών Καστοριάς

Ευχαριστήρια ανακοίνωση από την Ένωση Αστυνομικών Καστοριάς